Close
Faqja 74 prej 153 FillimFillim ... 2464727374757684124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 1527
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Dashuria mund te te rrezoje te te perule dhe te skllaveroje,por gjithmone mbetet dashuri...Mirepo kur ajo ze e te sjell dhembje te renda shpirterore te cilat i shkaktojne pasoja edhe trupit...atehere duhet menduar...! aka me rendesi ajo dashuri???

Kjo eshte e vertete .
    Nuk eshte dashuri por cmenduri.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertete .
    Nuk eshte dashuri por cmenduri.
    Oh.....Ksanthipi....
    Ngjyra e dashurise nuk eshte ngjyra e gishterijve te zverdhur nga tymi i duhanit....nuk ka ngjyren e lotit ne fetyren e zbehur....dashuria nuk eshte pagjumesi dhe semundje....megjithate ajo gjithnje ka kuptimin e saje edhe kur duket e pakuptimte.......

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Oh.....Ksanthipi....
    Ngjyra e dashurise nuk eshte ngjyra e gishterijve te zverdhur nga tymi i duhanit....nuk ka ngjyren e lotit ne fetyren e zbehur....dashuria nuk eshte pagjumesi dhe semundje....megjithate ajo gjithnje ka kuptimin e saje edhe kur duket e pakuptimte.......
    Dashuria eshte gjithcka e permendur me lart.
    dashuri eshte te zgjohesh ne mengjes me mendimin e tij, te te rrahi zemra kur tel bie, te mos te flesh kur gjerat nuk kane shkuar mire , te ndiesh aromen e tij dhe pse eshte larg.Kjo eshte dashuri.

Ata qe nuk kane dashuruar kurre thone te kunderten.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Dashuria eshte gjithcka e permendur me lart.
    dashuri eshte te zgjohesh ne mengjes me mendimin e tij, te te rrahi zemra kur tel bie, te mos te flesh kur gjerat nuk kane shkuar mire , te ndiesh aromen e tij dhe pse eshte larg.Kjo eshte dashuri.

Ata qe nuk kane dashuruar kurre thone te kunderten.
    Vjen nje moment qe lodhesh..........lodhesh nga gjithcka.........lodhesh duke vrapuar pas personave qe nuk te kerkojne.....lodhesh duke kerkuar shpjegime,miratime,lodhesh duke kerkuar te verteten,lodhesh kur duhet ti besosh patjeter dikujt,lodhesh duke u ndjere keq,lodhesh duke dashur ate qe nuk mund ta kesh kurre
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Vjen nje moment qe lodhesh..........lodhesh nga gjithcka.........lodhesh duke vrapuar pas personave qe nuk te kerkojne.....lodhesh duke kerkuar shpjegime,miratime,lodhesh duke kerkuar te verteten,lodhesh kur duhet ti besosh patjeter dikujt,lodhesh duke u ndjere keq,lodhesh duke dashur ate qe nuk mund ta kesh kurre
    Sigurisht qe lodhesh sepse dashuria do 2

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Me fal per sinqeritetin ,por kete qe ke shkruajtur do e quaja fiksim .

Dashuria nuk njeh lodhje .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Dashuria eshte ZJARR.....qe ose do te te ngrohe,ose do te te djege shtepine...asnjehere s'mund ta percaktosh
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Me fal per sinqeritetin ,por kete qe ke shkruajtur do e quaja fiksim .

Dashuria nuk njeh lodhje .
    Kur ti jep gjithcka per nje person dhe ai nuk reagon pozitivisht atehere do perpiqesh ta harrosh , do lodhesh duke qene gjithmone viktime ne syte e tij .

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Izadora,nuk ka te beje me mua. Une jam ne anen tjeter.

Mos e nenvlefteso faktin , qe dikujt dashuria per dike , ti kthehet ne fiksim, pra nuk eshte me dashuri.

Ps. Citova vetem fjalet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Kur ti jep gjithcka per nje person dhe ai nuk reagon pozitivisht atehere do perpiqesh ta harrosh , do lodhesh duke qene gjithmone viktime ne syte e tij .
    Te dashurosh eshte e lehte,te falesh e veshtire por te harrosh eshte e pamundur

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •