Postuar mė parė nga xhuliana
Zhgenjimin do ta kesh gjithesesi por me mir te jete nje zhgenjim virtual se real mendimi ime nuk them qe nuk dhemb edhe ai zhgenjim por eshte me i kapercyeshem me duket
e panjohura
Postuar mė parė nga xhuliana
Zhgenjimin do ta kesh gjithesesi por me mir te jete nje zhgenjim virtual se real mendimi ime nuk them qe nuk dhemb edhe ai zhgenjim por eshte me i kapercyeshem me duket
e panjohura
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
mendoj sepse ktusi perballesh shikimit te bashkfolesit se ktu hiqesh dikush tjeter se vete nuk ndihesh rehat dhe askuish se di, po kjo sndosh me te gjith
Mund te marrim ketu virtualitet edhe thirjet telefonike dhe mesazhet (SMS), nese po une pyes: Pse gjerat thuhen ndryshe ne telefon, ndryshe ne SMS, ndryshe ne jeten reale. Dhe a keni pasur ju raste, per ca gjera qe keni perdorur telefon apo SMS, qe nuk keni pasur mundesi t'ja thoni njeriut ne fytyre. Une po, por flas me vone.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Njeriu ka deshire te ndyshoje , ne jeten reale ndyshimet jane te veshtira ,
virtualiteti ju jep kete mundesi .
Dija eshte Pushtet
Sillem njesoj si ne virtualitet dhe ne realitet,me ndryshimin qe ne realitet kush guxon te ofendoje si ne virtualitet duhet te llogarise mire pasojat.
ps.ofendimet qe me kane bere ne virtualitet,nuk mi kane bere kurre ne jeten reale.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Varet a ėshtė anonim ose jo.
Varet na situata dhe nga personi.
kush mendon se eshte trim/e le te perballet me jeten reale ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
nuk ia vlen,kush mendon se eshte trim/e le te perballet me jeten reale ...
Krijoni Kontakt