Dashuria eshte shkence qe askush se ka studiuar,
ajo lidhet me njeriun fare pa e kuptuar.
Dashuria eshte shkence qe askush se ka studiuar,
ajo lidhet me njeriun fare pa e kuptuar.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Cfar eshte dashuria :
Dhimbje
Lot
Gezim
Emocione
Enderr
Shpres
Ndjenj e fort
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Me vjen keq, po kjo eshte thjesht gomarllek. Edhe kafshet kane dashuri. Dashuria eshte dicka qe zhvillohet ne trurine e njeriut. (kimike)
Truri eshte i perbere ne disa pjese dhe ne akoma nuk e dime sakte se si reagonjne lendet kimike ne tru. Po studjohet, ne vazhdim e siper.
Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 18-12-2009 më 05:29
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Dashuria Esht Magjike Por Ajo Nese Shemtohet E Shendrrohen Ne Deshtim
Mund Te Jet Gure Ne Qafe Per Gjith Jeten Dhe Mund Te Behet Armike
Dashuria eshte universale,e ndigjojme ne kenge te ndryshme,e perjetojme ne forma te ndryshme dhe perfundojme ne forma te ndryshme...........
Arti dhe dashuria s' na lënë të vdesim merzie.
Pikërisht, te dashuria dhe arti, janë thellësit e pufundme, pafundësisht të bukura, të cilat i japin kuptim të plotë jetës...
Sidoqoftë, mirmëngjes Jetë!
Dashuria bën çudira çdo ditë: ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, nga i mençuri bën budallain, i nga budallai të mençurin, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.
Polaku
illusion.....
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Eve,
Ne njerzit jemi shum te prirur qe pas moshes 25 vjec, mendojme vetem te punojme, te bejm lek, te bejm karriere, te kemi makina te bukura, lluks etj etj.. Por harrojm gjene me kryesore! Dashurine.
Dashuria nuk eshte iluzion, eshte nje ndjenje qe te mban te lidhur me nje person tjeter, nje ndjenje qe te ben te duash dike tjeter pervec vetes tende, te mendosh per te gjith diten, e kur te jeshe prane me ate person te duket sikur ora kalon pa u vene re. Nuk ka gje me te bukur se kjo ndjenje, nuk ka pasuri qe e zevendeson kte ndjenje, sepse ndjenja e dashurise eshte gjeja me bukur qe kemi, edhe te cilen e kemi marre FREE nga zoti.
Nuk eshte iluzion, ajo egziston vetem se ndonjeher skemi sy qe ta shohim, ose nuk e hapim zemren aq sa duhet per ta vene re.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dashuria eshte kur koka komandon gishtat, ndersa arsyeja eshte kur gishtat komandojne koken.
Per te paret thuhet se kane rene ne dashuri
per te dytet thuhet se nuk kane gjetur arsyen per te dashuruar.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 20-12-2009 më 06:08
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt