Ti mund të mos jesh i pari i saj, i fundit apo i vetmi.. Ajo ka dashuruar më përpara dhe mund të dashurojë sërish... Por në qoftë se të do tani, cfarë ka rëndësi tjetër? Ajo nuk është perfekte, as ti s'je, dhe ju të dy ndoshta nuk do jeni kurre perfektë bashkë. Por në qoftë se ajo të bën për të qeshur dhe e pranon që jeni njerez dhe bëni gabime, shtrëngoje atë fort dhe jepi më të mirën që ke. Ajo ndoshta nuk të mendon në cdo sekondë të ditës, por ajo të jep një pjesë të vetes që e di se ti mund t'ia thyesh, zemrën e saj. Kështu që mos e lëndo, mos e ndrysho, mos e analizo dhe mos prit nga ajo më shume sec mund të të japë. Buzëqesh kur të bën të lumtur dhe bëja të ditur kur të cmend... ndjeja mallin kur ajo s'është aty me ty.
|Bob Marley|
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
DAshuria............ ???? te te genjej nuk e di se cfare eshte.....![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Dashuria është si një lule,asaj i nevojitet shumë përkujdesje...............respekti dhe besimi janë dielli që i jep jetë asaj, përqafimet janë ushqimi, ndërsa puthjet janë uji që shuan etjen............ pa këto elemente, edhe dashuritë më të mëdha ... shuhen........
Dashuri eshte kur ke cokollaten tende te preferuar,po vdes nga nepsi per ta kullufitur,dhe nuk e ha,pret qe ta ndash e shijosh me ate![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
DASHURIA NIS ME PASION NGA PASION NE MIKUPTIM NGA MIRKUPTIMI NE INTERES Nese se keni arrit ta kuptoni kur te vij dita e interesit do jesh plakur dhe do e kesh kuptuar ????????
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
dashuria eshte kur perpara se ti japesh dicka atij per te ngrene, e provon vet e para per tu siguruar qe eshte e mire. :P
Krijoni Kontakt