Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    kelton1
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    California,San Diego
    Postime
    20

Ndihmë me pasaportën shqiptare

te dashur miq kam 5 vjet pa hikur ne shqiperi, dhe kur e vendosa per te vajtur kete vit pash se pashaporta me kishte skaduar. Un jetoj ne amerik, u lidha me ambasaden shqiptare ne washington dhe i plotesova te gjitha letrat e nevojshme me noter.I dergova ne shqiperi dhe dokumentat vajten deri ne rajon te policis dhe atje i kishin then gjyshes sime qe fotografit duan nje leter tjeter!
    pyetja ime esht qe i ka ndodhur ndonjerit nga ju dhe si e keni zgjidhur sepse ankesa qe ata kan mua me duket qesharake>..

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Nese te kane nxjerre problem me letren e fotografive, atehere ju duhet t`i keni bere fotot ne aparatet automatike (nuk e di se si quhen), te cilat nxjerrin foto shume te mira por siperfaqja e letres qe perdor per stampim eshte me bulezuar, gje qe ndikon ne cilesine e skanimit qe i behes fotos ne faqen e dyte te pasaportes.

Provo te dergosh foto, letra ne te cilen jane stampuar te jete me siperfaqe te shkelqyer (e lustruar). Besoj se ky eshte problemi... E kalofsh mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga kelton1
    te dashur miq kam 5 vjet pa hikur ne shqiperi, dhe kur e vendosa per te vajtur kete vit pash se pashaporta me kishte skaduar. Un jetoj ne amerik, u lidha me ambasaden shqiptare ne washington dhe i plotesova te gjitha letrat e nevojshme me noter.I dergova ne shqiperi dhe dokumentat vajten deri ne rajon te policis dhe atje i kishin then gjyshes sime qe fotografit duan nje leter tjeter!
    pyetja ime esht qe i ka ndodhur ndonjerit nga ju dhe si e keni zgjidhur sepse ankesa qe ata kan mua me duket qesharake>..
    Nje gjeja e pare eshte kontakto ambasaden shqiptare aty ku je dhe ata te nisin nje email qe te thone saktesisht si te shkruash nje deklarate qe te nxjerresh pashaporten dhe te duhen 6 foto.Ndersa ne shqiperi do duhen dokumenta te tjera si certifikate lindje nje formulare qe duhet plotesuar dhe nje leter me duket se eshte mjeksore por personi qe ju do autorizoni te merret me kete i di besoj sec duhen tamam. Per te dhenat per ambasaden ku jeni ju e keni ketu ne forum.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Nje zgjidhje tjeter mund te jete nje informacion qe do te gjesh tek websaiti i ministrise se brendeshme te shqiperise, aty keni te gjitha informacionet mbi pasaporten shqiptare, dhe sigurisht edhe te gjitha mbi fotografine e pasaportes shqiptare. ju persh.

Une kam nxjere pasaporten vjet ne Shqiperi, dhe midis dokumentave te tjera duhet eshte nje leter qe quhet Apostille qe duhet ta marish ketu ne sekretarja e shtetit per qytetin ku jeton.
    Uroj ta marish sa me shpejt , dhe te kalosh pushime te bukura ne Shqiperi.
    ''C'do gje fillon nga mendja , dhe perfundon ne mendje''

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anëtarësuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Per veten time kur nxora pashaporten ne Angli, shkova ne konsulaten shqiptare ne angli dhe atje paraqita certifikaten e lindjes me fotografi (ma dergoi familja nga tirana) dhe konsulari plotesoi nje prokure speciale te cilen e vulosi, dhe pullen taksore. kete dokument e morra dhe ja dergova familjes. kur e cuan ne rajonin e policise dhe brenda 2 javesh ma dhane pashaporten. Sic eshte thene dhe me lart kontakto ambasaden se cfare fotografie te duhet (permasat etj). Une per veten time shkova ne nje studio dhe atje ata kishin ne kompjuter permasat e duhura per pashaporten shqiptare

fat te mbare

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    mua pasaporten ma bene ne shqiperi dhe ma derguan me post.....e bera kerkesen sot +100 mij lek dhe e mora te nesermen......rroft korrupsioni
    ne fakt nxjerrin probleme me fotografite se i duan te bera ne shqiperi....
    mund te provosh ti cojne fotot qe u ke derguar ti tek 1 fotograf ne shqiperi dhe ti ribejne ata ashtu sic i kerkon policia....une keshtu bera dhe funksionoi.....
    pac fat
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

kelton1
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    California,San Diego
    Postime
    20

ju falenderoj

vellezer dhe motra sinqerisht ju falenderoj per pergjigjet tuaja...me dhat shum ide te cilat me ben pun..sinqerisht ju falenderoj
    keltoni...

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •