Ca boni more deri ketej me paska ardh emri mu eeee:P
I lumt asaj qe se ka kap policija se unene hengra si trimi:P
Ca boni more deri ketej me paska ardh emri mu eeee:P
I lumt asaj qe se ka kap policija se unene hengra si trimi:P
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
hemmmmmmmmpo e knaqka imazhin e shq n'Amerik kjo
!!!!!......mpuqqqqqq......paqe dhe dashni people!!!!
-....k0s0vA jEtA jEmE....-
O sa kemi perparuar ne shqiptaret!
Kjo nuk eshte nje nga me te kerkuarit ne amerike por eshte e arratisur se ishte ne bail kur ka ikur dhe spo e gjejne dot me.Kjo do ishte brenda ne burge deri ne vendim te gjykates nese familja e saj nuk kishte paguar leshte e kokes dhe tani ata te zinjte qe erdhen ne usa per me mire gjeten ferrin sdine ku te fusin koken sepse kishin nje femij te mbrapsht.Postuar më parë nga Lioness
Me mendje e shpirt ne Vlore.
Kapet shqiptarja më e kërkuar
Arrestohet në Kanada, Ermira Hatija, 22 vjeç, e shpallur "Most Wanted" në SHBA
22-vjeçarja, që prej disa vitesh ishte bërë shqiptarja më e kërkuar nga drejtësia amerikane, ka rënë më së fundmi në pranga, pasi është refuzuar nga Policia Kufitare gjermane që të hynte në këtë vend. Ermira Hatija, rreth 1 muaj më parë, ka tentuar të largohet nga kontinenti amerikan, duke i hipur një avioni në Calgary të Kanadasë me destinacion Frankfurtin. Por sapo ka mbërritur në tokën evropiane, autoritetet gjermane të kufirit kanë konstatuar parregullsi në dokumentacionin e saj dhe e kanë rikthyer atë në Calgary. Burimet zyrtare të policisë kanadeze thanë se ajo kishte një pasaportë me identitet të rremë. Menjëherë pas bllokimit, Hatija është marrë në pyetje nga autoritetet kanadeze në përpjekje për të zbuluar identitetin e saj të vërtetë, çka gjithsesi u bë e mundur vetëm falë bashkëpunimit me agjentët e DEA-s amerikane. Më pas, ajo u arrestua dhe tashmë është në pritje të ekstradimit drejt Detroitit të SHBA-së.
Sipas faqes së internetit AMV (America‘s Most Wanted- Më të kërkuarit në Amerikë) hetuesit e rastit të Ermira Hatijas kishin thënë se ajo dyshohej si drejtuesja e një rrjeti trafiku të ekstazit me bazë afër Detroitit në Miçigan. Ata gjithashtu besonin se 22-vjeçarja shqiptare ishte përfshirë në trafikun e qenieve njerëzore që kryhej përgjatë kufirit midis SHBA-së dhe Kanadasë. Për këtë arsye ajo ishte shpallur person në kërkim dhe policia kishte rreth 4 vjet që hetonte rreth aktivitetit të saj kriminal.
Ermira Hatija identifikohet fillimisht nga policia në vitin 2003, kur tentoi të kalonte ilegalisht një nënë dhe fëmijën e saj 13- vjeçar nga Kanadaja për në SHBA, me anë të një motori uji. Tentativa dështoi, pasi fëmija u mbyt, ndërsa nëna e tij u kap nga rojet bregdetare. Shqiptarja, gjithsesi ka kërkuar të merrte paratë e premtuara për këtë trafikim, por personi që kishte marrë përsipër pagesën nuk ka pranuar t‘i japë paratë për shkak të mbytjes së fëmijës. Atëherë, Hatija ka shkuar dhe e ka rrahur personin të cilit i kërkonte paratë, çka ka bërë që ajo të arrestohet nga policia kanadeze. Por burimet zyrtare thanë se ata nuk kishin pasur prova të mjaftueshme që ta lidhnin ekstazi nga Kanadaja për në SHBA. Pas hetimeve të kryera, agjentët e antidrogës dolën në përfundimin se sasia e drogës do të shkonte tek Ermira Hatija. Vetëm 4 muaj më pas, në prill të 2006-ës shqiptarja arrestohet nga policia në apartamentin e saj në Wixom të Miçiganit, por pasi pagoi një garanci pasurore u la e lirë dhe iu fsheh drejtësisë për shumë kohë. Tashmë, ajo ndodhet në pritje të ekstradimit nga Kanadaja drejt SHBA-së, ku do të gjykohet nga drejtësia amerikane.
Krijoni Kontakt