Zemerushe a e ke shkruar ti ate shkrim apo ai qe ka vene emrin aty?Postuar më parë nga Zemrushja
Opinioni publik eshte ai qe besohet me shume se ai i medias! Populli flet dhe gjykon, media leh!
Zemerushe a e ke shkruar ti ate shkrim apo ai qe ka vene emrin aty?Postuar më parë nga Zemrushja
Opinioni publik eshte ai qe besohet me shume se ai i medias! Populli flet dhe gjykon, media leh!
Opinioni publik krijohet nga ajo qe degjon dhe shef ne lajme!! Me thuaj ti nje nga kavaja si e mori vesh se ne Tirane po bente kete apo ate ne parlament.. Mos valle vajti aty dhe i pa ? Opinioni publik krijohet dhe ne baze te asaj qe jeton.. Nuk e kupton qe populli eshte "I zhgenjyer"?! .. Per ata qe jetojne jashte shtetit Media eshte burimi kryesor.. informativ..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Të tradhtuar nga politika
Gjendja sot është e tillë që shqiptarët janë të tradhtuar prej politikës së tyre. Ata po shiten dita-ditës, po kthehen në një lëndë për përpunim në kuzhinat fqinje, e veçanërisht asaj greke, që ka shpallur edhe lajtmotivin e saj, se “po punojmë për helenizimin e Shqipërisë”. Kombi i parë në Ballkan për nga popullsia, shqiptarët, gjen-den në pikë të hallit në këto kohë, jo prej pafuqisë njerëzore, jo prej mungesës së potencialit ekonomik, jo prej mungesës së potenciali intelektual, por vetëm e vetëm prej tradhtisë. Pra, shqiptarët përballë tra-dhtisë së politikës, çfarë duhet të bëjnë?! Përgjigja më e thjeshtë për t’u thënë, por dhe më e vështira për t’u kryer është: - Të përmbysin politikën tradhtare. Por, nuk është fjala këtu për të përmbysur Berishën apo Nanon, apo vetëm ata. Virusi i tradhtisë ka depërtuar thellë në protagonizmin e sotëm politik dhe nuk bëhet fjalë për emra individësh. Ajo që duhet përmbysur apo ndryshuar rrënjësisht, është fryma politike, orientimi ndaj interesave të shoqërisë kombëtare shqiptare në Ballkan, rezistenca e fuqishme ndaj fqinjëve agresorë. Të gjitha këto nuk mund të arrihen nëse ende do të vazhdojë fryma kapitulluese, tolerante, ikja prej vetvetes, ikja prej nacionalizmit. Nacionalizmi nuk është i vjetër, as i tejkaluar, madje ne e kemi mjaft të nevojshëm të ka-lojmë një periudhë, ku të mbretërojë fryma nacionaliste dhe të sundojë politika nacionaliste, pasi është një stad që duhet përjetuar për të ecur më tej, ashtu si kombet e tjerë evropianë. Është një shteg prej të cilit historia na ka privuar deri më tash, për hir të nacionalizmave agresivë të të tjerëve. Le të kalojmë njëherë nëpër këtë shteg, e nëse duam më pas, e ka-përcejmë përsëri.
Nga Sabri Selmani - Gjermani
Per Zemrushen qe te kuptoje me mire.Postuar më parë nga Ingenuous
Pra Top Media eshte nen urdherin e opozites dhe bile luan rolin politik te opozites, pra i bie qe Edi Rama=Mimoza Dervishi, Mustafa Nano=Ilir Meta, Andrea Stefani=Ben Blushi etj.
Liljana Hoxha thoshte sot se Koco Kokedhima eshte benjamin i Ramiz Alise!Postuar më parë nga Zemrushja
Kocoja me 200 petrita vuri pasuri dhe me gazetat e tij sot po i sherben atyre qe thua ti.
Nah, Nuk e Besoj ate qe thua ti..!! C'do media ne Shqiperi eshte e pavarur..
ps. Un po flas per nje Media asnjeanese.. Per vete me pelqen Gazeta Shqip dhe Gazeta Ballkanweb... ose Shqiptare.. Pra populli e ka ne dore vet te zgjedhe se si do te informohet... Se si u pasurua njeri apo tjetri per mua nuk ka rendesi sepse eshte pjes e te shkuares.. Ajo qe me intereson mua eshte.. "C'fare do te behet per te ndryshuar situaten e deritanishme???!!!!!"
Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 17-04-2007 më 16:49
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Kocoja fiton tendera nga Edi dhe parate e fitimit i perdor per te krijuar "opinionin"Postuar më parë nga Zemrushja
per Edin.
Gazeta, radio, faqe interneti, pajisje etj punojne per te krijuar "opinionin" e "pavarur".
pse koco ben opinionin
un di qe koco ben si te behesh milioner
opinionin e ben blendi fevziu
Postuar më parë nga Ingenuous
KETU KENI SHKRUAR ME 11/04/2007 ORA 7:08
Postuar më parë nga Ingenuous
KETU KENI SHKRUAR ME 11/04/2007 ORA 7:52
Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 17-04-2007 më 19:14
Krijoni Kontakt