Jam e komplikuar e ke me te drejt .....flm qe me lexon ...Akili
Jam e komplikuar e ke me te drejt .....flm qe me lexon ...Akili
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Rinin e sotme...e regullon vetem bosi ne pune e asnje tjeter.
Wild and crazy can't be lazy
Njera dore e lane tjetren e te dyja i lajne syte.Postuar mė parė nga Ylber_Experti
o cuni ..mundesishte pastroje fjalorin d.m.th pa ofendime ...Postuar mė parė nga Ylber_Experti
dhe mos harro qdo kush ka motra ...ke ,ka, kishte dhe do kete motra d.m.th qdo njeri qe ia mendon te keqen dikujt ,ateher edhe ata te keqen ta mendojne ty ...keshtu qe po dua te them se nese ia mednon te keqen nje motre te dikujt ateher ligj i pa shkruar por i aplikueshem eshte se edhe dikush mendon per te njejten gje per motren tende...
andaj ke kujdes per keto gjera...
si nje person nje dite mu kishte drejtuar mua keshtu :se ia kam bere keshtu ashtu nje gruaje te martauar ...kur po ia kthej une se valle e ke te sigurt gruan tende?
ai mbet i shtangur dhe u skuq dhe me tha qe nuk e kam pritur nje ofendim te tille...por i thash te lutem kjo ishte nje sygjerim per ty ...
prandaj ky problem i i ngjan nje rrotacioni :ia bene nje te keqe dikujt ndersa mos u qudite nese te bene keq ty dikush...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Fisnik, fjalori im kaq i ulet, i mbeshtjellur ne kete me me satiren ironike, eshte nje mundesi me e volitshme per t'i prekur ne ndergjegje keta njerezit e degjeneruar qe qenkan inkuadruar ne kete teme.
Mbase keta te pamoralshem, shume normale e llogarisen te bejne sex me goca (pa kuror), dhe nje gje te tille e bejne, thash, te provoj ta shikoj a jane "bamires" edhe me mua, e te mi "japin" motrat !
Zhargoni i ulet, shpesh kryn pune lala, mos harro cka te thote vllai!
tung lala!
Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndėrgjegje, sinqeritet dhe karakter tė fortė. © Ylberi
ik e bjeri me dore, se ty nuk te afrohet njeri, sepse te vjen era perc.Postuar mė parė nga Ylber_Experti
Po beji qejfin vetes (dmth bjeri me dore), sepse ka rrezik qe se shpejti ti neveritesh edhe dores tende. Po fundja ju islamiste, qe nuk jeni mesuar te jetoni ne monogami, prandaj i keni edhe dy duar, po ju refuzoi njera dore, tak, kaloni tek tjetra.
Lista nr5
6 kanatjere
6 mbathje
6 shami
prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve
nje ngjarje qe ka lidhje me gjendjen aktuale te rinis shqiptare...
nje vajzė e re e shkolles se mesme lind foshnjen ne mes te Autobusit gjatė nje exurzioni te organizuar nga shkolla...
sipas informimit te policis ,kjo vajzė kishte mbetur shtatzene para 9 muajve dhe kjo vajze kishte tentuar te mshefte shtatzanin dhe ia kishte arritur deri ne kohen e lindjes...
kjo vashez ishte mbeshtjellur me fasha ,rreth stomakut ,ne menyre qe te mos verehet nga te tjeret dhe familja ,deri ne lindje te foshnjes.
Dhe kur vendos te shkon ne eksurzion me shoket dhe shoqet e klases,e kapin dhimbjet e lindjes dhe lind ne Autobus...
lajmrohet policia dhe policia vijnė pas nje kohe...e dergojne ne spital me ndihmen e mjekeve .
Dhe policia e pyesin tani per hallin e femijes d.m.th e pyesin per babain se cili eshte ai?...
kjo vajza i thotė se nuk e di ,por ia tregon emrat e 16 personave qe ka pasur mardhenje sexuale me ta...
dhe policia i therret 16 djelmoshat ,dhe ne fund e zbulon babain e vertetė...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Postuar mė parė nga fisniku-student
obobobo po shnderrohet shqiperia ne angli
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
ndonjehere ti fisnik e tepron kaq shume me p@rdhe saqe duken si bubullima dhe mendon dynjaja se do bjere shi. nje kritike konstruktivePostuar mė parė nga fisniku-student
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
o mjeshter dersa ti siellim ne ato tonat prese nuk ja fillon me ate motren tende ose mamin tatePostuar mė parė nga Ylber_Experti
Krijoni Kontakt