Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    Ja nje arsye e forte per te rikthyer denimin me vdekje ne Shqiperi.

Eshte e vertete qe ky denim mbyll hakmarrjen sepse tani nuk respektohen me as ligjet e kanunit pasi nuk lahet gjaku "vetem me nje" (gje qe e kam pare dhe degjuar vete.)

Per mendimin tim duhet kthyer ky lloj denimi.

Lindi
    mvaret se si zbatohet ligji i denimit me vdekje!
    mbase mund te abuzohet duke vrar njerez te pafajshem!
    Psh ti personalisht je thjesht nje moderator forumi,dhe po abuzon duke fshir postime vend e pa vend!!lere ma po te kishe gje ne dor me teper!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nuk jam moderator forumi Behari dhe nuk kam lidhje me postimet.Jam thjesht nje anetar si ti

Gjithe te mirat.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ
    Nuk jam moderator forumi Behari dhe nuk kam lidhje me postimet.Jam thjesht nje anetar si ti

Gjithe te mirat.
    po qe ashtu si thua ti,kam kurajon te kerkoj te falur!
    te uroj te gjitha te mirat dhe une ty!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Po per mendimin tim nuk duhej hequr asnjehere.
    Por ky ligj per denimin me vdekje duhet te kete nenligje qe ta percaktojne pikerisht zbatimin e ketij ligji dike mos lejuar keq perdorimin ose jo perdorimin e tij.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Familjaret kane te drejte qe te kerkojne drejtesi, dhe drejtesi duhet kene. Por jo duke vrare dike, sepse kjo nuk quhet drejtesi. Drejtesi quhet kur e mbyll ate person ne burg per gjithe jeten e tij, pa mundesi per t'u liruar, dhe kjo eliminon edhe mundesine qe "familjaret" te hakmerren.

Aq me teper, qe edhe sikur familjaret te hakmerren, edhe ata do burgosen, sepse "hakmarrja" nuk konsiderohet nje arsye e vlefshme ne syte e ligjit.

Vrasjet jane fatkeqe, prandaj duhen limituar...ne si popull nuk mund te paguajme per akoma me shume vrasje, aq me teper kur ka nje alternative, pra burgim i perjetshem. S'ka asnje arsye pse edhe ne te behemi vrases.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    A duhet rivendosur denimi me vdekje ne Shqiperi?

Mbyllni burgje hapni shkolla.....

Duhet denime te ashpra per krime fakt ! por jo denime me vdekje , karrika elektrike etj etj ...

Njerzeit sot skan respekt,sfrigohen nga ligji nga askush ...
    ata qe po bejn krime po denohen nga 5 vite ..10 po qfar neriu del pas 10 vitesh ? i shendosh ? .....
    Kjo i ngjan sikur ai tregimi i Qenit te kahremonit.
    qeni i Kahremonit hajke qdo dit ndytsira e Kahremoni e denoi qenin e tij 40 ditė e mbylli, diten 41 qeni i hanger 41 ndytsira per nji ditź....

shoqeris tone i mungon edukata, njohja e ligjit dhe respekti ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Pėr njė Shqipėri ETNIKE Maska e Ylber_Experti
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Nė Enciklopedinė: alb.exp@hotmail.com
    Postime
    25
    Mbase ketu si duket shprehen mendimet duke mos u cenzuruar nga moderatoret sikur ne ca forume tjera, po jap mendimin tim ketu drejteperdrejte!

Une jam pro kthimit te ketij denimi,.... porse kush ta zbatoje kete?

Patjeter trafikantet e mizoret, duhen ekzekutuar ne kete menyre, porse c'te bejme se vet ata qe do jene bartesite e ketij procesi (shteti pra) jane trafikante dhe perkrahes te tyre, duke filluar nga administrata e tutje.

Eshte shume e qarte se te denuarit kaq rrepte ka influence shume te madhe tek vetedijesimi i te tjereve, ... e pastaj te shohim se kush do del e te beje te njejten veper prap.

Ne shtetet ku ekzistojne ligje te ketilla per vepra penale konkrete, eshte shume i ulet numri i statistikave per ato gjera konkrete.

Po ta kesh parasysh se te fluturon koka nese trafikon njerezit, sdo e besh kete veper,.... porse te dish se te perkrahin edhe keta idiotat mizore (shteti), s'eshte problem, do vazhdoje prap "furnizimi" i rrugeve te Athines e Romes me vajza shqiptare e te tjera...sikur qe jane duke u mbushur.

Thene me troc, ndoshta pak ne shprehje dialektore: "Bane po kshyr ēkat t'gjen"

Shendet!
    Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndėrgjegje, sinqeritet dhe karakter tė fortė. © Ylberi

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    A duhet rivendosur denimi me vdekje ne Shqiperi?
    Ja u vendos u zgjidhen hallet ??

Shtet Pa Probleme Ska Po ne squhemi as shtete .

Jam Per JO , Denimit me Vdekje .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    ne shoqnin e prapambetuna te shekuj me pare denimi me vdekje ka qene
    ne shoqnin e shekujve me vone e njeriu mund te arrije nivele te larta denimi
    me vdekje nuk ka qene ( se demek njeria o bo i mir)

mes ktyne du kufizave kohore e ''cilesore'' shtrohet problemi per ne ligjvenesit
    e nershem te kohes sone per kte ceshtje etike per te cilen s e ze gjumi
    kerken se si t ja bejme hallit sot e s na hahet as buka...thatė

pse mos te ligjerohet DUELI, nje lloj denimi me vdekje dhe ky,por vetem me stilin amerikan te west-it???

per kohen tone ku hipokrizia menjefregizmi e pislleqe tjera shkrihen duke notuar ne detin e konfuzjonit moral per te cilin s ka ligj qe ta nxise o t a frenoje???

por ky lloj dueli, me i ndershmi e me i pastri( dy burra me nga dy rrovole me mulli me te njejtin numur fishekesh ne distance ,po themi 15 metra) te shoqerohet me masat ligjore me shmang pasoja

kjo do shmangte shume probleme per drejtesine e korrupsjonin e tjera si keto

por dhe denimi me vdekje zyrtar duhet te ishte per disa lloj krimesh e deliktesh

kufiri ndares mes duelit e denimit do ishte sipas kerkeses objektivisht e motivit subjektiv te'' keqberesit '' qe ka bere krimin ose te zoterise tjeter x ,si qysh e pse ...efj

DRAFT OSE PROMEMORJE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i humburi : 28-03-2007 mė 23:17

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anėtarėsuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry
    Shteti nuk mund te vendose mbi jeten tende ,ska fuqi mbi jeten tende per vete faktin se nuk eshte ai qe ta ka dhene,eshte absurde,askush nuk mund te te heqe diēka qe nuk te ka dhene!

E vertete!! Atehere tja leme ne dore familjes se viktimes ..........meqe njeriu ia dha jeten njeriut!!!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Historia e formave tė likuidimit tė tė dėnuarve
    Nga Davius nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 11:11
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •