Po flet per boten ideale shoku.....ku jeta eshte vetem trendafila :P
Kjo tregon qe terhiqen me vetedije te plot , kane nje qellim te caktuar .Njerëzit tërhiqen nga njëri-tjetri në mënyrë të pavetëdijshme dhe kjo tërheqje e pavetëdijshme e ka emrin dashuri. Femrat tërhiqen pas meshkujve të fortë e të zotë sepse në këtë mënyrë sigurohet vazhdimësia e llojit të fortë, ndërsa meshkujt tërhiqen pas femrave të bukura sepse ky është një tregues natyror për lindshmëri të lartë.
Eshte interesante se si e pershkruan dashurin![]()
Ps, Postimit tend mund te vi vetem nje emre *Zhgenjim * dhe shihen pasojat :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sikur ta dinim ,kjo pytje nuk do ekzistonte![]()
dashurija e vertet eshte te duash dike kshu kot fare. me nje fjale, ti vdes kur e shikon ate personin, te pelqejne gjerat qe ai/ajo ben apo thot, te mungon kur se ke pran, etj. po sot ka ardh dit e keqe. spara ka dashuri pa interes. pik
Dashuria???
Eshte ajo qe te ngre nervat ne max,te merzit,ta prish diten dhe njekohesisht ajo qe te ben te kesh flutura ne bark dhe te degjosh cicerima zogjsh![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
prap po ja fut kot ti...ke dashuruar ndonje ti me gjith shpirt. ta duash dike me shum se veten... une zakonish kur bije brenda, keshtu jam.... grindaj eshte mrekulli ne nje lidhje kur dy persona duhen...po te ishte nje lidhje pa grindje do ishte kot, e merzitshme...une vete e krijoj grindjen ne qofte se e dua dike.. kshu kot fare, per gallat//vetem ta cmend ate... nejse une, jam une. cdo njeri e jeton jeten sic don... po te jetoje me mua.... do ta shifje...sa ca eshte dashurija..
Sa i lezetshem qe qenke ti!!
Mendon se vetem ti dashuron ?Nese ti i krijon me dashje grindjet dije se ate e merzit akoma me shume.Nuk jane te bukura grindjet por pajtimi pas grindjes.
Mendimet tona qenkan njeri ne pol e tjetri ne veri,ose ti nuk kupton ate qe dua te shpreh une,gjithsesi .....dashuri te mbare![]()
Krijoni Kontakt