Dashuria per mua eshte : Te japesh jete dhe te marresh jete , te marrsh fryme dhe te japesh fryme...te duash nje zemer si zemren tende...
Dashuria per mua eshte : Te japesh jete dhe te marresh jete , te marrsh fryme dhe te japesh fryme...te duash nje zemer si zemren tende...
Ndryshuar për herë të fundit nga LlaCiPaCi : 02-04-2007 më 09:35
dashuria eshte si nje lum i madh , dhe po s'dite te notosh te mer uji dhe te mbyt looooooool![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
DASURIJA????
NESE DESHTON ESHTE HELM PA PARA???(LEKE)
e panjohura
Postuar më parë nga Pratolini
Nuk dij ta jap definicionin pasi deshtoj......
Po nese ndojhere lind kjo dashuri e dij qe ju kam borgj pergjigjejen....
e panjohura
Per ne njerzit e lundrimeve,dashuria eshte nje lloj oqeani i pafund.Vetem njerzit qe hyjne ne thellesi te ketij oqeani zbulojne bukurite dhe misteret qe fshihen aty.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
si i thon italianet : DASHURIA ESHTE SI SEMUNDJA, PERFUNDON GJITHMON NE KREVAT !!!
çam 25 karat
Dashuria Te Ben Te Vuash, Po Nuk Ka Gje Me Te Bukur, Prandaj Kapni Castin Sa Te Mundeni.
Postuar më parë nga kolombi
Shume pershkrim i bukur...
A mundet valle ti zbulojme nej dite te gjithe misteret e saj?
Bukurine ndoshta ja kemi zbuluar po misteret jane shume te veshtira per tu kapur..
"Carpe Diem"
Pershendetje Di_Ana!...e kam lexuar me vemendje kete teme...pershkrimet e tua"Postuar më parë nga DI_ANA
dhe mund te them se nga ana teorike,eshte nje pershkrim i kompletuar...mjafton vetem te ndiqet nje rruge e tille dhe gjithshka do te shkonte
me se miri...por ne realitet\praktike,e kemi shume te veshtire ti ndjekim keto rregulla..edhe ato dy cifte qe ju i pershkruat si me fatlumet,kane patur po te njejtat probleme me pjesen tjeter te cifteve me me pak fat...mediokriteti ka qene i instaluar edhe ne keto dy cifte...mendoj se ka qene menyra e luftimit qe kane bere keta dy partnere ne vetvete,per te mos u diktuar dhe per te mos u ndikuar me teper nga c'duhet,nga ky lloj mediokriteti...per te arritur ne nje perfundim te tille ku dashuria\lumturia, te triumfoje mbi dobesite\pjese e natyres sone,nevojiten sakrifica,
sakrifica pse jo edhe te natyres me sublime....sakrifica te natyres..."jap,pa pretenduar te marr asgje"...nje zhveshje nga c'do lloj egoizmi...nje perkushtim i tille,qe c'do lloj njeriu,qofte edhe ai me mosmirenjohes ne bote,te mbetej i prekur
te ndihej i zene ne faj nga ky lloj vleresimi dhe te bente c'faredolloj gjeje per te ndryshuar (ndergjegjesuar) per te qene i denje,i denje per kete lidhje...sakrifica te kesaj natyre jo te gjithe jane te afte ti bejne...jo te gjithe kane besimin e duhur ne vetvete dhe mbi te gjitha,jo te gjithe jane te afte te besojne ne dashurine e vertete...kjo mungese besimi ndikon drejt-per-se-drejti
se pari mbi ne,dhe mandej ne lidhjen tone...kjo rreflektohet ne mungesen e deshires\vullnetit qe nevojitet per te ushqyer dashurine ne vazhdimesine e vet..
Megjithate,mendoj se nese jemi njerez te pergjegjshem dhe nese pretendojme se kemi te bejme me njerez,po te pergjegjshem",do te jemi te afte te kapercejme c'do lloj pengese dhe ne fund do te shijojme frytet e asaj per te cilen besuam....asaj per te cilen luftuam...dashurise.....te pershendes perzemersisht dhe personalisht ,te falenderoj nga zemra per ndihmen qe na jep duke hapur te tilla tema...diskutime te kesaj natyre, jane te domozdoshme pasi na bejne te rreflektojme me teper duke analizuar ne detaje probleme te cilat sot jane bere teper shqetesuese per jeten ne cift dhe per vazhdimesine e nje familjeje me baza te shendosha...
Pershendetje shoku tanku dhe te falenderoj per pergjigjen;Postuar më parë nga shoku_tanku
Duhet te punojme qe te gjithe per te ndryshuar te gjitha ato ndjesite,imagjinatat qe na shqetesojne,se vetvetiu asgje nuk vjen!Eshte me mire te rrezikosh te vdesesh duke ecur,sesa te vdesesh ndenjur!
Sigurisht qe dhimbja e dashurise eshte shume e tmerrshme......Po ja qe ka dhimbje shumefish me te medhaja se dashuria.!
Dhimbja e dashurise ka ilac kohen dhe nje dashuri tjeter.Dhimbja me e madhe eshte semundja e shekullit qe te merr shpirtin pak nga pâk e ne fund lan duart nga kjo dynja!
Pra,nuk duhet kurre te bihem ne pesimizem,po te luftojme duke ecur vetem perpara....besoj se me kupton!
respekte shume
"Carpe Diem"
Bahri. (06-11-2013)
Krijoni Kontakt