Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    *~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Eh, kur nuk ka ndodhur ndonjehere qe nderrimi i qeverise nuk sjell dhe nderrimin e shefave te policise apo perfaqesuesve te departamenteve te tjera drejtuese? Normalisht qe "besimi partiak" ben punen e vet. Kjo eshte e mete e politikes shqiptare. Sepse ka kete apo ate bindje nuk duhet te drejtoje me? Per mendimin tim ai eshte nje nga personat me te afte te policise Shqiptare. Nuk them se ai qe po e zvendeson nuk do jete i kualifikuar por me vjen cudi sa shpejt e bene nderrimin e Ibraj, nderkohe qe ai ka qene shum i rregullt gjate periudhes ne te cilen ai ka drejtuar..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Eh, kur nuk ka ndodhur ndonjehere qe nderrimi i qeverise nuk sjell dhe nderrimin e shefave te policise apo perfaqesuesve te departamenteve te tjera drejtuese? Normalisht qe "besimi partiak" ben punen e vet. Kjo eshte e mete e politikes shqiptare. Sepse ka kete apo ate bindje nuk duhet te drejtoje me? Per mendimin tim ai eshte nje nga personat me te afte te policise Shqiptare. Nuk them se ai qe po e zvendeson nuk do jete i kualifikuar por me vjen cudi sa shpejt e bene nderrimin e Ibraj, nderkohe qe ai ka qene shum i rregullt gjate periudhes ne te cilen ai ka drejtuar..

Po , po ka qene shume korekt ne lidhje me bandat.
    As e ngacmonin e as i ngacmonte.
    Nen drejtimin e tij bandat u fuqizuan pa asnje pengese dhe Ibraj merej me peshqit e vegjel.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Ti folesi nje "kat me lart" te jap shume te drejte, pasi ato bandite apo banda qe u kapen dhe u mburr PD ne zgjedhjet e 18 Shkurtit, i kapi Olldashi me policet...ndersa Ibraj ndihmonte bandat, pls, aman behu pak realist...nuk kam gje me Premçin, por e padrejta mbetet e pa drejte.

Qofsh Mire.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga 2043
    Po , po ka qene shume korekt ne lidhje me bandat.
    As e ngacmonin e as i ngacmonte.
    Nen drejtimin e tij bandat u fuqizuan pa asnje pengese dhe Ibraj merej me peshqit e vegjel.
    Me sa di un shum korrekt ka qene ne detyren qe ai ka bere. Nese eshte kjo qe thua ti atehere pse nuk e hoqen me pare????? S'ka pik kuptimi..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Me sa di un shum korrekt ka qene ne detyren qe ai ka bere. Nese eshte kjo qe thua ti atehere pse nuk e hoqen me pare????? S'ka pik kuptimi..

qe te jemi realiste, PD donte ta hiqte Ibrajn qe kur erdhi ne pushtet, por u quajt si veprim politik.
    Dhe i erdhi ora tani per te ikur.
    Fakt eshte se gjate periudhes se PS se Ibraj nuk beri absolutisht asgje per te luftuar krimin. Dhe ne fakt ndoshta nuk kish c`te bente , pasi krimet i benin ata qe e kishin caktuar ne ate post, ose satelitet e tyre. dhe i bie qe djali i deputetes shkreh pushken ne mes te Tiranes dhe plagos bashkemoshatarin dhe policia nuk gjen asnje prove ne vendin e ngjarjes, po keshtu edhe i biri i Gramoz Rucit e shkrehu pushken ne mes te Tiranes dhe doli pa prova ne sallen e gjyqit.
    Ndoshta fajin (meriten) , nuk e ka vetem policia , por edhe prokuroria, por do i vije ora edhe asaj.

E more vesh kuptimin Zemerusheeeeee???????????
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Jo oriz po pilaf muhabeti.. se kshu i bie..!!

Kto banda kur u krijuan??? A mund ta di?? Kush ishte ne pushtet dhe u hapi rrugen?? A kishte banda ne komunizem?? S'besoj se ua hante koken xhaxhi..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po ce o me suste u krijuan bandat o..
    nga xerro banda ne koh te xhaxhit dhe ne 1 meleon banda ne koh te berish mekso nano metes..
    jo moj cupe se sdi gje ti..
    pellemb e bande ka qene shqiperia..

vetem mjetet e bandave ndryshuan..

keshtu..

ne teme nashtithi..

Ja te shohim cdo behet me Nerjakun , vrasesin e Shijakut..
    askush nuk flet per krimin e tij..
    askush nuk jep foton e tij ne Media qe ta gjejn e ta kapin..
    deputeti i pd tak ngjela shkund dardha per ps-ne..
    nard ndoka u be minister duke shpifur per berishen deri ne diten e fundit..
    moisiu i pelqyer nga berisha dikur beri pabesin me te madhe ..i tha 3 korrikut ha m.ut se un jam vegel e altin arap sallak edvinit..

ne votimet e 18 shkurtit a marsit.. kur qen ato.. pd dorzoj qytetet e medha.. tek armiku nr 1 i pd -s edvin hitler enveri..

e kto nuk jan faje te ketij policit por te lidershipit te pd qe ka shterruar ne vizione..

ndejti 2 vjet gati beli si shef keshi dhe sberi nje rezyme per popullin se si jan punet e korentit.. qe ti mbyllnin halenë edvin xhelatit.. shefit te altin sterko nerjakve..

ku eshte nuhatja e pd ..

tani qe po flasim i teket edvin rucit dhe i bejn nje xerr ndok nokies.. e i thone..psh.. nardush.. sa rrog te jep berisha ty si minister i shendetlijes..
    po ja me jep 1 meleon.. u thot korcarshe nardushi..
    hm i thon ata.. te japim 100 meleone tani kesh ne dore e me von dhe 200 tjera dhe.. dil nga koalicioni..
    dhe i mushet mendja nardit e del.. brenda 5 minutash..3 korriku behet m.ut..
    dhe na rroft qe hoqem policin ibrahim.. dhe edvini sic fitoi tiran vlor fier elbasan korcen.. fiton dhe qeverrine.. me zgedhje te reja te provokuara nga nje cop nardush..

patjater do ti ket cfaqur tak ngjela mistrec lleqet e tartabiqlleqet ne pd.. me kohe.. dhe ata do ta ken ditur kete..
    pse ma vune deputet?
    ose pse harxhuan energji me takun si kandidat per bashki..

pra pd ka mungesa ne koncentrim te mendimeve.. ka konfuzion..

sic duket ata nuk mblidhen kurre rreth nje oxhaku e te kuvendojne..
    kjo eshte fatkeqesi..

sa do i zoti te jet ky polici tjater.. eshte sallaku qe i ka ne dore gjerat.. dhe sallaku komandohet nga edvini..
    kur saliu vendosi qe te pranoje propozimin e nanos per moisiun president do duhej ti thoshte.. degjo fatos.. kti plaku kodosh konsensual nuk do ja leme kompetencen mbi prokurorin e pergjithshem..
    kush fiton votat e popullit ta kete ate kopetence.. pik..
    dhe sa te ish nano prokurori do ish i nanos.. e kur u vu saliu prokurori do vhej nga saliu.. dhe keshtu me prokuror te forte anti mafi ishte bere shqiperia lule mbas 3 korrikut..
    tani kot grijm te gjithe.. edvini qe ka ne dor altin arapin.. pra bandat terroriste .. ka ne dore dhorin.. e kur ka ne dore dhorin.. ai ka ne dor gjithcka.. dhe saliu mbetet selim myrt..

supozojme se ki polici ri ja vuri syrin nje superbande.. pasi hasani nje polic i vogel erdhi tek kryepolici i ri dhe i raportoi se.. superkapobanda hysen strehoet tek qafa e cjapit..
    shkon ki kryepolici te marre leje te dhori per te arrestuar hysenin.. se pa pusull te dhorit nuk arreston dot askend..pervec jevgjitve qe vjedhin fara luledjelli.. dhe dhori i qete me pamje hije rende duke shtrenguar nofullat katrore si sigurims.. i thote kriepolicit me pompozitet ..
    cfakte kini mo.. i thot dhori..
    po ja hyseni ka vrare e ka prere..
    dhori qe e njeh mire hysenin.. se ka ngren e pir me ta.. e gjen zgidhjen se eshte mjeshter dhe i thote kripolicit.. pa mi sill ketu ne zire ato kokat e prera nga hyseni qe te bindem e ta leshonj urdher arrestin..
    ngre supet kryepolici ri se ku ti gjej kokat e prera.. po ja thot se keshtu me ka thene polici hasan..
    pa ma arrestoni kte policin hasan (u thot dhori.. policve te kryepolicit qe kan ardhur per te marre firmen e dhorit qe te arrestojne hysenin) .. qe beka akuza pa fakte.. dhe arrstohet hasani kurse hyseni vete ne maqedoni per biznis e pastaj ne turqi e bruksel.. dhe avokati i tije mbledh gazetat e u thote botes ..jo mo se eshte disident politik ki hyseni..
    dhe krimi merr status dhe denoncuesi i krimit merr prangat.. e vete ne biruc.. e kryepolici rri si mu.t.. e ska cben..

kte te bejn kta dhorat.. e edvinit te enverit..

prandaj them se nuku zgidh gje as ahmeti as bajrami..

ka ngecur shteti keqas..
    eshte shum e fort mafia..
    anti mafia e berishes eshte si mishtrishte misri para tankut te mafies..
    ka mjeshtra ne ps pik..

me kujtonen ata keshilltaret e berishes kur i prezantoj gjith qejf i ngrati.. ca cuna e goca te reja..
    me nje tahir ..pa e angazhuar fare shalsin i mund edvini tere keshilltaret e berishes..
    kurse vet edvini.. ka nje armat me yll popa e pobrata e nevzata e ramiza e sofo e kic bilusha e llapusha e paskala qe e keshillojne.. qe din ta sjellin aq bukur sa gjith boten ta mashtrojne..
    e kam then me kohe..
    nje dokle ka kapacitet ( per mashtrim natyrisht) sa gjith pd se bashku.. ka inteligjenc..
    ndejti dy vjet ki imami keshilltar.. cfar beri..
    gjykatat e prokurorite mbeten kallashe te edvinit..

pra eshte i dobet berisha si organizator..
    por pamvaresisht.. perballe mafies se kanibalve.. qe vrasin studentet.. ne dit votimi e nuk u dridhet qepiku.. duhet te bejme zgedhjen..

do jemi dhe duhet te jemi .. me berishen e dobet dhe kategorikisht kunder vampireve te edvinit..
    te pakten jemi me principet .. humaniste.. edhe se principet ste japin k.arkaleca ne rognera e x 5 te b.itha e valixhe me euro.. ne basel..

edvini kur ta shohe te arsyeshme do ta coje vendin ne zgedhje te reja.. kjo nuk diskutohet..
    pra pd duhet te mendoje dhe per kete..
    ta mbushi partine me njerez te mire.. qe ti munde me vota vampiret miljardere..
    ska rrug tjater..

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Me vjen mire qe ke filluar ta pranosh realitetin, pak nga pak, dite per dite, shkrim pas shkrimi, ke filluar te vendosesh arsyen e jo tifozllekun.
    Per tu vleresuar.

Po ce do, "gjuan me shkelma", hiqi ato epitete "kanibalet", "vampiret", "vrasesit" pasi po na largohen anetaret nga bashkbisedimet

Mirulexofshim
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Gjenerali Agim Shehu emerohet Drejtor i Investigimit te tatimet
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2008, 13:01
  4. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  5. Aleksandër Meksi, Dhuna komuniste apo vetëm "dosjet" ..
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-11-2006, 03:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •