Njeri ne virtualitet do te jete ai qe nuk eshte ne realitet.
Me respekt AuGuSt
Njeri ne virtualitet do te jete ai qe nuk eshte ne realitet.
Me respekt AuGuSt
Oscar Wilde ka thene : "Give a man a mask, and he'll tell you the truth."
Anonimiteti ne internet i ben njerezit te kene me shume tendence te shprehin ate qe nuk do ta thoshin dot ne jeten reale per arsye te ndryshme.
Po kjo nuk nenkupton qe njerezit ketu jane vetvetja. Ata qe jane realisht anonime (se ka edhe anetare qe njihen) thjesht do te ekzaltojne ato qe nuk i bejne dot ne jeten reale.
Nqs jane te turpshem... ketu do te jene me pak te turpshem.
Nqs jane te shemtuar... ketu do te jene simpatike.
Sic tha edhe angel_j dhe AuGuSt... te gjithe do ndertojne per veten nje imazh te ndryshem pak apo shume nga reali.
Kulmi eshte pastaj kur vijne hipokritet... keta transformohen sic tha agel_j ne dikush qe ne te vertete nuk jane dhe sjellja e vazhdueshme e sforcuar i c'balancon perfundimisht.
Per ata qe paten durim te lexojne deri ketu i pergezoj (se edhe vete nuk e di si pata nerva me shkrujt) lini emrin qe t'ju jap reputacion se paskeni patur vertet durim derri.
Bravo Force,
e lexova te gjithen, dhe e kuptova sidomos ate paragrafin e fundit.
tani mba premtimin plako..
P.S.Durimin robi e gjen gjithmone kur lexon mendime te mirefillta nga nje person e jo thjesht copy-paste.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 15-01-2008 mė 12:48
Mendimet e mia ishin copy paste nga Oscar Wilde, Angel_j dhe August... megjithate premtimin e mbajta...
Edhe mos ekzagjero me bravo mer burre i dheut se kur e thua 3 here behet ironike.
me thuaj ca efekti do kishte kjo, kur gjithe fantazia jote ngelet thjesht tek nje e fshire moderatori (flas per forumet ketu) ??? Ti mund te hiqesh si te duash, po ja qe e verteta eshte ndryshe, do thuash e pune e madhe sa ta marrin vesh te verteten se si eshte ti je ber VIP ne net ... po ne realitet ca je ber?
Je ber icik si i dyte do thoja une, se te ka hip vetja ne qef nga fama e fituar ne net, dhe kujton se duke u sjelle ne te njejten menyre ne realitet cdo gje do jet njelloj ... GABIM ... njeriu qendron me kembe ne toke sido dhe kudo qe te jete, se dihet qe askujt nuk i kushton shume te blej nje tufe presh, po puna eshte se jo gjithmon fluturon
Hajde mendje qe me ke o cun, me 5 para muhabet qe ke ber ti dhe une, per me teper qe ka qen muhabet virtual, ti pret qe un te them si je ti??? Keq me vjen dhe per ty dhe per veten qe nuk kam aftesi telepatike, po nejse per aq sa te njoh je icik si denglaxhi, dhe ket ta them sinqerisht pa nenkuptime fare.
me le pa fjale moj goce, po une e kisha llafin per pak fare te hiqesh ndryshe, jo shume, psh te hiqesh pak me "cool" se sa je ne jeten reale, ashtu si tha force, ketu je simpatik edhe pse ne jeten reale je i shemtuar.
Se me je drejtuar mua personalisht,dhe per kete ngela pak keq , ne jeten reale nuk fluturoj dot dhe po te dua.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 15-01-2008 mė 13:20
Krijoni Kontakt