Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 93

Pse ndryshon njeriu nė virtualitet?

Kam afersisht te pakten 5 vjet qe e perdor comp.

Por gjithmone kam menduar pse shume njerez perpara comp ka nje sjellje te cuditshme, nje sjellje ndryshe nga ajo e botes reale?

Kam vene re qe ne chat ofendohen shume sikur mos te kene asnje fare dinjiteti, ose ne msn mund te flasin shume, kur ne jeten reale keto gjera nuk mund ti bejne.
    Eshte kjo bote virtuale qe i ben te ndjehen me te lirshem?
    Pse kane nje suguri ne vete mbas ekranit te comp ngaqe nuk e shohin ne sy personin qe po flasin?

Do doja te dija pse ta jep kete personalitet comp, pse shumica e njerezve ndryshojne shume ne krahesim me jeten reale?

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Pse ndryshon njeriu ne virtualitet?
    Ndrryshon sepse ketu nuk ta di njeri car Emri, mbiemri ke , as si fytyr sja kan iden se me ke po flasin qysh a teke shpin njeri sta di , kshu qe ka shum varjante te ndryshme

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Jane ndryshe se ne boten reale nuk jane aq trima sa te shajne ne sy e te ofendojn kurse ne pc spo ja ndjen njeriu ,pasi si tha ballokumi nuk ta di as mbiemrin asi gjo na biografia.
    Une per veten e ime jam njesoj si ne virtualitet edhe ne real (ketu pak me e urte jo kaq harome:P)
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Ne virtualitet osht mire, se ne rrealitet skom muskuj me u rreh me milet....

ne virtualitet nuk te gjykon njeri nga e kaluara jote, apo nga emri i tend ati......pra ktu je vetvetja dhe fillon cdo gje nga zeroja....kjo osht e gjitha.

Megjithse une ndryshoj shum pak nga ky qe jam ne forum.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    SEPSE perfitojne nga rasti qe nuk i njohin ne realitet dhe nuk i shikojne cfare bejne .

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    Kam afersisht te pakten 5 vjet qe e perdor comp.

Por gjithmone kam menduar pse shume njerez perpara comp ka nje sjellje te cuditshme, nje sjellje ndryshe nga ajo e botes reale?

Kam vene re qe ne chat ofendohen shume sikur mos te kene asnje fare dinjiteti, ose ne msn mund te flasin shume, kur ne jeten reale keto gjera nuk mund ti bejne.
    Pse kane nje suguri ne vete mbas ekranit te comp ngaqe nuk e shohin ne sy personin qe po flasin?

Do doja te dija pse ta jep kete personalitet comp, pse shumica e njerezve ndryshojne shume ne krahesim me jeten reale?

Teme interesante,

Jam e mendimit qe bota virtuale eshte njelloj si ajo reale...
    Eshte e vertete kjo qe thua ti qe njerezit shahen neper chate dhe biles ndonjehere fare rende,po ama ata qe shahen mund ti krahasojme po me ata njerez te paedukate qe shohim neper rruge,te cilet shajne ne menyre te ulet dhe te padrejte njerezit e pafajshem...Them qe ne chat duhet te kete edhe njerez te mire,te cilet kane perfituar nga kjo ane kumunikimi dhe kane krijuar miq dhe kane lidhur lidhje dashurore me dike te njohur aty...Dmth eshte e mira dhe e keqja ashtu sic eshte dh ne realitet,po mund te them qe ofendimi eshte me "i guxueshem",per faktin se nuk e dime kush eshte dhe kush flet mbrapa nje ekrani pc dhe kjo i jep zemer dhe nje femije te moshes 10 vjec te shaje nje me te rritur duke u treguar "burre".
    Sa per msn mendoj qe eshte nje menyre njohjeje akoma me e thelle se cmund te jete ne nje jete reale,sepse ke mundesine te flasesh me shume me tjetrin,ta njohesh me shume,dhe ta vleresosh akoma me shume.
    Eshte si nje periudhe njohjeje me dike para se te vendosesh ta takosh ne te vertete.PO ne msn mendoj une mund te njohim dike shume me mire se dike tjeter ne realitet..(flas kur kemi kohe qe flasim me nje person).
    Mendoj qe kjo bote interneti na ben te tregohemi po ata qe jemi ne realitet,heret apo vone po te njejtet jemi!
    Nuk mund te ndryshosh dot per shume kohe sepse vetvetja nxirret sado komedian te jesh..
    Une jam e njejta ne realitet dhe ne virtualitet....
    "Carpe Diem"

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Ka raste e raste.
    Sic jam SHERRI ashtu jam dhe si Visi.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Tema eshte e gjetur !

Mesatarja qytetare ben te sajen ne jeten reale dhe te ndrydh DESHIRAT. MUNDESIA eshte ne disproporcion me DESHIRAT. REALITETI vendoset nga MUNDESIA. VIRTUALITETI eshte e kunderta e REALITETIT. INDIVIDI e pelqen VIRTUALITETIN. MESATAREN e krijon INDIVIDI. I NDRYSHMI del nga MESATARJA. STANDARTIN e formojne TE NDRYSHMIT. IMORALITETI eshte jashte STANDARTIT. Por TE GJITHE jane pak IMORAL. SHOQERINE e formojne TE GJITHE. KONCEPTET jane pasoje e SHOQERISE. KOHA eshte fantazi e KONCEPTIT. DISA e jetojne ndryshe KOHEN. TURMA i shqyen keta DISA. VIRTUALITETI e mposht TURMEN. I ZGJUARI e perdor VIRTUALITETIN. SHARJET nuk jane per TE ZGJUARIN....

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Virtualiteti ka nje ane te mire qe krijon shoqeri shume te mire dhe shoqeri qe ndonje her nuk e ke menduar dhe te tjeret e kane zili.
    Une per sic kam qene jam dhe do jem si ne jeten reale ashu dhe virtuale, nuk me intereson me besojne te tjeret apo jo e rendesishme eshte qe une i besoj vetes.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar mė parė nga ShocK
    pse shumica e njerezve ndryshojne shume ne krahesim me jeten reale?
    1 - Bota virtuale eshte njera nga arsyet qe mund te flasesh me lirshem.

2- Reale me Virtuale jane dy emra dhe bote te ndryshme,dhe te tille behen dhe njerezit,pra te ndrsyhem

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Pėrse njeriu ėshtė i destinuar tė vdesė??
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 16:54
  3. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  4. Formula e shpėtimit tė njeriut
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 19:19
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •