"Ka mohim te Zotit drejteperdrejte dhe ka mohim te Tij indirekt. Nese ti mohon krijimin e njeriut nga Zoti atehere indirekt ke mohuar Ate qe krijoi gjithcka."
Zoti i vertete mohohet nese besohet ashtu si besohet, ne perralla. Nese besohet ne mencuri ekstreme dhe ne injorance ekstreme, eshte ne kundershtim me Zotin. Zoti eshte mencuri esktreme, por jo injoranca!
Une nuk mohoj krijimin e njeriut nga Zoti, por une mohoj, kundrshtoj ashper kunder ketyre perrallave qe perligjin perversione hyjnore. Zoti nuk eshte pervers dhe Zoti nuk ka krijuar vetem Adami dhe Even, por shtate çifte! Ai nuk i ka krijuar vetem dy veta, sepse ai din me shume se ti dhe une, dhe nuk ben gabime per te cilat mund ta qortoje une!!!
Mohimi i perrallave eshte cilesi ne besim! Dikund i besojne edhe lopes, edhe kete Zoti e din! TE besohet ne ato perralla ehste shume, lehte, por te kerkohet e verteta hyjnore teper veshtire!
Njeriu ekziston ne kete planet me shume se 6 milion vjet. Dhe mendoni ju se per 6 milion vjet u transmetua krijimi i njeriut ? Duhet kuptuar nocionin kohor 6 milion vjet, per ta gjetur te verteten dhe per te braktisur perrallat qe ofendojne Mbimencurine Natyrore dhe Krijuesin permanent!
Zoti eshte kreator i cdo gjeje dhe krijon akoma. Zoti eshte dashuria e pakufishme se ne jemi fryt i dashurise se tij ndaj krijimit. Profeti qe perligj vrasjen, eshte i poseduar nga djalli dhe vepron me urdherat e tij, jome urdhera Zoti!
Krijoni Kontakt