Dashuria bën çudira çdo ditë,ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, te mençurin e bën budalla,budallain të mençur, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.
Dashuria bën çudira çdo ditë,ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, te mençurin e bën budalla,budallain të mençur, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Dashuria eshte ndjenja qe te buzeqeshe,
dhe ne zemer te jep shpres,
por eshte edhe ajo qe te lendon,
dhe kthehet e perseri plaget t'i sheron...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dashurija eshte shprehje Letrare Njerezore, nuk ekziston ne Natyre.
ajo qe i shtyn Femrat drejt Mashkullit eshte Pjella, e jo Dashurija.
Per ti dhene kuptim kesaj, se fundja ne Njerezit nuk jemi kafshe, pra shpikem Dashurine.
Dhe Njeriun e bukur e duam qe femijen e pjellur ta kemi te bukur, ndryshe do te ''Dashuronim'' te shemtutit, siç bejne Kafshet.
Helm i ngadalshem
dashuria eshte gjithcka.............ehste dhimbje........lumturi..........frike ............emocion.......qenia jote e falur perjetesisht.......atehere quhet dashuri..............
Dashuri,dashuri eshte leht me then,po dashuri te vertet eshte veshtir me gjete.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Dashuria eshte nje ndjenj qe kur te mungon te le nje boshllik, po kur e ke te duket nje fenomen normale!.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
nji lum ndjenjash qe nisin te vershojn rrembyshem dhe me kalimin e kohes kthehen ne reke
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Eshte si temperatura,sherohet vetem ne krevat.
dashuria eshte................vetem kete e di... se te vrete tinezishte......ngjyra e bardhe te duket e zeze,gjithmon ne qiell i sheh bilbilat...edhe ateher kure nuk fluturojn,te bene te flasesh me vetvete....................nata te duket dite,e dita nate.....nje minut nje shekull per nje ndjenje te flakte......
shume gjera ndodhine ne dashuri....por me se shumti per kete fenomen nuk di.....
aspak nuk i besoj.....se shume zemra rinore dogji e perveloj....![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt