Ka ndokush nga ju djema qe ka luajtur me lojen mafia sepse dua ta blej por dua ca kshilla nga ju.
soKKol
Ka ndokush nga ju djema qe ka luajtur me lojen mafia sepse dua ta blej por dua ca kshilla nga ju.
soKKol
Un e kam pare dhe kam lojtur nja 10 minuta me kete loje...
Un spara i pelqej keto lojrat qe duan kohe, dhe jan me missione. Si loje dukeshe e lezetshme, grafiket i kishte shume te lezetshme dhe dukeshe shume origjinale.
...aty ku loza un e luanin disa djem kete loje dite per dite ( dmth duhet te jete terheqese ).
Kalofsh mire.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
nje shoku im e ka mbaruar dhe i kishte pelqyer. un pervete spata mundesine ta luaja. Per mendimin tim provoje. Tani nuk e di ca lidhje interneti ke po nqs ke lidhje te shpejte mundet dhe thjesht ta shkarkosh kshuqe edhe po ste pelqeu sdo kesh humbur para.
Te duhet kompjuter bishe edhe videokarte e koheve te fundit. Duhet patur parasysh qe Mafia eshte mjedis krejt i hapur dhe ndryshe nga GTA I ka grafiket te cilesise se larte. Une e kam blere edhe me mbledh pluhur ngaqe PC im (2.0GHz, GeForce FX 5200) nuk e perballon dot.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Ore une e kam lojtur ne PC time 800 mhz 128 mb Geforce fx 5200 dhe luhej mire.
Ishte loje si godfather afersisht
Krijoni Kontakt