Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e cikita
    Anėtarėsuar
    12-05-2006
    Postime
    117

pyetje: A lejohet "Pearcing" ne islam

pershendetje,

nga besimi une jam myslimane. do doja te beja nje pyetje. kam pare shume gra (ketu ku jetoj une) te cilat perdorin vathe ne hunde kur ato jane te veshura me ferexhe koke e kembe..me ka bere pershtypje te them te drejten??? a eshte e lejuar kjo...

gjithe te mirat,

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Nuk lejohen vathen ne hunde

119. Do t'i shmangė (nga e vėrteta), do t'i bėjė tė shpresojnė nė gjėra tė kota; do t'i urdhėroj dhe ata dotė shqyejnė veshėt e bagėtive; do ti urdhėroj dhe ata do tė shėmtojnė krijesat e All-llahut. E kush bėn mik djallin, e jo All-llahun, ai ka dėshtuar sheshazi.
    120. Ai u premton atyre dhe i bėn tė shpresojnė, por djalli nuk premton tjetėr vetėm se mashtrim.
    121. Tė tillėt (qė ndjekin djallin) kanė vendin nė Xhehennem dhe prej tij nuk kanė tė ikur (shpėtim). (Sure Nisa)

95:4.
    Vėrtet, Ne e krijuam njerin nė formėn mė tė bukur.

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103
    o e vertet kjo sps edhe une kom pa sh gra me shami dhe voth n'hun...........nqs e mojn ata dmth qe islami e lejon............

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796

aspak e vertete!

Citim Postuar mė parė nga xHeneta_18..kS
    o e vertet kjo sps edhe une kom pa sh gra me shami dhe voth n'hun...........nqs e mojn ata dmth qe islami e lejon............
    Nuk eshte e thene qe mbajtesja e shamise te jete muslimane, ashtu sikurse nuk eshte e thene qe edhe ajo muslimane e mbuluar te mos jete mekatare, me nje fjale shamia nuk eshte simbol por menyre e te jetuarit ne ato baza qe mbajtesi beson, po te sjell rastin se ne Siri ka prej atyre femrave qe jane te mbuluara, porse kane tatuazhe edhe ne fytyre, ka prej tyre edhe me vathe ne hunde, ata jane "Newar" ose ne shqip rome (gabel) dhe qe kane bestytni ne mesin e tyre qe nuk kane lidhje me Islamin. Gjithsesi vathi nuk e nxjerr personin prej Islami, ajo qe personin e nxjerr prej Islami eshte bindja e tij dogmatike se "vathi" eshte shenje psh. e forces, ose dogme se vathi psh, u perket te shpetuarve prej popullit Maja apo te devotshmeve te aborigjeneve qe besojne ne perendine Vikka, keto sjellje nxjerrin personin prej Islami perderisa indoktrinohen ndryshe nga udhezimi i Allahut.
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-03-2007
    Vendndodhja
    aty ku kam lind dhe aty ku do te vdes
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga xHeneta_18..kS

PO SI JO MOJ XHENETA.......BINDJU ASAJ MENDJE DHE DOT ARISH SHUM LARG.....

....Dhe kur mejshkut te veshen si femrat dhe femrat si meshkuj prite diten e kijametit......

dhe kur ti shemtojn gjymtyret e veta prite diten ma te veshtir......]

ALL-LLAHU E DIN MA SE MIRI

A nuk e zhduki zoti ne kohen e hazreti lutit populin e tij per arsie se ishin te gjith
    shfula mendo pak.....me mirkuptim

ALL-LLAHU EKBER

Tema tė Ngjashme

1. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  2. Pyetje Drejtuar Krishterėve nga Xhenneta Morina
    Nga Xhenneta-Morina nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 161
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 11:26
  3. Intervistė
    Nga sabit idrizi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-03-2009, 10:14
  4. Ismail Kadare flet pėr zhvillimet politike nė Shqipėri
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 02:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •