Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    une nuk i di, mi shpjego pak keto bema?
    po bemat e simpatizanteve te zotit i di?
    Xfiles e ndryshova postimin per te mos fyer admiruesit e Darwin.
    Thashe qe e vleresoj dhe e di shume bukur ndihmen qe ai i ka dhene shkences,po desha te thoja qe shume te tjere,ata qe quajta "keqberes",i kane transformuar shume ide te tij per hir te perfitimive te tyre!
    Bemat e simpatizanteve te zotit i kam degjuar sikurse kam degjuar edhe keto per te cilat flas!
    Atehere me thuaj pak sa gjak eshte derdhur per hir te te te dyjave?
    Cili eshte mendimi yt?!

respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    ça e vret mendjen augusta, nuk je vlen te merresh me fanatiket fetar.

Mos mu pergjigjni kot, se eshte pyetje retorike, nuk ja vlen te merresh me besimtare.
    Me fal pak....

Mos tu duka gje fanatike fetare?!
    Solla ketu theniet e nje fetari per te krahasuar te dyja shpjegimet dhe me duket se nuk i dhashe te drejte as fese,as atyre qe kane transformuar idete e Darwinizmit.
    Thashe qe nga te dyja anet eshte keqperdorur ...
    Besimin e kam te te dyja dhe nuk e mohoj...po fanatike nuk mund te quhem!!!
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Me fal pak....

Solla ketu theniet e nje fetari per te krahasuar te dyja shpjegimet dhe me duket se nuk i dhashe te drejte as fese,as atyre qe kane transformuar idete e Darwinizmit.

Di_Ana, te dua rractistja ime

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Di ana 1miliard muslimane i urrejne Hebrejt dhe boten perendimore me shume se vet Hitleri(ky vetem hebrejt dhe sllavet urrente),a nuk eshte ky racizem?le te flasim shqeto fare,po ne Shqiptaret pse nuk i urrejme ata?(po te leme menjane nje pakice fanatikesh fetare,qe i kemi dhe ketu)sepse ne i kushtojme shume pak rendesi fese,Darwini nuk i ka thene askujt te urrehen popujt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga augusta b : 10-12-2007 më 21:35

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Për SHBA mendoj se duhet të ndahen njëherë e përgjithmonë secili komb nga një shtet.
    Shqiptarëve duhet t'iu bijë me short, Kalifornia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Me fal pak....

nuk tu drejtova ty me fanatike fetare, se e di qe nuk je.
    Po na ka ardh ne maje te hundes nga haruni.
    Me fal nese u shpreha keq, dhe te lendova.
    Gabimi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 10-12-2007 më 21:42

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    Di ana 1miliard muslimane i urrejne Hebrejt dhe boten perendimore me shume se vet Hitleri(ky vetem hebrejt dhe sllavet urrente),a nuk eshte ky racizem?le te flasim shqeto fare,po ne Shqiptaret pse nuk i urrejme ata?(po te leme menjane nje pakice fanatikesh fetare,qe i kemi dhe ketu)sepse ne i kushtojme shume pak rendesi fese,Darwini nuk i ka thene askujt te urrehen popujt.
    E di qe nuk i ka thene,por thashe qe eshte keq interpretuar nga njerez qe kane provokuar mizorine dhe derdhjen e gjakut neper bote....
    Charles Darwin ishte natyralisti,biologjisti dhe nuk kam kapacitetin dhe aftesine te ul vlerat e nje gjeniu...
    Krahasova theniet e nje fetari persa i perket Darwinizmit dhe teorive te tij.
    Por sic thashe teorite e nje gjeniu u perdoren per shkencen dhe shume te tjere" i transformuan" duke folur ne emer te teorive te tij dhe duke pushtuar boten!
    Nga te dyja anet ka patur shtremberime,qofte nga feja,qofte nga ata qe synonin pushtimin dhe skllaverimin e botes.
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    une nuk i di, mi shpjego pak keto bema?
    po bemat e simpatizanteve te zotit i di?
    njera nga keto bema ka qene masakra qe ka bere hitleri me popujt !!! vete ne thelb teoria e darwinit eshte rraciste sepse vete fjalia me i forti mbizoteron mbi me te dobtin shpreh rracizem !!!

tani per temat e 'njerezeve' te zotit jane shume edhe me vjen keq per viktimat a ketyre katilave !!! pikerisht ktu qendron edhe e meta e njeriut qe i transformon teorite ose fjalite si do vete!!! pra si njeri i zotit si simpatizanti i darwinismit si i marksizmit njeriu po njeri ngelet !!! lum ai qe nuk ka frike nga e verteta eshte bere me thene !!! pekte xfiles !!!

pseoria me e paster e sistemeve eshte teoria e komunizmit por edhe ajo eshte e pamundur per tu vene ne praktike !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    njera nga keto bema ka qene masakra qe ka bere hitleri me popujt !!! vete ne thelb teoria e darwinit eshte rraciste sepse vete fjalia me i forti mbizoteron mbi me te dobtin shpreh rracizem !!!
    hitleri nuk e di nese ishte darvinist. Per sa i perket se teoria e darwin thote se ne natyre mbijeton me i forti. Kjo duket qarte ne natyre, nuk ka nevoje te na e thote darwin, eshte nje fakt. Nuk shpreh aspak racizem. Gjate gjithe historise njerezore, mijra vjet perpara se darwin te ekzistonte, gjithmone mbreterite ose popujt e forte, kane pushtuar dhe asimiluar te dobetit. Te gjithe popujt kur kan patur mundesi. Sot kjo lufte eshte ekonomike, por i njejti ligj vlen dhe sot.
    tani per temat e 'njerezeve' te zotit jane shume edhe me vjen keq per viktimat a ketyre katilave !!! pikerisht ktu qendron edhe e meta e njeriut qe i transformon teorite ose fjalite si do vete!!! pra si njeri i zotit si simpatizanti i darwinismit si i marksizmit njeriu po njeri ngelet !!! lum ai qe nuk ka frike nga e verteta eshte bere me thene !!! pekte xfiles !!!
    po ke te drejte qe ne fakt nje njeri po qe i keq, ashtu mbetet nen ç'do ideologji. Po nese duhet te krahasojme bemat e besimtareve ne shekuj, me ato te pafeve, fitojne besimtaret. Nuk e kam fjalen per besimtaret e thjeshte, se jane te pafuqishem, po them se nese darwinizmi na qenka perdorur si pretekst per te shfarosur popuj, besimi eshte perdorur po aq per te asimiluar dhe perhapur urrejtje mes popujve.
    pseoria me e paster e sistemeve eshte teoria e komunizmit por edhe ajo eshte e pamundur per tu vene ne praktike !!!
    e di , po eshte utopi komunizmi , njeriu nuk eshte perfekt.

pekte ne tyve, ti je besimtar i emancipuar, fundja kush beson tek jezusi, dhe vetem tek jezusi, jo tek dhjata vjeter, nuk ka se si te jete i keq.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    hitleri nuk e di nese ishte darvinist. Per sa i perket se teoria e darwin thote se ne natyre mbijeton me i forti. Kjo duket qarte ne natyre, nuk ka nevoje te na e thote darwin, eshte nje fakt. Nuk shpreh aspak racizem. Gjate gjithe historise njerezore, mijra vjet perpara se darwin te ekzistonte, gjithmone mbreterite ose popujt e forte, kane pushtuar dhe asimiluar te dobetit. Te gjithe popujt kur kan patur mundesi. Sot kjo lufte eshte ekonomike, por i njejti ligj vlen dhe sot.

po ke te drejte qe ne fakt nje njeri po qe i keq, ashtu mbetet nen ç'do ideologji. Po nese duhet te krahasojme bemat e besimtareve ne shekuj, me ato te pafeve, fitojne besimtaret. Nuk e kam fjalen per besimtaret e thjeshte, se jane te pafuqishem, po them se nese darwinizmi na qenka perdorur si pretekst per te shfarosur popuj, besimi eshte perdorur po aq per te asimiluar dhe perhapur urrejtje mes popujve.

e di , po eshte utopi komunizmi , njeriu nuk eshte perfekt.

pekte ne tyve, ti je besimtar i emancipuar, fundja kush beson tek jezusi, dhe vetem tek jezusi, jo tek dhjata vjeter, nuk ka se si te jete i keq.

xfiles hitleri ne baze te teorise se darwinit ( ka keqperdorur kete teori ) ka bere edhe luften e tij pra ate te shfarosjes se hebrenjve si nje rrace jo e paster pra jo ariane ( sepse rraca e paster ishte ajo ariane gjithmone sipas hitlerit ) !!!hitleri ne baze te teorise se darwinit thoshte qe vetem rraca ariane meriton te jeton sepse eshte rraca me e paster me e forte !!! te tjeret duhen zhdukur me cdo lloj menyre !!!po kshu edhe papati ne mesjete qe me preteksin qe gjithe ate qe ishin heretike do digjeshin sepse kishin djallin ne zemer !!! keto jane arsyet me te keqija pra deliri qe te kap kur je ne pushtet apo kur ke nje arme ne dore per ti bere keq tjetrit !!! kshu edhe enver hoxha ne shqiperi qe nen preteksin e marksizem- leninizmit beri tere ato masakra me te pafajshem ajo me e forta ishte qe ekzekutoi kunatin e tij nen preteksin qe nuk ndoqi vijen e partise !!! pra ka shume deformime nga njeriu qe i behen teorive te ndryshme !!! eshte ajo qe ke thene ti qe njeriu i keq do bej keq !!! i miri i mir ngelet edhe ne rast se ka pushtetin apo ka nje arme ne dore !!! pekte edhe njehere !!!

nje gje te keni nga mua !!! besimi nuk e kundershton shkencen por e mirepret ate !!! kete e them me bindje te plot !!!ata qe nuk duan qe shkenca te perparoj nuk jane besimtar te vertete !!! jana anadollak qe nuk duan perparim ne dije edhe ne kulture !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët në Amerikë para Kristofor Kolombos!
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 17:25
  2. JONUZ NDREU - shqiptare në Amerikë, në rrjedhën e viteve
    Nga CEZARND në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-04-2008, 17:34
  3. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Globalizmi dhe Antiglobalizmi
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-04-2004, 21:54
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •