Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 101
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Meshkujt dashurojnë vetëm njëherë

Mbase une jam gabim, mbase jo, por di te them qe kjo eshte e vertete per shumicen. Flas vetem per meshkujt pasi nuk mund te konceptoj femren deri ne kete pike. Pra une them qe meshkujt dashurojne vetem njehere me tere forcen e shpirtit dhe mbesin peng per tere jeten te asaj dashurie. Ne rastin me fatlum ata e perjetojne ate dashuri gjithe jeten kur e kane bashkeudhetare ate dashuri per tere jeten, packa se gjate asaj udhe ka alucinacionet e veta. Ne rastin me fatkeq, kur e humbin ate dashuri, mbesin peng te asaj dashurie pasi meshkujt nuk harrojne lehte, dhe gjate ciklit te jetes perkujtojne castet e fuqishme te asaj dashurie gjigande tashme te humbur.
    Ne jete shfaqen plot dashuri por vetem njera e ben mashkullin te humbase dhe ti verboje cdo arsyetim. Eshte fakt qe meshkujt per hir te asaj dashurie kane bere sfidat me ekstreme qe mendja e njeriut imagjinon.

Ju si mendoni.

Dito.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cudi me te vertete qe meshkujt dashurojne vetem nje here .
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 01-07-2005 më 15:30
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    po vetem nje here dashurojne
    =nje femer dashuron 10+10+10+10 here.
    nuk eshte e kollajshme per nje femer ti hapi kembet nje mashkulli dhe duhet ta dashuroj qe te mund te beje dashuri me ate .

por nje mashkul eshte nje mashkull dhe mund te fleje me shume femra pa i dashuruar ,
    kot sthone
    gomar mashkull .
    cfare mentaliteti eeeeeeee?
    idiotesi ndoshta?

peace :)
    Anëtarësuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    hey s'keni pse beni pergjithesime vetem duke u mbeshtetur ne experience personale. Nuk mund te thuash qe te gjithe meshkujt dashurojne vetem nje here, duket me shume sikur po justifikon pa aftesine tende per te harruar nje dashuri, prandaj nxjerr te tilla perfundime per te gjithe meshkujt. S'ke asnje lloj baze!!
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

*SILENT^HILL* Maska e SaD_BuT_TruE
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    33
    Odeon je ke fut kot plako, ndoshta ke hapur kete teme per te ngjallur debat.....
    Gjithsesi edhe ti vete e di qe nuk eshte ashtu.Nuk perjashtohet mundesia qe nje mashkull mund te kete dashuruar nje femer te vetme, por nuk mund te thuash qe meshkujt ne pergjithsi dashurojne vetem nje here te vetme dhe gjate ciklit te jetes perkujtojne castet e fuqishme te asaj dashurie gjigande tashme te humbur...
    Normalisht qe ka forma te ndyshme dashurie dhe si dashuron njeren nuk dashuron tjetren... Per me teper ka ndodhur qe nje mashkull te dashuar dy femra ne te njejten kohe dhe eshte detyruar te zhgjedhe midis tyre...nejse muhabet tjeter ky per temen besoj madje jam i bindur se edhe ti e ke te qarte... Mase kjo e fundit ka lene gjurme ne jeten tende plako dhe normalisht eshte e veshtire te gjesh dashurine serisht per me teper kur mendon historite e kaluara...
    Lost in a dream
    Nothing is what it seems
    Searching my head
    For the words that you said

Tears filled my eyes
    As we said our last goodbyes
    This sad scene replays
    Of you walking away

i/e regjistruar Maska e casanovaUK
    Anëtarësuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    36
    nuk eshte e kollajshme per nje femer ti hapi kembet nje mashkulli dhe duhet ta dashuroj qe te mund te beje dashuri me ate .

por nje mashkul eshte nje mashkull dhe mund te fleje me shume femra pa i dashuruar ,
    kot sthone
    gomar mashkull .
    idiotesi ndoshta?
    me kete mendim jam edhe une, ne shtrat kam futur shume goca, dhe anjeren nuk e kam dashur,por vetem 1 goce kam dashur tere jeten dhe ajo ishte shqiptare qe nuk mund ta futja ne shtrat se ishte me zakonet shqiptare dhe prandaj e nderoja edhe e respektoja
    nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet

WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
    IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar më parë nga maratonomak

kot sthone
    gomar mashkull .
    idiotesi ndoshta?
    mfal me leje ke qen noi her femer ti qe e di sa her dashuro? ene kjo puna e thames tkomve sikur ska te boj me temen po nejse...

mu per menimin tim sme duket sh e vertet kjo qe mashkulli dashuron vetem 1 her, mund te dashuroj me shum ose me pak po sma mer menja vetem iher
    nejse menimi im

klejzi
    vetlla vet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Nje djal ku dashuron dashuron me gjithe shpirt kjo do te thot qe egoismi i tyre per dashurine qe kane per nje vajze eshte teper e fort kurse vajzat jane pak me ndryshe e tregojne dashurine e tyre cdo second cdo min kurse djemt e tregojne dashurine ne menyren e tyre me vepra nje cift i lumut ne kete bote do te thote qe te jen te sinqert me njeri tjetrin sinqeriteti eshte cdo gje ne cift zakonisht djemt nuk e kane kete gje.NiTro_GirL

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Nuk besoj qe djemte jane specie me vete nga vajzat... ndryshimet mbase jane me signifikante ne nivelin personal, jo pergjithesues

Larguar Maska e GrifshA_
    Anëtarësuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Une them ndryshimi per ceshtjen se sa here njeriu dashuron ne jete, nuk ka te beje me te qenin mashkull ose femer! Ka thjesht te beje me karakterin e personit dhe sa ai person e le veten, qe te dashuroje serish! Mendimi im modest

UnE!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Meshkujt që martohen me femra shumë më të reja, jetojnë më gjatë!!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 28-09-2009, 06:40
  3. Na ishte njëherë Troja me nëntë shpirtra
    Nga ALBA në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 00:52
  4. Meshkujt me te zgjuar se femrat?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 14-05-2006, 18:09
  5. Meshkujt ne kerkim..e drejte apo jo?
    Nga marsela në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 16:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •