Dydrinas..
Un flas per para 2 3 vjeteve.. jo me larg se aq.. Dhe prandaj kam qene shum afer me problemet e ndryshme qe ndodhin si ne shoqerine shqiptare ashtu dhe ne shkollat e larta.. Sa per ate qe ka patur raste ku profesori abuzonte me postin e tij, nuk e ve ne dyshim, por nese kapej pastaj... dihej fundi... Un personalisht nuk njof ndonje rast konkret te asaj kohe..
-----------
Nese ne vet si popull nuk do ishim turrur si te papare ne bote, nese kufijte do te ishin hapur me gradualisht, dhe nese do te ishim me te ndergjegjshem per gjithcka qe ndodhte ne bote do kishim thene "stop" ndaj disa problematikave te ardhshme qe ndodhen.. Feja e shqiptarit sic e kane thene dhe patriotet tane me pare nuk eshte as kisha dhe as xhamija por eshte.. "Shqiptaria"..
-----------
E megjithate sic e kam thene me poshte e kam futur si te mete.. "mos lejimin e fjales se lire" Jo pa qellim e kam thene.. eshte e vertet cka ke thene me siper por mos harro.. artistet ishin me te vleresuarit flas ne pagese, sesa pjesa tjeter e popullit te thjeshte.. dhe mos harro gjithashtu se ai i vleresonte te gjith ata qe kishin mbaruar fakultetet.. apo ishin te afte te benin dicka.. por sot.. me thuaj sa njerez mbarojne fakultetitn qe ne fund te fundit do te jene e ardhmja e ktij kombi.. sa studente sot ndien te vleresuar pasi mbarojne studimet? C'fare shance u ngelen vec te punojne punra te rendomta dhe jo ne profesionin e tyre? Perjashtohen rastet kur kane miq dhe i zene punet pa problem...
----------
Nje pyetje kam un per ty: "Pse Ajka apo "truri" i Shqierise nuk rri ne Shqiperi por emigron?" Cfare i ben ata te emgrojne.. Mosvleresimi, apo ndonje gje tjeter...
Te pershendes
Zemrushja
Krijoni Kontakt