kjo pytja e temes ska nevoje per pergjigje......
por po me cudit fakti se si paskan qene shoke per 5 vjet dhe kur vjen fundi......
kjo pytja e temes ska nevoje per pergjigje......
por po me cudit fakti se si paskan qene shoke per 5 vjet dhe kur vjen fundi......
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pse cfare jam une lodra e tij ???Pastaj nese ndahem nga dikush nuk mund ta shohe me syrin e shokut...edhe nese do bente dicka te till do tregonte fytyren e tij te vertet.Postuar mė parė nga klejla
Reagimi nese do ndodhte ???Pffffff....do i thoshja te gjente dike tjeter qe mund ti plotesoj deshiren se une sjam rezerve,kur ti tek personit ne fjale
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Postuar mė parė nga klejla
qe ne momentin qe te ka thene ashtu vetem shok qe nuk eshte me per ty ose per ate qe te ka treguar historine !!! shoqeria eshte per nje fjale te embel kur je e merzitur, shoqeria eshte per te gezuar bashke me te kur eshte i gezuar !!! sbesoj te jete shok nje qe te quan shoqe vetem per te futur penisin e tij ne vaginen e "shoqes" se nuk i mban dot hormonet te ndaluara !!! hiqi vizen ti ose ajo qe te ka treguar historine edhe mos ji ne dileme !!! vazhdo jeten me mire pa kete shok ne thonjza se sa me ate !!! ndryshon puna po qe se ke qejf me bo seks edhe ti me te por kjo eshte shume poshteruse !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
yhahahaahahah !!! gozhda me gozhde hiqet edhe tulla me tulle !!! kam perdorur shprehjet shkencore kshu qe nuk kam faj !!! hiqni minorenet nga ekrani :P iu pershendes te gjitheve !!!zoti iu bekofte !!!
Postuar mė parė nga idushe_
Pikerisht se kishin 4 vjet qe njiheshin nuk eshte cudi qe ai tia kerkoje.
nuk eshte cudi tia kerkoj ne rruge normale po jo vetem sa per nje nate edhe bejme te nesermen sikur nuk njifemi !!!
Postuar mė parė nga Bledari
Ai nqfse eshte shok nuk te pyet dicka te tille- sick ka thene Bledari mesiper - gjithcka me karar. Mbas nje nate te atille asnjehere gjerat nuk do jene sikur kan qene me pare...pasi shum gjera shikohen me sy tjeter. Bile ma mer mendja ti qe tani ndjehesh disi e parehatshme (qekur te ka sygjeruar ky shoku kete).
Gjith kjo varet nqfse shoqeri gjithmone ka qene e paster... pasi ka edhe nga ato shoqerira ku 2 shok te ngushte e quajne njeri tjeterin 'shagbodies' qe do te thote kur ti ket qeif njerit/ose tjeterit kryejne mardhenje...pa lidhje/ndjenja etj.
Sa per kurjozitet, ca moshe je ti Klejla?
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar mė parė nga bunny
Un jam 24 po kjo s`eshte dicka qe me ka ndodhur mua "shyqyr Zotit"
E MI KLEJLA SI VATI AI MUHABET U BO GJO SU BO GJE,SE NA MERAKOSE SI FORUMAPO ME SIGURI SI GOCE E MIRE I KA THEN "S,DU" ATIJ TIPIT
E NA THUJ MI SE JEMI NE MERAK PER TE SE KOT NUK DHAM MENDIMIN TON KETU
PRES INFO TE REJA NGA JU
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 30-03-2007 mė 04:14
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mua po te me propozonte nje femer sdo ta refuzoja. Por ka dhe femra sot qe nuk i refuzojne, kerkojne aventura te reja.Postuar mė parė nga klejla
Hajt pra![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt