C'eshte dashuria?Tere libri ne nje fjale,tere oqeani ne nje pike loti,shtate pale qiej ne nje shikim,furtune ne nje psheretime,rrufe ne nje prehje,nje mije vjet ne nje cast.![]()
C'eshte dashuria?Tere libri ne nje fjale,tere oqeani ne nje pike loti,shtate pale qiej ne nje shikim,furtune ne nje psheretime,rrufe ne nje prehje,nje mije vjet ne nje cast.![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Fraza Dashurie
Dashuria eshte det, gjithkush mund te zhytet, por ai qe s’di te notoje, mund edhe te mbytet!
Dashuria eshte e verber, cmenduria e percjell!!
Dashuria eshte nje kopsht me lule nese hyn aty dije se u ngule!!
Dashuria eshte nje thesar i humbur qe kerkohet nga njerzimi,i cili neve na kujton,pse ja vlen per te jetuar!
“Dashuria e papjekur thote: “Te dua sepse kam nevoje per ty”, dashuria e pjekur thote:
“Kam nevoje per ty sepse te dua”.
Dashuri mundet te jap vetem ai qe dashuron!
Dashuri, nje emer, emer qe te there ne zemer qe kur permendet emri i saj lotet rrjedhin e vuajtja s ka skaj.
Dashuria e vertete eshte kur zemra dhe mendja jote thone te njejten gje!
Per mua eshte nji kopsht me lule ku fillon me buzeqeshje e kure mbaro me pu..je.Zaten keshtu me ndodhi se Babi i saj nuk lejoi qe ajo te martohet per mua. ooooo sa keq pore une akoma se harroj,vertet do kishte kuptim qe ajo qe filluam te zgjaste ter jeten, ooooo qfaj kishim ne per fajn e baballarve tane ,kjo esht tmer.Sa te lig qe ishim ne dy po tani u plakem po ,vetit ja kom inat pse degjova babin tim .Tani kom familjen time dhe AJO ka ,pore njeri tjetrit ja dham besen se do te takohemi ne amshim ,me sdo degjojm njeri
o bobo u bera hore, tani qupa ime po me ndan nga interneti se me duhet ta dergoi ne nji seminar dhe po shpetoi nga permallimi qe kom per te per onen time qe kurre se harroi edhe kjo eshte DASHURI.
Lufte dhe paqe njekohesisht !
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jo DI_ANA ne ket vlersim tuajin nuke pajtohem fare ,se ajo qe tretet shpejt s,eshte dashuri.Vetem kure nuk harrohet quhet dashuri.Deri sa nuk flijon per te smund ta quash dashuri, madje mose i thuani kuj se ke dashuru se ste beso kushe hahaha. po ndoshta nuke ke faj se qunat tani jon te ftoft dhe nuke ta dhan nji pjes te zemres e lere me krejt ZEMREN. kete enigm e spjegon vetem Remziu me Gjumilen se ata per dashurin e tyre flijuan ,pra ta mbyll ket prononcim timin se dashuria pa sakrifica sesht Dashuri.
Zeusi ua pati vjedhur zjarrin perendive që t' ua dhuronte njerëzve...
Dashurinë patjetër na e dhuroi Hyji... Na e dhuroi, bashkë me jetën. Dashuria është dhurata më e madhe që i është dhuruar njeriut...
E, ne, o Zot, vallë si guxojmë të tallemi me ato që janë dhurata hyjnore?!
Sidoqoftë, mirmëngjes Jetë!
Dashuria eshte hapesire dhe kohe e matur me zemer!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Dashuria Te Mencurit I Ben Budallenj Dhe Budallenjte Te Zgjuar
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt