Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Mafia

soKKestreL Maska e soKKol
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    107

Mafia

Ka ndokush nga ju djema qe ka luajtur me lojen mafia sepse dua ta blej por dua ca kshilla nga ju.
    soKKol

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Un e kam pare dhe kam lojtur nja 10 minuta me kete loje...
    Un spara i pelqej keto lojrat qe duan kohe, dhe jan me missione. Si loje dukeshe e lezetshme, grafiket i kishte shume te lezetshme dhe dukeshe shume origjinale.
    ...aty ku loza un e luanin disa djem kete loje dite per dite ( dmth duhet te jete terheqese ).

Kalofsh mire.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    nje shoku im e ka mbaruar dhe i kishte pelqyer. un pervete spata mundesine ta luaja. Per mendimin tim provoje. Tani nuk e di ca lidhje interneti ke po nqs ke lidhje te shpejte mundet dhe thjesht ta shkarkosh kshuqe edhe po ste pelqeu sdo kesh humbur para.

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Te duhet kompjuter bishe edhe videokarte e koheve te fundit. Duhet patur parasysh qe Mafia eshte mjedis krejt i hapur dhe ndryshe nga GTA I ka grafiket te cilesise se larte. Une e kam blere edhe me mbledh pluhur ngaqe PC im (2.0GHz, GeForce FX 5200) nuk e perballon dot.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Ore une e kam lojtur ne PC time 800 mhz 128 mb Geforce fx 5200 dhe luhej mire.
    Ishte loje si godfather afersisht

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •