Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 93
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    1 - Bota virtuale eshte njera nga arsyet qe mund te flasesh me lirshem.

2- Reale me Virtuale jane dy emra dhe bote te ndryshme,dhe te tille behen dhe njerezit,pra te ndrsyhem
    Nuk jam plotesisht dakord me ty Albanezi!...eshte e vertete se bota reale me ate virtuale jane te ndryshme por formimi edukativ i njeriut apo karakteri i tij nuk ka se si te jete i dyzuar...une mund te shtirem ne nje apo disa shkrime por nuk kam se si te shtirem ne 1300-nd shkrime....nuk besoj se e kam kete aftesi...askush nuk besoj se mund ta kete nje aftesi te tille!

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Kjo eshte e bukura e jetes virtuale. Qe mund te behesh kush te duash ... dhe te tjeret te mendojne se ti je ai qe mendon apo thua te jesh. Per mendimin tim eshte gabim. Kete e them sepse jan zhgenjyer ne 90% te rasteve ne takime me "shok e shoqe" virtuale.

e keni par ate reklamen me nje cun te ri qe eshte duke folur ne msn me nje plake shume me ka pelqyer, keshtu eshte pak a shume puna e virtualitetit por jo ne te shumtat e rasteve ndodh kjo
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nuk jam plotesisht dakord me ty Albanezi!...eshte e vertete se bota reale me ate virtuale jane te ndryshme por formimi edukativ i njeriut apo karakteri i tij nuk ka se si te jete i dyzuar...une mund te shtirem ne nje apo disa shkrime por nuk kam se si te shtirem ne 1300-nd shkrime....nuk besoj se e kam kete aftesi...askush nuk besoj se mund ta kete nje aftesi te tille!

Jam plotesisht dakort me mendimin tend..
    Nuk mund te shtiremi sepse jemi ata qe jemi dhe sic e thashe,per ta fshehur duhet te ishin shume te sprovuar nga te keqijat...
    Po megjithate dhe "komediane" ne virtualitet ka,ashtu si ne boten reale!

respekte
    "Carpe Diem"

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    shume dakort me ty shoku tanku,si gjithmon je njesh ne diskutim teper realist
    ka ndryshime por jo deri ke aty ku thote llaci90% ndryshim pfffff na mbushe mendjen llaci ,une kjo jam qe jam ketu jam dhe ne jete(,biles ne jet jam dhe me e qete dhe me komunikuse, se ketu dhe avarohemi ndonjer sepse flasim me tipa qe si njofim)
    do thosha se varet perse i futesh shoqerise vituale per mashtrim apo per komunikim ,kjo ka te bej shum
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    LLACI
    i vetmi citim joti qe le per te deshiruar ,hudhi i sy e futi i riparim se e ke li fare
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Citim Postuar mė parė nga LlaCiPaCi
    Kjo eshte e bukura e jetes virtuale. Qe mund te behesh kush te duash ... dhe te tjeret te mendojne se ti je ai qe mendon apo thua te jesh. Per mendimin tim eshte gabim. Kete e them sepse jan zhgenjyer ne 90% te rasteve ne takime me "shok e shoqe" virtuale.

Llacipaci pse e ke tek firma jote ate fjalen "Hidden in net.
    Pse shume njerez e kane comp si maske, e kane si nje mbrojtje?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Varet se si e shpreh ti veten dhe si e merr personi qe flet me ty...!!

Pretendoj te shpreh te njejtin person si jam ne realitet.. nuk shprehem as me lirshem e as me ndrydhur.. Kam ckam e them, ashtu si dhe ne jet reale..!!
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    Llacipaci pse e ke tek firma jote ate fjalen "Hidden in net.
    Pse shume njerez e kane comp si maske, e kane si nje mbrojtje?
    HIDDEN in net nuk osht se po mcifem mrapa pc qe ti boj tjerve si trim lale... Ajo hidden in net osht se jom i kerkum gjithanej sic e shef ke firma...gjithmone ne pershtatje me firmen ene mund ta kuptosh qe eshte kuptim metaforik...qe gjasme jom mrena ne rrejtin interaktiv global te internetit...jo se po du me tregu me termen njeri tjeter nga ai qe jom ne internet, dhe te bej jo personin tim para ekranit.

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    LLACI
    i vetmi citim joti qe le per te deshiruar ,hudhi i sy e futi i riparim se e ke li fare
    Lexoje ne iher ca kom shkru ene munou ta kuptosh.

Kjo eshte e "bukura" e jetes virtuale. Qe mund te behesh kush te duash ... dhe te tjeret te mendojne se ti je ai qe mendon apo thua te jesh. Per mendimin tim eshte gabim. Kete e them sepse jan zhgenjyer ne 90% te rasteve ne takime me "shok e shoqe" virtuale.

Lexoni me vemendje...! Eshte ironizim ai me siper... nuk arrini ta kuptoni. Jam zhgenjyer nga njohja nepermjet internetit ( chat msn apo forum ). Mendoja se do takoja dike identik si ne komunikimin ne internet ( spo flasim per paraqitjen e jashtme ) dhe befas takoj dike tjeter qe sdinte te lidhte 2 llafe dhe 2 mendime bashke. Thjesht dine ti japin gishtave dhe kaq. Shumica e atyne qe kom taku them. Jo te gjithe po shum prej tyre.

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    ka ndryshime por jo deri ke aty ku thote llaci90% ndryshim pfffff na mbushe mendjen llaci ,une kjo jam qe jam ketu jam dhe ne jete(,biles ne jet jam dhe me e qete dhe me komunikuse, se ketu dhe avarohemi ndonjer sepse flasim me tipa qe si njofim)
    Bebushja...90% e njerezve qe kam takuar . Jo 90% ndryshe nje njeri.
    Ti ajo qe je ne int mund te jesh moj...sta mohoj njeri...po mu kshu me kan qellu...ose kshu me jan duk . Mase mund te me qush meniemodh mu per kte po un kshu e shof. Dhe sma ndrysho dot njeri menien. Ok ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LlaCiPaCi : 04-04-2007 mė 15:52

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824

Bebushja...90% e njerezve qe kam takuar . Jo 90% ndryshe nje njeri.
    Ti ajo qe je ne int mund te jesh moj...sta mohoj njeri...po mu kshu me kan qellu...ose kshu me jan duk . Mase mund te me qush meniemodh mu per kte po un kshu e shof. Dhe sma ndrysho dot njeri menien. Ok ?
    o llaci pse mer te ka qellu qe ke taku naj plake???

edhe une bashkohem me mendimin e disave ketu...mendoj se sado mund te shtiresh....prape kuptohet karakteri i njeriut se smund te shtiresh ne qidra postime qe ben.....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Pėrse njeriu ėshtė i destinuar tė vdesė??
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 16:54
  3. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  4. Formula e shpėtimit tė njeriut
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 19:19
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •