Dashuria nuk eshte te gjesh dikend qe mund te jetosh me te,por
Dashuri eshte te gjesh nje njeri qe smund te jetosh pa te
Dashuria nuk eshte te gjesh dikend qe mund te jetosh me te,por
Dashuri eshte te gjesh nje njeri qe smund te jetosh pa te
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dashuria eshte vuajtje kur je i/e sinqerte
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dshuria eshte ndjenja qe te pershkojne flutura ne bark
dashuria eshte thjeshte nje kurth per njeriun, sepse e privon nga shume gjera qe ndoshta pa te do i dukeshin me paresore...
La vita è bella...
Dashuria eshte ajo,
pa te cilen nuk do te kishte ekzistuar jeta,
eshte ajo pas te ciles fshihen shume te verteta.
Shume kush e injoron dashurine,
e rralle kush ia dine rendesine.
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
DASHURIA eshte e pa percaktueshme ne mase ,,,,,
eshte e pa perkufizueshme me fjale,,,,,,
eshte e pa diskutueshme te jetohet pa te,,,,
Te vuash nga dashuria eshte me rende se sa te vuash nga mizeria !
Te jetosh pa dashurine eshte me rende se sa te jetosh vetmine !
Te kerkosh dashurine eshte me veshtire se sa te kerkosh gjilperen ne bar !
Te luftosh per dashurine eshte me rendes se sa te luftosh per jete a vdekje !
PRA DASHURIA ESHTE AJO QE TA BENE JETEN E VLEFSHME TE JETOHET !!!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
Dashuria eshte nj ender gabimet tona, por qe e pranojme dhe nuk pendohemi kurre qe e kemi dhene apo mare... eshte nje gabim ne te cilin do ktheheshim perseri nese do te na jepej rasti, eshte ai gabim qe na ben te lumtur por edhe qe na corienton nga kjo bote... Dashuria ndjenja njerezore me e cmuar qe mund te kete nje njeri... Cdo gje mund te kete shume dhe mjaftueshem por dashuria seshte asnjehere e mjaftueshme![]()
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Dashuria
Po t’i flisja gjuhët e njerëzve e të engjëjve, por po të mos kisha dashurinë, do të isha thjesht si bronzi që kumbon e si cimbali që tingëllon.
Edhe sikur ta kisha dhuntinë e profecisë e t’i dija të gjitha misteret e të gjitha dituritë; edhe po ta kisha besimin e plotë, me të cilën të mund t’ua ndërroja vendin maleve, po të më mungonte dashuria, s’do të isha asgjë!
Edhe po ta ndaja për lëmoshë krejt pasurinë time, edhe po ta jepja trupin tim të digjej, në qoftë se do të më mungonte dashuria, asgjë nuk do të kishte vlerë!
Dashuria është zemërgjerë, është e dhimbshme, dashuria nuk ka smirë, nuk mbahet me të madh, nuk krekoset, nuk është e panjerëzishme, nuk kërkon interesin e vet, nuk hidhërohet, nuk e mban mend të keqen, nuk i kënaqet padrejtësisë, por i gëzohet së vërtetës.
Arsyeton gjithçka, beson gjithçka, shpreson gjithçka, duron gjithçka.
Dashuria nuk mbaron kurrë. Profecitë mbarojnë, gjuhët shuhen, njohuritë marrin fund.
Sepse njohja jonë është e kufizuar dhe e kufizuar është profecia jonë.
Por, kur të arrijë përsosmëria, çka është e kufizuar do të marrë fund.
Kur isha fëmijë, flisja si fëmijë, mendoja si fëmijë, arsyetoja si fëmijë. Kur u bëra njeri i pjekur, flaka tej çka i përket fëmijërisë.
Vërtet, tani shikojmë si në pasqyrë e në mënyrë të errët, por atëherë do të shohim faqe-faqas! Tani njohuria ime është e kufizuar, atëherë do të njoh plotësisht, siç jam i njohur.
Tani, veç, mbeten besimi, shpresa e dashuria ‑ këto të tria ‑ porse më e madhja ndër to është dashuria.
Shën Pali, Korintasve, 13
12/08/2009
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt