Close
Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 204
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    E ku qendron cudia? Realisht ashtu eshte, ne fund te fundit Media nuk ben gje tjeter vecse informon popullin per drejtimin politik qe po i jep qeveria ne pushtet.. Atehere, spo e kuptoj cfare partie politike do ti te thuash, se un e kam lexuar ate postim mbi 3 her.. dhe tendin gjithashtu dhe spo shof ndonje fjale qe te thote ne ate postim se Media Eshte Parti Politike.. Por eshte e vertet.. opinioni i Medias, eshte ai qe besohet me shum nga opinioni publik prandaj... dhe zoti Berisha kerkon qe "t'ua mbylle gojen..!!
    Zemerushe a e ke shkruar ti ate shkrim apo ai qe ka vene emrin aty?

Opinioni publik eshte ai qe besohet me shume se ai i medias! Populli flet dhe gjykon, media leh!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Opinioni publik krijohet nga ajo qe degjon dhe shef ne lajme!! Me thuaj ti nje nga kavaja si e mori vesh se ne Tirane po bente kete apo ate ne parlament.. Mos valle vajti aty dhe i pa ? Opinioni publik krijohet dhe ne baze te asaj qe jeton.. Nuk e kupton qe populli eshte "I zhgenjyer"?! .. Per ata qe jetojne jashte shtetit Media eshte burimi kryesor.. informativ..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Të tradhtuar nga politika

Gjendja sot është e tillë që shqiptarët janë të tradhtuar prej politikës së tyre. Ata po shiten dita-ditës, po kthehen në një lëndë për përpunim në kuzhinat fqinje, e veçanërisht asaj greke, që ka shpallur edhe lajtmotivin e saj, se “po punojmë për helenizimin e Shqipërisë”. Kombi i parë në Ballkan për nga popullsia, shqiptarët, gjen-den në pikë të hallit në këto kohë, jo prej pafuqisë njerëzore, jo prej mungesës së potencialit ekonomik, jo prej mungesës së potenciali intelektual, por vetëm e vetëm prej tradhtisë. Pra, shqiptarët përballë tra-dhtisë së politikës, çfarë duhet të bëjnë?! Përgjigja më e thjeshtë për t’u thënë, por dhe më e vështira për t’u kryer është: - Të përmbysin politikën tradhtare. Por, nuk është fjala këtu për të përmbysur Berishën apo Nanon, apo vetëm ata. Virusi i tradhtisë ka depërtuar thellë në protagonizmin e sotëm politik dhe nuk bëhet fjalë për emra individësh. Ajo që duhet përmbysur apo ndryshuar rrënjësisht, është fryma politike, orientimi ndaj interesave të shoqërisë kombëtare shqiptare në Ballkan, rezistenca e fuqishme ndaj fqinjëve agresorë. Të gjitha këto nuk mund të arrihen nëse ende do të vazhdojë fryma kapitulluese, tolerante, ikja prej vetvetes, ikja prej nacionalizmit. Nacionalizmi nuk është i vjetër, as i tejkaluar, madje ne e kemi mjaft të nevojshëm të ka-lojmë një periudhë, ku të mbretërojë fryma nacionaliste dhe të sundojë politika nacionaliste, pasi është një stad që duhet përjetuar për të ecur më tej, ashtu si kombet e tjerë evropianë. Është një shteg prej të cilit historia na ka privuar deri më tash, për hir të nacionalizmave agresivë të të tjerëve. Le të kalojmë njëherë nëpër këtë shteg, e nëse duam më pas, e ka-përcejmë përsëri.

Nga Sabri Selmani - Gjermani

Citim Postuar më parë nga Ingenuous
    Pergatitja e opninionit publik permes medias televizive eshte per mendimin tim mjeti me i mire qe kjo linje po ve ne perdorim kunder kastes se vjeter politike ne vend.

Tashme Top Media & Linja politike pas saj e ka kuptuar shume mire se si mund te nxjerre ne pension Berishen dhe Nanon: Duke ndikuar mbi opinionin publik. Kjo do te jete me e efektshme ne humbjen e radhes se Berishes ne zgjedhjet e ardhsme parlamentare ( kur do qofshin ato ) se sa akuzat e nje opozite qe ende nuk afron alternative ...

ingenuous
    Per Zemrushen qe te kuptoje me mire.
    Pra Top Media eshte nen urdherin e opozites dhe bile luan rolin politik te opozites, pra i bie qe Edi Rama=Mimoza Dervishi, Mustafa Nano=Ilir Meta, Andrea Stefani=Ben Blushi etj.

Opinioni publik krijohet nga ajo qe degjon dhe shef ne lajme!! Me thuaj ti nje nga kavaja si e mori vesh se ne Tirane po bente kete apo ate ne parlament.. Mos valle vajti aty dhe i pa ? Opinioni publik krijohet dhe ne baze te asaj qe jeton.. Nuk e kupton qe populli eshte "I zhgenjyer"?! .. Per ata qe jetojne jashte shtetit Media eshte burimi kryesor.. informativ..
    Liljana Hoxha thoshte sot se Koco Kokedhima eshte benjamin i Ramiz Alise!
    Kocoja me 200 petrita vuri pasuri dhe me gazetat e tij sot po i sherben atyre qe thua ti.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Nah, Nuk e Besoj ate qe thua ti..!! C'do media ne Shqiperi eshte e pavarur..

ps. Un po flas per nje Media asnjeanese.. Per vete me pelqen Gazeta Shqip dhe Gazeta Ballkanweb... ose Shqiptare.. Pra populli e ka ne dore vet te zgjedhe se si do te informohet... Se si u pasurua njeri apo tjetri per mua nuk ka rendesi sepse eshte pjes e te shkuares.. Ajo qe me intereson mua eshte.. "C'fare do te behet per te ndryshuar situaten e deritanishme???!!!!!"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 17-04-2007 më 16:49
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Nah, Nuk e Besoj ate qe thua ti..!! C'do media ne Shqiperi eshte e pavarur..
    Kocoja fiton tendera nga Edi dhe parate e fitimit i perdor per te krijuar "opinionin"
    per Edin.
    Gazeta, radio, faqe interneti, pajisje etj punojne per te krijuar "opinionin" e "pavarur".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-03-2006
    Postime
    94
    pse koco ben opinionin
    un di qe koco ben si te behesh milioner
    opinionin e ben blendi fevziu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705
    Te pakten behu mirnjohes se i kisha llogaritur 200 per ti harxhuar birra dhe qofte, dhe me vone do tu transformoja ne vampir apo kanibal....

Ne fakt do te dal, pasi njeriu qe perpiqet te flase per ligjin, kur kurre nuk e ka njohur ate, veçse ben nje shkelje te re, te hapur duke demonstruar si dikur edhe sot, se per te drejtesia dhe ligji nuk ekziston.

Ai qe nga 3 korriku 2005, deri me tani ka humbur çdo gjyq me institucionet e pavarura, perfshire ketu dhe gjyqin me pushtetin lokal. Ai e di qe prokurori nuk eshte vegla e tij qe te arrestoje e denoje ke te doje. Dhe meqe jemi te prokurori, sigurisht nuk ia ka harruar emisionit "Fiks Fare" episodin me mustaqe dhe Dibren. Ai lloj denoncimi i hapur ishte nje fakt i turpshem sesi Kryeministri i bente presion Presidentit te Republikes, ishte nje motiv i forte qe zhvleresoi çdo akuze qe Berisha e te tijte i bene Presidentit.

Ai na tregon se do te luftoje evazionin fiskal, por "Fiks Fare" u ka treguar shqiptareve se çfare shteti ligjor mund te ndertohet me hajdute si Rrenga apo me ministra te paafte si Bode. Qe ka mbledhur nga ana e anes, ata qe i perdor si lecka ne dyert e medias.

Dhe sigurisht nuk jane ata e keqja dhe nuk eshte aq faji i tyre, se ne fund te fundit po zbatonin nje urdher nga lart. Nga njeriu qe eshte e keqja e vertete e Shqiperise sot, qe nuk njeh as ligj, as drejtesi, as fjale te lire.

Keshtuqe do te dal, pasi.....

ingenuous

KETU KENI SHKRUAR ME 11/04/2007 ORA 7:08

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-10-2004
    Postime
    705

Koha Nga Nje Shkrim Tek Tjetri ,vetem 44 Minuta . Shume Serjoz!

Kisha kohe pa u futur ne forum, por po shikoj gjera te çuditshme me kohen qe u shkeputa!!.

Nuk dua te "ofendoj" familjen ku bej pjese, por me ate gjuhe te le shume per te deshiruar me statusin qe ke.

Qofsh Mire.

KETU KENI SHKRUAR ME 11/04/2007 ORA 7:52
    Ndryshuar për herë të fundit nga TOKE GEGA : 17-04-2007 më 19:14

Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ligji i Mediave, mazhoranca rrëzon qëndrimin e Moisiut
    Nga kolombi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 26-10-2006, 17:14
  2. Berisha: Do t'i arrestoj bosët e mafies shqiptare
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 13-08-2005, 15:13
  3. Pushteti i katërt i mediave
    Nga Albo në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-12-2004, 18:47
  4. Dhurata e Mafies per femijet Shqiptare..
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2002, 19:24
  5. Realiteti i rreme virtual i mediave
    Nga alkg2001 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-11-2002, 10:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •