Ti qenke lodhur nga punet e renda pa filluar. Per kete arsye duhet te gjesh femren (femrat) qe te falenderohen, me qellim qe te te rritet vetrespekti para se te angazhohesh ne punera te tilla leshtore.
Ka edhe fabrika leshpunuese, e di?
Ti qenke lodhur nga punet e renda pa filluar. Per kete arsye duhet te gjesh femren (femrat) qe te falenderohen, me qellim qe te te rritet vetrespekti para se te angazhohesh ne punera te tilla leshtore.
Ka edhe fabrika leshpunuese, e di?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga Styx
Si duket postimi yt me duket paksa i pakuptimt, apo ti me keqekuptuar. Nuk isha duke diskutuar per pune ''leshtore'' por nese don ta kptosh me me shume fjale dua te them qe mashkulli nuk munt ti fute duart ne brumera apo ti ngjesh brumerat me duar sepse mund te leshoj qime nga duart kupton???
Mendo per te tjeret ashti si deshiron qe te tjeret te mendojne per ty!
per nje bashkejetes me te mire, nqs nuk kontribuohet nga te dyja palet, nuk do kemi rezultate te mira...
preferenca e grave moderne per nje bashkshort shtepiak, mendoj se do ishte nje gabim nga ana e tyre, pasi nuk do perputheshin nivelet, shume thjesht mund te punesojn nje sherbetore..
por, edhe te jesh shtepiak, nuk eshte as fyese, dhe nje kohesisht, nuk eshte se quhesh i papunesuar..jep nje kontribut te mire per bashkjetesen.
ja kshu, mos u vij turp ca e cave se ben nje gjell apo lan dy pjata per njeriun e zemres, apo per femijen e vet...
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Shefat e restoranteve me te mira jane burra. Qe te mos leshojne qime, ata dhe gjithe servuesit perdorin doreza plastike. Kush ka vullnet te mire, gjen cfare te beje.Postuar më parë nga cimmy
Megjithate, as mua nuk me pelqen te bej buken. :|
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Burri qe eshte burre ti dale grus Zot
Pse ku ka kshtu? Vetem te jetoni ne kurrizin e grave e?
S'ka aty te vdisni.. Te gatuani e te beni pune sa tu bjere bretku ... Paf Puf tia beni..
Si ka thene Cajupi?
Burrat nene hije lozin kuvendojne
pika qe s'u bie se nga grate rrojne..
Tani pijini lengun kesaj shprehjeje dhe fshijini buzet me cik zamllof![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Postuar më parë nga Zemrushja
Po po ashtu ka than ai cajupi jote po ai cajupi ska qen burre por ka qen femer (:
Zemrushja , pse ke nai burre ti qe ste ka dal zot , gja qe zgjidhet thjeshte ndahu gjin nje burr qe te zoteron ne kuptimin e mir te fjales qe mos ti hedhi syt nai tjeter (: zemrushe dhe per te vdek vdisni ju femrat se po sqe kallami peshku skapet
Femrat moderne preferojnë një mashkull për shtëpi
Sa per temen , Femrat Moderrne jan femra pa pik kuptimi ktu ne shqiperi e kam fjalen se per jasht territorit te shqiperise asht muabet shum i gjat per Femrat do nat dimri e nat vere me i shpjegu holl e holle sic i ka hije femres.
PS: Por po flas per keto Femrat shqiptare {gjasma} moderrne se kto moderrnizimin e kan marr per s'mrapthi , ma injorante femra skam pa nai her me mjes hajne sanduic qe mjest pihet kafja , kur dalin xhiro dalin sikur po shkojn ne kinemat e hollivudit , i nxjerr mamaja me peshku nai karafil me leke ,se per gja tjeter harrojeni . mami nxjerr gocen per ta heq qafe nga dera shpis kte kap kollovar per vete ky eshte Moderrnizimi i Femrave ne Shqiperi an e mbare .
Moderrnizimi asht nje gje qe Femrave Shqiptare si shkon pershtate Sepse sarrijn akoma te kuptojn sec eshte Moderrnizimi thjesht si fjal e din (:
Respekt BABA.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 17-05-2007 më 22:35
Babe, po kush tha qe femrat e sotme kane nevoje per pronar...
Jam dakort deri diku me perkufizimin qe bere per femrat shqiptare, por bashkesia e tyre nuk fillon dhe mbaron ne nje turme adoleshentesh....
Mos ta ngaterrojme konceptin e modernes, te jesh femer moderne nuk do te thote te veshesh minifund dhe ta kalosh gjithe diten rrugeve te bllokut apo te jetosh ne kurriz te njerit apo tjetrir... eshte pikerisht e kunderta...
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Krijoni Kontakt