po keshtu do thahen nje dite dhe lulja e preferuar s'do te ekzistoje me... une preferoj t'u bej vizite here pas here te kopshti![]()
po keshtu do thahen nje dite dhe lulja e preferuar s'do te ekzistoje me... une preferoj t'u bej vizite here pas here te kopshti![]()
Nete (04-11-2013)
Dashuria e vetmja gje e bukur qe mund ti ndodhe njeriut,me kete ndjenje vijn te gjitha gjerat e bukura,zhduket cdo gje e hidhure dhe cdo gje ka kuptim...
Vertet eshte shume bukur dhe embel te duash dikend dhe njekohesishte te te doje....![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
hahahahah, keshtu del kenga me nota... ama duke i lexuar kete Neten edhe broken- smajlin, kesaj shume i kam frajken se e ka shkrue dikund qe e ka nje mikun homo, ene per ate i frajkem, se thone me ke do rrish ashtu do beheshahahahahaah... ene duke i lexuar jo lulja, jo kopshti, gaatii, gaatti sa nuk kam bertitur ene me shkruajt Heeeurekkaaaa... sepse dashuria qenka e mire, kur ujitet lulja te rrenja ne bire
e pastaj i hapen petalet edhe keshtu lulezon kopshti e vjen pranvera... edhe pason kenga erdhi pranvera, erdhi pranvera: lulezuan lulet, gonxhet e gjitha llojet e tyre ne mes te therrave..., ne kopshtije, fusha e ... po me duket qe ate nyjen e Gordanes, a si e pati emrin duhet çare poshte ne mes, edhe ja doli zgjidhja ahahahahaaaaaaa
Hahahaaaaa Symphony, une keshtu e kuptova nga teoria e materjes, qe ka shkruar, ama nuk me kujtohet ishte Imanuel Kanta a Ibrigi, si quhej ai fizullozofi
dy vlera te pangjofshme, gati u zbuluan vetem ai X= dashurine, te zbulohet edhe u sos ekuacionja e dashurise Hohohohoooooo
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Pirate a ka mundesi te mos ma permendesh emrin ne mes te budallalleqeve qe shkruan...ma ben dot kete nder, te lutem?
Pirate mjafte ishin then shprehje edhe te qelluara biles,une rastesisht ia futa kot nje sa per humor,ajo mu kujtua per momentin hahahahahahaa sorry.
hahaha s`ka gje ne rregull ishte... ama me erdhi si pasim i topit nga korneriedhe ate me mire se atij sulmuesit te Mançister Junajtes
e sidomos per ca qe fusin surratin edhe kur nuk kane çfare te thone ne teme dhe te tregojne se shkruhen budallalliqe ose jo, duhet pasuar keshtu nga korneri nje Lloodhipooops edhe tu rregullosh buzekeshjen
![]()
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
.... fjale e papershkruar ne fjalorin dhe enciklopedine e ndjenjave ... Te ben te fluturosh, te çmendesh, te vuash, te vdese dhe perseri te ringjallesh dhe te Jetosh...
....kjo eshte dashuria
.........e ka thene dikush.
Inteligjences Zoti i ka vënë kufi kurse idiotesisë jo.
Konrad Adenauer
tetovarja87 (06-11-2013)
ç’është dashuria…?
Kështu mendoj..!
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
e kan than,kur është than
si ashtë than ,kështu e lanë .
Dashurin , mund ta spjegojn
ato zemra q’eprovojn .
2
-than nga populli- ,se : Dashuria
është nji zjarr qt'përcllon shum .