Behari !Postuar më parë nga BEHARI
Te lumte penda o Trim.....bukur i ke then shume ....!te pergezoj dhe te uroi suksese ne te ardhmen......!
Behari !Postuar më parë nga BEHARI
Te lumte penda o Trim.....bukur i ke then shume ....!te pergezoj dhe te uroi suksese ne te ardhmen......!
Dhuro shumë...e prit pak!
Lumturija bashk me gezimePostuar më parë nga BEHARI
Kan trete moti nga jeta ime
Por ju them o miku im
Do ti mbaj ne shpirtin tim
Do mundohem mos te shkruaj
Edhe nese aq shum vuaj
Kam miresi shum te madhe
Miqte e mije shum i ruaj
me falni.........
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Fjala falje qe me kerkon muaPostuar më parë nga e panjohura
beso mire shum me ka lendua
une vertet kur te lexoj ty
plot me lot mbushem ne sy
megjithat vazhdo dhe shkruaj
se per ndryshe shum do e vuaj
prandaj te betohem sinqerisht
fjalet e mija ishin miqesisht!
me beso me ke fute mendime
me duket se kam ber gabime
une mendova se po bej mire
te uroj naten e mire!
SORRY-respekt behari!!!
Po keni mundur edhe ju te ma thoni i nderuar!Jan te mirepritura kritikat nga miqet..Do te jem e kujdeseshme gjate shkrimeve te mija apo do ti veni pak ,,cenzur"Postuar më parë nga Çaushi
Une jam e gjithanshme Luaj ne valle,Pushoj nen hijen e lisit,bashk me ju,por ka momente qe me duhet pak edhe kjo menyre e shprehjes....
respekt nga e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Asnjeher lum miku mos me kerko falje!!E dij qe te dhimbsem por kjo eshte pjes e jetes sime....Postuar më parë nga BEHARI
e shof qe indirekt me ngarkove dhe rrolin e moderatorit,aq me teper te nje moderatori censurues!!!!!!!!qe un ne fakt nuk jam as me pak e as me shum vetem nje vizitor i thjesht i ketij forumi,Postuar më parë nga e panjohura
por me paske keqkuptuar me ktheve nga nje qetsues apo ndihmuas ,ne nje moderator censuruas qe ne fakt une jam shum i hapur me secilin!
faleminderit!
e panjohura trime,
qetesia lulezofte e mbreterofte serish sarajet e shpirtit tend! edhe kete nuk e them te te meshiroj se e kam te qarte (me sa lexova) se je Vojsava, zemra vet!![]()
Faleminderit per lutjet e juaja,Dhe per perkrahjen tuaj shum.....Oh une dhe Vojsava ju lutem jemi shum larg......respekt ngaPostuar më parë nga EXODUS
e panjohura....
Te kerkova!!
Sot aq shum te kerkova
Sot aq shum te qava
Sot aq shum te doja
Sot aq shum do te perqafoja!!!
Kot qe te kerkova
Kot qe te qava
Kot qe aq shum te doja
Kot pasi s'mund te perqafoja!
Pse me therr ne zemer
Pse ma lendon kete shpirt
Pse nuk me beson???
Qe zemra shum te don..
Akuz i beje vetevetes
Qe ndjenja me tradhetoj
Edhe e vdekur ne toke
Ty do te kujtoj!!!!
Tërë jetën kam bërë gabime dhe do bëj,
ndonse u ndëshkova.
Bile, jam ndëshkuar përjetsisht
dhe padrejtësisht dhe në rastet kur nuk gabova...(!)
Gabuan të tjerët me mua dhe kurrë falje
nuk më kërkuan.(?)
Jo se më hynte në punë, por më duhesh
T‘ua jepja si lëmoshë
kur ata gabuan!
Krijoni Kontakt