Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 93
    Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga Davius Lexo Postimin
    Mund te marrim ketu virtualitet edhe thirjet telefonike dhe mesazhet (SMS), nese po une pyes:
    Pse gjerat thuhen ndryshe ne telefon, ndryshe ne SMS, ndryshe ne jeten reale.
    Ne telefon, kushton gjithashtu edhe me sms , dhe ski kohe te folesh boll
    pra ne jeten reale, eshte ndryshi sepse je me personin dhe ki kohe tje spejtgosh atij njerit se qfar mendimi ki ...

Dhe a keni pasur ju raste, per ca gjera qe keni perdorur telefon apo SMS, qe nuk keni pasur mundesi t'ja thoni njeriut ne fytyre. Une po, por flas me vone.
    Po edhe une kam pas raste ...
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    nuk ia vlen,
    NUk behet fjale vetem per sherr mos e keqkupto
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    NUk behet fjale vetem per sherr mos e keqkupto
    Behet fjal per grusht.
    LooL
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pse mos te ndryshoje njeriu ne virtualitet?? Te jemi aq te qete sa jemi ne virtualitet, do te ishte fantastike sikur te debatonim pa u zene, por ne realietet kercet grushti, shishja kokes, kacavida barkut, ne virtualitet si ke kto gjera..maksimumi te fusin ndonje virus :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

@hermes Maska e Avduli
    Anėtarėsuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    70 % Jane me te ashper ne vrtualitet , kete e shofim perdite ne jeten reale eshte e veshtire te shash dike , ndoshta shume nga ne jemi share virtualisht pa asnje shkak .

Dija eshte Pushtet

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    une mendoj se ne virtualitet njeriu nuk ndryshon, perkundrazi eshte me shume vetvetja.Meqenese deri diku te gjithe pak a shume jetojme per opinjon , dhe shpesh per arsye te ndryshme ne situata te ndryshme na duhet te shtiremi,sepse kushtet , opinjoni, familja etj etj .Ne virtualitet fshehim identitetin , dhe i shprehim gjerat ashtu sic mendojme , pa patur friken e gjykimit te te tjereve.
    Ky eshte thjesht mendimi im.
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Kurse per ata qe shajne dhe ofendojne ne chate jane kalomoj ose adoloshente , qe ne pa mundesi te forces e shprehin me fjale , por ne brendesi ashtu jane.
    lum ne cfar brezi po rritet
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Citim Postuar mė parė nga ida1 Lexo Postimin
    une mendoj se ne virtualitet njeriu nuk ndryshon, perkundrazi eshte me shume vetvetja.Meqenese deri diku te gjithe pak a shume jetojme per opinjon , dhe shpesh per arsye te ndryshme ne situata te ndryshme na duhet te shtiremi,sepse kushtet , opinjoni, familja etj etj .Ne virtualitet fshehim identitetin , dhe i shprehim gjerat ashtu sic mendojme , pa patur friken e gjykimit te te tjereve.
    Ky eshte thjesht mendimi im.
    Ida jam shume dakort me ty hon. Mendoj se ne virtualitet njerezit perpiqen te jene vetvetja meqe jeten reale shume here ju duhet per te pretenduar se jane dikush tjeter dhe ketu nuk po flas per kalamaj mos me keqkuptoni. Per nje njeri eshte me e lehte te shprehe vertet cfare mendon qofshin keto pro apo kunder mendimit te shumices. Fshehja e identitetit ne virtualitet eshte si nje mburoje per shume njerez dhe ajo ju jep atyre sigurine qe mos te shqetesohen per opinionin e njerezve per ta apo edhe nqs te tjeret e paragjykojne, kurse ne jeten reale eshte ndryshe sepse duhet te krijojne nje imazh tjeter qe te pelqehet nga te tjeret. Mendoj se ndonjehere eshte me mire ta njohesh nje njeri ne virtualitet dhe pastaj ne reale sepse ate njeri e njeh me mire se te tjeret qe e kane pasur prane cdo dite. Muhabeti eshte me i lire dhe njerezit ne virtualitet perpiqen qe te jene me te sinqerte dhe i thone gjerat troc sic i mendojne pa perzjer me sheqer

P.S Ketu po flas ne pergjithesi dhe jo ne rastet kur shume njerez kepusin genjeshtra kot per t'u tallur.......

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga notorious_on Lexo Postimin
    per ēfar flitet ktu...?
    Ketu ne fakt po flitet per disa specie qe kane evouluar ne kohe,jane civlizuar,dhe

kane krijuar nje teknollogji (duke perdorur pc-te), e cila quhet internet,fale kesaj

teknollogjije eshte krijuar bota virtuale,e cila do te thote bote jo vizuale,d.m.th jo

REALITET,por qe na rezulton qe njerezit na ndyrshonkan paksa te kjo e bote e re

e quajtur virtualitet dhe tani lind pyetja nga hapesi i temes: ''PSE?'' te ndodhi

kjo

dhe tani pothuajse te gjithe anetaret po mundohen te japin sqarimet e tyre,

pervec teje qe i pergjigjesh temes ,me nje pyetje idiote si ajo qe te kam cituar!

Besoje se isha i qarte?

Tani sa per temen ne rradhe te pare shume teme e goditur,them se PO,

ndryshime ka te njerezit nga realiteti ne virtualitet,por do shtoja qe ai qe eshte inteligjent ne realitet, normale qe do jete edhe ne virtualitet,ai qe ka sens humori ne internet normale qe i tille do jete edhe ne realitet,ai qe genjen(ose nuk di te genjej ne realitet),i tille do te jete edhe ne virtualitet,vetem ata persona qe jane te turpshem ne realitet,per arsyet e tyre qe munde te jene te shumta,munde te jene me te lirshem ne virtualitet per arsyeje se nuk e shohin tjetrin ne sy pergjate kominikimit dhe ndjehem me te c'liruar nga komplekset e tyre!

Ahh po se harrova ata qe dine te genjejne me mase dhe bukur,mund t'a

shfrytezojne virtualitetin me mire se realitetin per genjeshtrat e tyre
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 15-01-2008 mė 07:45
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Nuk do thoja se ndryshon shume, ti qe je ne realitet je dhe ne virtuale (gjithmone me perjashtime). Ka njerez qe ndihen me te lirshem per te dhene mendimin e tyre ne virtualitet, i thone gjerat ashtu sic i mendojen, pa friken se do i vij embel apo tharte ndokujt, gje qe ne jeten e perditshme nuk e ben dot.
    Tani ka edhe raste "ndryshe", ku dikush hyn ne virtualitet thjesht per te krijuar nje imazh qe ne reale e ka enderr, dhe mqs nuk e krijon dot kete ne reale, ngushellon veten ne virtualitet.
    Po gjithsesi nuk mund te mbulosh diellin me shoshe, dhe kjo pune kshu eshte, do mundohesh nje her e dy ja edhe tre te hiqesh per dike qe nuk je, pastaj te ngec sharra ne gozhde.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Pėrse njeriu ėshtė i destinuar tė vdesė??
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 16:54
  3. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  4. Formula e shpėtimit tė njeriut
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 19:19
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •