Ndryshuar për herë të fundit nga Sorkadhe_Kelcyre : 29-10-2014 më 16:40
What goes around---comes around
Sorkadhe_Kelcyre (29-10-2014)
Sorkadhe_Kelcyre (29-10-2014)
Dashuri moj Dashuri, ku jam une e ku je ti?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Nje grumbull ndjenjash dedikuar personave te caktuare si shkak i ekzistences se tyre !
“Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).
Xhenet.M.S. (22-11-2014)
Dashuria është më tepër se shpresa. Shpresa është një pikënisje. Dashuria është përgjithmonë, kurse urata është ai uji që e freskon, e gjallëron, e fisnikëron, e kultivon, e begaton…
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Dashuria eshte kudo.. Love is everywhere .. mjafton te kesh syte per ta pare ...
2043 (31-10-2014)
.....dashuri e vertet te shenderron ne mumie,![]()
Jo Jo Jo askush nuk e keni pershkruar si duhet dashurine...
Per mua dashuria eshte, te zgjohem ne mengjes dhe te shoh driten ne syte e tu....nje emocion qe fillon nga syte e mbaron ne zemer...eshte, te harroj trokitjet e zemres time per te ndegjuar vetem rrahjet e tua...dashuria eshte duke mos u lodhur kurre se theni: Te Dua....ta duash edhe atehere kur me se shumeti te ka lodhur....kur mezi pres te mbaroj me punen per te ardhe deri tek zemra dhe shpirti im ta perqafoj e ta puth me gjithe fuqine qe kam...
Epo a mund te kete tjeter dashuri me te madhe se kjo ???! Kesaj i thone dashuri e perjeteshme dhe e sinqerte...dashuri qe s'mbaron kurreeee...vetem dashuria e NENES ndaj FEMIJES!
sa per tjerat dashuri, vetem mund te flasim per momentin![]()
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
2043 (31-10-2014)
Krijoni Kontakt