Se kam shum problem si te jem vetem si me njerez prane, jam mesuar me lloj lloj dreqi.Te jetosh vetem...pro apo kundrra ?
PS: por e mira eshte te jetosh me njerezit qe te duan dhe i do
Respekt.
Se kam shum problem si te jem vetem si me njerez prane, jam mesuar me lloj lloj dreqi.Te jetosh vetem...pro apo kundrra ?
PS: por e mira eshte te jetosh me njerezit qe te duan dhe i do
Respekt.
Thone qe mallkimi me i rende eshte t'i urosh dikujt vetmine... Preferoj prane te pakten partneren.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Postuar mė parė nga Michaela
Me vjen ne te vertete shume keq per ty...
Ne ate moshe dhe une vetem kam jetuar dhe as mua nuk me pelqen te jetoj vetem.....
Ku ka si familja?!
Kush ka vlere me teper se ajo!
respekte motrushe![]()
"Carpe Diem"
Vetem? jo... do me pelqente te jetoj me motren time!!
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Une jam per te jetuar me familjen...Nuk ka gje me te bukur se ngrohtesia e gjirit familjar... Mua per vete me pelqen te jem e rrethuar me njerez, vetmine e urrej.
Gjithashtu edhe une si dona me mire eshte te jetosh me familjen.Postuar mė parė nga DonA_
xhan xhan motrushe edhe une ...lene keta qe thone me mire vetem se nuk e kane provu te jetojn qe 14 vjec larg gjirit te familje...pastaj jeta perpara eshte doPostuar mė parė nga DI_ANA
kete kohe te jetoni edhe vete por sa jeni me familjen shijojeni se do ju marr malli
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
pro njeriu meson me shume kur eshte i ndare nga familja dhe ka jeten e tij , mos varet nga familja . por te punoje te shkollohet dhe te perballoje jeten . keshtu do jete me i afte per te perballuar jeten ne vazhdim .Te jetosh vetem...pro apo kundrra ?
Ndonje her kam deshir te jetoj vet ja si tani qe jom vet ne shpieshte mir kur ke nevoj ndonje her te jesh vetem...
Sui generis
Eshte Mire Te Jesh Vetem Po Per Koh Te Caktuar Po Per Gjith Jeten Se Di.................
Krijoni Kontakt