Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 74
    your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Per mua nuk ka asgje te keqe qe nje shok te te thote per $*X.Nese ju duket anormale ju nuk e keni idene se cfare eshte miqesia.Miqte nuk jane vetem per kafe.
    Por eshte poshteruese te te thote "ec e bejme dhe pastaj e harrojme
    Ajo qe behet behet.Nuk mund te harrohet ose te sillesh sikur nuk ke bere asgje.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Phu, c'pyetje e turpshme!
    Jo pyetja e atij mikut, por e kesaj shoqes se klejles

Kam pershtypjen se ndersa ju po shtrydhni trurin per te dhene nje pergjegje qe dihet, ajo vec ka shtrydhur breket, se ndryshe s'do t'ia bente kete pyetje askujte, pos ndoshta ta rrefente si nje idiotesi te papritur dhe te pa paramendueshme nga ana e atij imbecili...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Mendoj gja qe zbahet vari Caramelin.

PS: ne Shoqeri 2 ,3 shok e shoqe mban ,njeriu smban 100

Se shoqnia tepert ta fut aty ku sta pret menja !!!

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Do e quaja poshterus per ty kete propozim,mos ka ndonje hile ketu?mos po,,,nuk te duket se ai reth shoqeror po te ul,ne kuptimin njer exsi e tani shoku i ngusht i tij,si dicka ne grup po me duket.kujdes mos te bejn ftes 3she ndonje dite.Futi mi nje peshtym fytyres atij dhe haroji ate lloj shoqerie se po te ofron sex sikur ti te jesh,,,,,, Per mendimin tim sduhet te kesh me shoqeri me te dy ata tipa sepse me kete qe te ka then te quajn goce pa vlera ,,,Te pershendes

Jam e nje mendimi me ket qe ka then bebushja ..

C'jane keto lloj pyetjesh kshu mer amon
    **Wanted by many owned by none!!!**

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Nje shprehje qe une e kam shume te perzemert dhe qe e perdor shpesh eshte :

"Tjetrin mos u mundo ta gjykosh,por mundohu ta kuptosh"

Lindj pyetja:

A je e sigurt ti qe ky "X" nuk e ka pas nje arsye qe ka kerkuar nje gje te till?!

A je e sigurt ti qe lidhja jote ne raportin shoqeri-shoqeri kaq qen vetem kaq dhe jo me tej?!

A je e sigurt ti me veprimet qe ke ber karshi tij,ndoshta ti ke ber dicka qe ati i eshte dukur "gogol" ka menduar me vete,(e pse mos te hedh njiher fjalen se ndoshta eshte ashtu si e mendoje une)

Nuk dua te paragjykoje,por historikisht femra eshte provokuese si natyre,ndoshta ti i ke ren ne sy kohet e fundit(me apo pa dashje) & per kete djali i shkret nuk ka faj.

PershendeTje !!
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL

Lindj pyetja:

A je e sigurt ti qe ky "X" nuk e ka pas nje arsye qe ka kerkuar nje gje te till?!

A je e sigurt ti qe lidhja jote ne raportin shoqeri-shoqeri kaq qen vetem kaq dhe jo me tej?!

A je e sigurt ti me veprimet qe ke ber karshi tij,ndoshta ti ke ber dicka qe ati i eshte dukur "gogol" ka menduar me vete,(e pse mos te hedh njiher fjalen se ndoshta eshte ashtu si e mendoje une)

Nuk dua te paragjykoje,por historikisht femra eshte provokuese si natyre,ndoshta ti i ke ren ne sy kohet e fundit(me apo pa dashje) & per kete djali i shkret nuk ka faj.

PershendeTje !!
    po e ben sikur me qene ti ai cuni...............avash me avash,,,po mire ajo idiote,po ti pse tregohesh po idiot....ekam llafin per ato dy
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Red face

Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^
    po e ben sikur me qene ti ai cuni...............avash me avash,,,po mire ajo idiote,po ti pse tregohesh po idiot....ekam llafin per ato dy
    Te me ndjesh moj bij,po hic gje s`te mora vesh

Ehe,mendje mendje kjo dynjah.."Dy ne nje mendjen nuk ka" -_ ^

P.S Mos harro kete te pakten..

Feel the pump √

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51

Lindj pyetja:

PershendeTje !!
    sa do provokuse te jet femra shoqeria o shoqeri .. ai nuk o llaf qe mund t'ja shprehesh asnji robi ..4-5 vjet shoqeri te ngushte ??????????!

respekte dj
    **Wanted by many owned by none!!!**

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar mė parė nga klejla
    Ē`do mendonit per nje situate te tille:
    Keni nje shok te cilin e njihni per rreth 4-5 vjet i cili eshte dhe shok i ngushte i ex-it tuaj. Nje dite te bukur ju kerkon te kryeni marredhenie bashke por vetem kaq dhe do te mbeteni prape shok siē ishit. Si do kishit reaguar ju? Per me teper ē`do mendonit per kete propozim?
    Situata ndodh ne momentin kur ju jeni i ndare nga i dashuri, por vazhdoni miqesine me te.
    Pa i thene asnje fjale do nxirrja portofolin nga canta dhe do i jepja ca leke dhe pastaj do i thoshja shko tani merr nje taksi e shko nxirr afshin e momentit dhe kur te me shikosh mua ne rruge ndrysho drejtim. Hajde rruge e mbare tani dhe do ikja sikur mos te kishte ndodhur gje, sikur se kisha njohur ndonje here kete person dhe ish te dashurin se perderisa nje shok i tij merr guximin te te trajtoj ne nje menyre te tille tregon qe ishi jote te ka trajtuar ne kete menyre ne sy te shokeve pra mbas shpines tende.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    shoqeri me benefite i thon ksaj pune

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •