Oh.....Ksanthipi....
Ngjyra e dashurise nuk eshte ngjyra e gishterijve te zverdhur nga tymi i duhanit....nuk ka ngjyren e lotit ne fetyren e zbehur....dashuria nuk eshte pagjumesi dhe semundje....megjithate ajo gjithnje ka kuptimin e saje edhe kur duket e pakuptimte.......
Dashuria eshte gjithcka e permendur me lart.
dashuri eshte te zgjohesh ne mengjes me mendimin e tij, te te rrahi zemra kur tel bie, te mos te flesh kur gjerat nuk kane shkuar mire , te ndiesh aromen e tij dhe pse eshte larg.Kjo eshte dashuri.
Ata qe nuk kane dashuruar kurre thone te kunderten.
Vjen nje moment qe lodhesh..........lodhesh nga gjithcka.........lodhesh duke vrapuar pas personave qe nuk te kerkojne.....lodhesh duke kerkuar shpjegime,miratime,lodhesh duke kerkuar te verteten,lodhesh kur duhet ti besosh patjeter dikujt,lodhesh duke u ndjere keq,lodhesh duke dashur ate qe nuk mund ta kesh kurre
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Dashuria eshte ZJARR.....qe ose do te te ngrohe,ose do te te djege shtepine...asnjehere s'mund ta percaktosh
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Krijoni Kontakt