Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Just be... Maska e Kaos
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    n`shpi
    Postime
    76

Ahmeti akuzon Thaçin për atentatin ndaj tij

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti drejtpërdrejtë e akuzoi liderin e PDSH-së, Menduh Thaçin, për atentatin e organizuar ndaj tij. Ai akuzën e shpalosi në emisionin “Shqip”, në televizionin shqiptar “Top-Channel”. “Ndaj meje është shkrepur plumb dhe dihet se kush e ka shkrepur, më saktësisht ata që e organizuan atentatin. Zotëri Menduh Thaçi është organizatori dhe bashkë me të edhe zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Refet Elmazi”, deklaroi Ali Ahmeti. Lideri i BDI-së u bëri thirrje shqiptarëve që mos të bien në provokime me qëllim që në Maqedoni të mbahen zgjedhje të lira dhe demokratike.
    Siç është tanimë e njohur më 12 maj në fshatin Rakovec të Tetovës me armë zjarri u sulmua Ali Ahmeti, përderisa ai po shkonte në aktivitete parazgjedhore.
    mendimi juaj?
    Just be...

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Inskenim tjetër i rradhës. Është mjeshtër Ahmeti në këso gjërash....

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Kaos Lexo Postimin
    Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti drejtpërdrejtë e akuzoi liderin e PDSH-së, Menduh Thaçin, për atentatin e organizuar ndaj tij. Ai akuzën e shpalosi në emisionin “Shqip”, në televizionin shqiptar “Top-Channel”. “Ndaj meje është shkrepur plumb dhe dihet se kush e ka shkrepur, më saktësisht ata që e organizuan atentatin. Zotëri Menduh Thaçi është organizatori dhe bashkë me të edhe zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Refet Elmazi”, deklaroi Ali Ahmeti. Lideri i BDI-së u bëri thirrje shqiptarëve që mos të bien në provokime me qëllim që në Maqedoni të mbahen zgjedhje të lira dhe demokratike.
    Siç është tanimë e njohur më 12 maj në fshatin Rakovec të Tetovës me armë zjarri u sulmua Ali Ahmeti, përderisa ai po shkonte në aktivitete parazgjedhore.
    mendimi juaj?
    Nëse asgjë tjetër ne në Kosovë ia kemi parë sherrin grindjeve të shqiptarëve në Maqedoni që ende nuk jemi të pranuar nga Maqedonia.
    Po si nuk ju vie turp edhe Ali Ahmetit e edhe Menduh Thaçit dhe gjithë të tjerëve që ushtrojnë dhunë që nxisin përçarje dhe konflikte mes vetë shqiptarëve ne Maqedoni. Janë duke e tregar një papërgjegjësi të skajshme dhe një papjekuri politike edhe si subjekte politike por edhe si popull shqiptarët në maqedoni. Po aty pushtetin maqedonët e kanë dhe nuk bëjnë një gjë tillë, ndërsa shqiptarët që të shumtën ZAVENDËSministra arrijnë të bëhen duan të vrahen e të prehen për ato poste. Nuk di çfar të them tjetër pos turp për ata politikanë që i kanë shqiptarët në maqedoni.

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Situata në Kondovë, Maqedoni
    Nga Prespar_ në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  3. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  4. Ali Ahmeti: Nuk jam në opozitë
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53
  5. Ahmeti: Pse i paralajmërova maqedonasit për luftë të re
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •