Duhen shume fjale me prkufizu se qka eshte dashurija dhe ka shume menyra se si shfaqet.
Por me pak fjale: dashuria eshte pasioni per te perjetshmen.
Ciao!
Duhen shume fjale me prkufizu se qka eshte dashurija dhe ka shume menyra se si shfaqet.
Por me pak fjale: dashuria eshte pasioni per te perjetshmen.
Ciao!
Identiteti real i njeriut eshte qenia shpirterore e tij dhe jo qenia fizike etij dhe nga ky kontekst Dashuria eshte vlera me e madhe shpirterore e njeriut.
dashuria eshte si kripa qe askush se do ashtu si eshte po thjesht per ti dhen shije gjelleve.
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Dashuria eshte nje nderthurje emocionesh pozitve dhe negative, nderthurja e gezimit dhe trishtimit, e dhimbjes dhe lehtesimit, e vetmise dhe shoqerise ... nje pafundesi ndjenjash.
Dashuria eshte ajo qe i jep force gjithsecilit te ece perpara dhe qe ti jape nje kuptim jetes se vet, eshte dashuria ndenja me e madhe dhe me e forte qe e ben njeriun te jape vlere kesaj jete...
Dashuria eshte dhimbja e pafund qe te ben te qeshesh dhe te qash ... DASHURIA eshte ajo qe ndahet nga nje fije e holle nga URREJTJA![]()
![]()
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Viktor Hygo ka thënë: "Lumturia më e madhe në jetë është bindja se ne na dashurojnë dhe na duan të tjerët"
Nuk ka gjë më të mrekullueshme se kur zgjohesh në mëngjes, edhe pse pasqyra nuk është gjithmonë mikesha jote më e mirë, brenda teje rrezaton medimi se ka ende njerëz që të duan dhe të mendojnë edhe pse ti nuk i di, diku në një cep të botës, por edhe shumë pranë teje, dikush të mendon dhe të do.
E kjo është lumturia më e madhe, të vishesh jo vetëm me dashurinë tënde, por edhe me dashurinë e të tjerëve. E nëse vërtet mendon kështu, nuk je gabuar, por lereni dashurinë të rrezatojë në mengjeset tuaja, në punën tuaj, në fjalët dhe sjelljen tuaj, por mbi të gjitha mos e lini atë kurrë të perëndojë.
"Carpe Diem"
Dashurija esht nje enderr,lind me nje shikim,jeton me nje buzqeshje,vdes me nje zhgenjim
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
dashuria eshte sekreti i nje vajze dhe nje djali qe po e morri vesh pallati, dashuria kaq e pati
2043 (26-10-2014)
Dashuria eshte e vetmja ndjenje qe mund te te bej njeriun me te lumtur per nje moment, dhe mund te te shkaterroj momentin tjeter.
Dashuria eshte paraja. pra nqs ke para te gjithe te duan,
Krijoni Kontakt