Gjeja me e bukur dhe me me vlere,dhe per te cilen ja vlen te luftosh.
Gjeja me e bukur dhe me me vlere,dhe per te cilen ja vlen te luftosh.
Dashuria eshte komshija ime :P
.....eshte ajo forca qe te ngre larte kur je i rrezuar, dhe te rrezo kur je i ngritur!
Dashuria eshte sex. E quajme dashuri , I japim ate nuancen poetike, e bejme poetic and beautiful por ne te vertete ne vetvete eshte sex!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink, mbaje opinionin per vete!
Une jam pothuajse i bindur se dashuria eshte me teper se sex-i te cilit i referohesh ti. Une s'kam ndermend te hedh poshte ate pohimin tend, se ne nje fare menyre qendron... por jo ne esence! Sigurisht qe jemi qenie 'te ndertuara' ne menyre te tille qe mendja dhe 'sinjalet' e fizikut(pjesa ndjesore...me kupton besoj!) jane kaq te nderlidhura me njera-tjetren, aq sa eshte shume e veshtire te besh dallime mes tyre, dmth per te kuptuar se prej nga vijne 'komandat' apo, se cili prej ktyre 'udhezuesve te brendshem' na ofron nje pamje me te qarte se cfare ndodh ne te vertete ne mendjen tone, kur bie fjala tek fraza: "rashe ne dashuri"
Pink, ti duhet ta dish qe ne kemi (relativisht) ngjashmeri fizike me kafshet, menyren e riprodhimit etj, por ne perseri jemi dhe do te mbetemi superiore, kjo e fundit nga pikpamja e te zoteruarit te nje aftesie me teper, sic eshte arsyetimi/logjika/te menduarit etj, e cila na jep nje perparesi absolute mbi po ato kafshe.Ti me duket(mos e merr per keq) se ngaterron(pa dashje) terheqjen fizike te pare, qe lind midis nje mashkulli dhe nje femre, me pjesen tjeter jo pak te rendesishme sic eshte dhe preferenca/te perbashketat/edhe te vecantat, per/me kete apo ate partnere/partner.
Meshkujt per nga natyra(e theksoj!), po, jane te prirur drejt sex-it shume me teper se femrat, mgjth kjo nuk eshte detyrimisht 'fakt' qe verteton se dashuria eshte sex. Sex-i eshte i nevojshem(biologjikisht) ne nje lidhje afatgjate, por jo tregues primar ne 'dashurine' mes nje cifti!
Dashuria eshte nje ndjenje e brendshme, nevoja per te qene i pranuar prej dikujt, nje te panjohure/panjohuri te cilen/cilin ti, une, tjetri e shohim ne nje tjeter dimension, ne krahasim me te tjeret!! (reflektim personal ky, gjithnje)
Pink, "Dashuria eshte hyjnore" mos e harro!Mos lejo te perditshmen, rutinen, boshllekun shpirteror apo edhe ndonje akt njerezor 'barbar'(se ka te tilla plot, jo se s'ka!) te influencoje mendimet e tua personale/vetjake/origjinale! Mgjth, une s'kam ndermend te te ndryshoj ty mendjen, thjesht vendosa te te ofroja nje tjeter kendveshtrim, per te cilin edhe ti duhet te kesh pak a shume njohje.
Mgjth, kot s'thone se mesuesi me i mire per kedo, eshte eksperienca....
p.s E kujt s'do i kujtohej puthja e pare...?!
Mire dakord po e mbaj per vete, thjesht opinion.Nuk mund t'ja imponoj njeriu, se fundja ketu eshte dhe bukuria. Kendveshtrime te ndryshme, e bejne me interesante jeten sot. Pastaj, nuk e thashe ne ate kontekst te keq, qe te shihet si dicka jo e mire apo e demshme. Bie ne dashuri me nje femer apo mashkull. A mund exactly te pershkruaje sepse ky mashkull apo femer e terhoqi/attracted ? Sigurisht, eshte dicka ne physiology-n tende , ne kimistrine tende, ne hormonet e tua qe hormonet e asaj femre, kimistrine e saj dhe physiology paten ate terheqje. Kjo terheqje seksuale, energji te themi me mire, transformohet ne dashuri. Kur kjo lloj kimistrie mbaron (ndodh), stops ku shkon dashuria?
Pink, me kujtohet nje shprehje: "Dashurite me te medha jane ato te paperfunduarat..." (s'mbaj mend ne e kam degjuar/lexuar/film apo kush e ka thene) Mbase kjo te jep nje ide akoma me te qarte mbi ate qe jam perpjekur te shpjegoj atje lart, por pa sukses! so, u win!![]()
Mbase Toffee. Se ka qene dhe vape![]()
Krijoni Kontakt