Close
Faqja 2 prej 153 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 1527
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Dashuria per mua eshte : Te japesh jete dhe te marresh jete , te marrsh fryme dhe te japesh fryme...te duash nje zemer si zemren tende...
    Ndryshuar për herë të fundit nga LlaCiPaCi : 02-04-2007 më 09:35

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    dashuria eshte si nje lum i madh , dhe po s'dite te notosh te mer uji dhe te mbyt looooooool
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    DASURIJA????
    NESE DESHTON ESHTE HELM PA PARA???(LEKE)

e panjohura

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Pratolini
    Nuk na ke thene se c eshte kur nuk deshton moj e panjohura !
    Gjithmone pjesen e prishur te medaljes shikon

Nuk dij ta jap definicionin pasi deshtoj......
    Po nese ndojhere lind kjo dashuri e dij qe ju kam borgj pergjigjejen....
    e panjohura

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Per ne njerzit e lundrimeve,dashuria eshte nje lloj oqeani i pafund.Vetem njerzit qe hyjne ne thellesi te ketij oqeani zbulojne bukurite dhe misteret qe fshihen aty.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

VLORA Maska e klandestini
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    po nga vlora qe çke me te
    Postime
    108
    si i thon italianet : DASHURIA ESHTE SI SEMUNDJA, PERFUNDON GJITHMON NE KREVAT !!!
    çam 25 karat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-04-2007
    Postime
    1
    Dashuria Te Ben Te Vuash, Po Nuk Ka Gje Me Te Bukur, Prandaj Kapni Castin Sa Te Mundeni.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Per ne njerzit e lundrimeve,dashuria eshte nje lloj oqeani i pafund.Vetem njerzit qe hyjne ne thellesi te ketij oqeani zbulojne bukurite dhe misteret qe fshihen aty.

Shume pershkrim i bukur...
    A mundet valle ti zbulojme nej dite te gjithe misteret e saj?
    Bukurine ndoshta ja kemi zbuluar po misteret jane shume te veshtira per tu kapur..
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Mendoj qe jeta ka nje kuptim dhe dashuria gjithashtu.Shume epitete i jane vene dashurise....qenie lumturie,tejkalim vetvteje,energji pozitive.Dashuria eshte nje qenie ekzistuese te cilin e thithim qe te gjithe,e kerkojme pa mbarim,por fatkeqesisht mediokriteti instalohet te shume cifte dhe ndarjet e shpeshta shfaqen me kalimin e kohes.Dashuria,ashtu si te gjitha relacionet njerezore kerkon "mjekime dhe kujdes",gjithe jetes,asgje nuk eshte e fituar para kohe,duhet te luftojme e luftojme pa pushuar,me nje shikim dhe espri pozitiv,pasi eshte shume e rendesishme te kemi nje shikim te tille qe ne fillim....
    Dashuria ka nevoje te mbulohet me fjale te buta dhe te embla,me perkedhelje te dashuruara,dashuria eshte si nje bebe qe nuk mund te rritet pa ngrohtesine e prinderve,nje bebe qe sado e forte dhe e shendetshme te jete ne lindje,ka nevoje per te gjitha gjerat e duhura te cilat e bejne qe te behet e rritur
    Pershendetje Di_Ana!...e kam lexuar me vemendje kete teme...pershkrimet e tua"
    dhe mund te them se nga ana teorike,eshte nje pershkrim i kompletuar...mjafton vetem te ndiqet nje rruge e tille dhe gjithshka do te shkonte
    me se miri...por ne realitet\praktike,e kemi shume te veshtire ti ndjekim keto rregulla..edhe ato dy cifte qe ju i pershkruat si me fatlumet,kane patur po te njejtat probleme me pjesen tjeter te cifteve me me pak fat...mediokriteti ka qene i instaluar edhe ne keto dy cifte...mendoj se ka qene menyra e luftimit qe kane bere keta dy partnere ne vetvete,per te mos u diktuar dhe per te mos u ndikuar me teper nga c'duhet,nga ky lloj mediokriteti...per te arritur ne nje perfundim te tille ku dashuria\lumturia, te triumfoje mbi dobesite\pjese e natyres sone,nevojiten sakrifica,
    sakrifica pse jo edhe te natyres me sublime....sakrifica te natyres..."jap,pa pretenduar te marr asgje"...nje zhveshje nga c'do lloj egoizmi...nje perkushtim i tille,qe c'do lloj njeriu,qofte edhe ai me mosmirenjohes ne bote,te mbetej i prekur
    te ndihej i zene ne faj nga ky lloj vleresimi dhe te bente c'faredolloj gjeje per te ndryshuar (ndergjegjesuar) per te qene i denje,i denje per kete lidhje...sakrifica te kesaj natyre jo te gjithe jane te afte ti bejne...jo te gjithe kane besimin e duhur ne vetvete dhe mbi te gjitha,jo te gjithe jane te afte te besojne ne dashurine e vertete...kjo mungese besimi ndikon drejt-per-se-drejti
    se pari mbi ne,dhe mandej ne lidhjen tone...kjo rreflektohet ne mungesen e deshires\vullnetit qe nevojitet per te ushqyer dashurine ne vazhdimesine e vet..
    Megjithate,mendoj se nese jemi njerez te pergjegjshem dhe nese pretendojme se kemi te bejme me njerez,po te pergjegjshem",do te jemi te afte te kapercejme c'do lloj pengese dhe ne fund do te shijojme frytet e asaj per te cilen besuam....asaj per te cilen luftuam...dashurise.....te pershendes perzemersisht dhe personalisht ,te falenderoj nga zemra per ndihmen qe na jep duke hapur te tilla tema...diskutime te kesaj natyre, jane te domozdoshme pasi na bejne te rreflektojme me teper duke analizuar ne detaje probleme te cilat sot jane bere teper shqetesuese per jeten ne cift dhe per vazhdimesine e nje familjeje me baza te shendosha...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Pershendetje Di_Ana!...e kam lexuar me vemendje kete teme...pershkrimet e tua"
    dhe mund te them se nga ana teorike,eshte nje pershkrim i kompletuar...mjafton vetem te ndiqet nje rruge e tille dhe gjithshka do te shkonte
    me se miri...por ne realitet\praktike,e kemi shume te veshtire ti ndjekim keto rregulla..edhe ato dy cifte qe ju i pershkruat si me fatlumet,kane patur po te njejtat probleme me pjesen tjeter te cifteve me me pak fat...mediokriteti ka qene i instaluar edhe ne keto dy cifte...mendoj se ka qene menyra e luftimit qe kane bere keta dy partnere ne vetvete,per te mos u diktuar dhe per te mos u ndikuar me teper nga c'duhet,nga ky lloj mediokriteti...per te arritur ne nje perfundim te tille ku dashuria\lumturia, te triumfoje mbi dobesite\pjese e natyres sone,nevojiten sakrifica,
    sakrifica pse jo edhe te natyres me sublime......
    Pershendetje shoku tanku dhe te falenderoj per pergjigjen;

Duhet te punojme qe te gjithe per te ndryshuar te gjitha ato ndjesite,imagjinatat qe na shqetesojne,se vetvetiu asgje nuk vjen!Eshte me mire te rrezikosh te vdesesh duke ecur,sesa te vdesesh ndenjur!
    Sigurisht qe dhimbja e dashurise eshte shume e tmerrshme......Po ja qe ka dhimbje shumefish me te medhaja se dashuria.!
    Dhimbja e dashurise ka ilac kohen dhe nje dashuri tjeter.Dhimbja me e madhe eshte semundja e shekullit qe te merr shpirtin pak nga pâk e ne fund lan duart nga kjo dynja!
    Pra,nuk duhet kurre te bihem ne pesimizem,po te luftojme duke ecur vetem perpara....besoj se me kupton!

respekte shume
    "Carpe Diem"

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar DI_ANA për postimin:

Bahri. (06-11-2013)

Faqja 2 prej 153 FillimFillim 12341252102 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •