Dashuria bën çudira çdo ditë: ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, nga i mençuri bën budallain, nga budallai të mençurin, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.
Dashuria bën çudira çdo ditë: ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, nga i mençuri bën budallain, nga budallai të mençurin, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eshte dredhze, ndoshta per te tjeret eshte pjeshke, qershi, arre apo molle e dardhe, por mua dredhzat fort mi kana.![]()
Hahaha Lexues ti edhe gruas ke me i thish manaferre ose borronice![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Dashuria eshte nje ndjenje qe lind vertikalisht,zhvillohet pjertaz dhe perfundon horizontalisht.....
Dashuria eshte shprese, dashuria eshte motiv, dashuria eshte rrespekt, dashuria eshte solidaritet, dashuria eshte sakrifice... e mbi te gjitha, ajo eshte perle e lumturise.
Dhe nqs dikush e di definimin me te sakt mund te me dergoj nje pergjigje ne adresen........![]()
![]()
Kurrr nuk ia dola me e definu!
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
As qe dua ta di![]()
Dashuria ne pika te shkurtra nje ndjenje e ndersjelle intime e cila ndodh ne mes te dy sekseve.
Dashuria nuk eshte "mall" per t'u shitur ne ankand, kujt ofron vleren me te larte.
Nuk eshte as medalion ne qafe, qe nuk e zevendeson dot kur kthehet ne nje gur te rende qe te mbyt.
Keto me lart per "çfare nuk eshte", se "çfare eshte" .... nje here tjeter![]()
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Mund te flas me lehtesi per dashurine e familjes,miqesise por ama kur vjen puna te nje lloj tjeter dashurie mund te them qe ngelet ende nje sekret i pazbuluar per mua (shpresoj qe edhe per shume kohe :P)
Krijoni Kontakt