Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Citim Postuar mė parė nga Ervisa
    …Nje tjeter fenomen kam verejtur poashtu tek nje koleg …ishte duke ndejtur me nje femer dhe kur po e verej ishte duke u puthur goje ne goje…dhe pastaj pas nje kohe po e pyes ,se e ke te dashur? Ai me tha jo vetem shoqe e kam…por I thash si keshtu ti e puthe publikisht ate femer ne goje? dhe thua se vetem shoqe e kam …ai mu pergjigje he more djale qka ka lidhje kjo …qenke demodu more djale dhe ku po jeton keshtu…une heshta dhe thash haj me dert haj …ne qfar gjendje qenka kjo rini …kam ndegjuar edhe nje raste tjeter ,qe nje person ka bere edhe mardhenje intime me te dhe ne fund …kan thene se vetem shok e shoqe jane…nuk jemi te dashuruar por vetem miq jemi…

As une s'jam dakort. Si mund te jesh shoqe me nje qe e puth ne buze?
    apo me nje qe je ndare ?Vecse kan qene lidhje vetem me qeillme seksuale...se po ta kem dashur nje cun shume dhe te jem nda me te dhe ai te me doje si shoqe, ai duket sikur asht tu tall.
    Dakort me kto jam. Dhe pse shqiptaret duhan te behen pjese e trendyt te jetes perendimore mu mkan kundra. Dhe i gjo tjeter: Mduket se shoqeria shqiptare...familja shqiptare jane nga te fundit e mbetura te padegjeneruara akoma. Dhe per kete e vleresoj mentalitetin shqiptar deri diku.
    Nuk du qe nje dite te arrime tek "trendy" i incestit do te thoja une. Motra me vllain kryejne mardhenie dhe te nesermen rrijne serisht bashk sikur ska ndodhur asgje. Shoku me shoqen dhe nje tuf shoqerie bejne orgji etj etj. Nuk du qe shqiperia te shkoje deri atje sepse osht degjenerim total.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    se kuptoj pse duan te behen trendy?.....ne vetvete e kupton qe nuk eshte right
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    te gjithe keta te rinje e te renja qe vala e emigracionit i ka hedhur ne rruge,duke u rritur rrugve pa pranin dhe pa edukaten e prinderve te tyre,do ishte mire qe ato mendime qe FISNIKU-STUDENT apo dhe shum te tjer si fisniku shprehin,te lexoheshin me vemendje dhe me interes nga keta te rinje qe sa do pak tu ngulitet ne kok se cfar eshte edukata kultura ne pergjithsi!

PS;kjo keshidhe vlen ne pergjithsi per ata qe rriten rrugvet fatkeqsisht pa pranin e prinderve te tyre,dhe per ata qe me mirkuptojne!

Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    ketu ne angli ku jetoj une mbahet si vendi me i lir (edhe me i degjeneruar ne bot per mendimin tim)
    ketu femrat s'ja kan idene pastrimit, shumica jane te pedukuara (e kam thafin per shkollim).Qe ne moshen 14 vjec , vec me pi duhan dhe me pas sa me shume te dashur...nga mosha 30 vjec kane flejt me nja 30 partner...
    bukur e? Me ta shpif
    -Benjamin Franklin-

Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    edhe nje gje...kam degjuar shume angleze biles i kam ketu ku punoj i therasin nenave te tyre bitch gjoja me shaka

o dear o dear...thuaji femra ketyne
    -Benjamin Franklin-

Pėr njė Shqipėri ETNIKE Maska e Ylber_Experti
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Nė Enciklopedinė: alb.exp@hotmail.com
    Postime
    25
    Para ca dite, isha musafir tek nje mik i imi, nga Britanija, dhe mes tjerash filluam te flasim per familjen. Dhe filloi te me thote: "...i dashuri i nenes sime eshte shume njeri i mire, porse edhe e dashura e babit eshte grua e mire, kur iki ndonjehere tek ata me mirepresin..."

Dhe fillova te mendoj,... valle kete jete e duan shqiptaret... kete jete deshirojne ta emitojne,... te jetosh duke pare nanen me burra te huaj, e babin me gra te huaja... e te mos e ndish kenaqesine e jetes prinderore?

Me cuditi akoma me shume kur me tha: Nana ime, nuk ka pasur shume dashnor deri tani, vetem 3-4 pas babit! offffff, c'eshte kjo ore,... u hamenda... c'eshte kjo c'thurrje morale,...???

Eh ju cuna te pamoralshem qe po inkurajoni per amoralitet, nese deshironi qe neser mos t'i keni gocat neper rruge duke i nderruar djemt ne muaj e jave si prostitutkat edukojeni e mos ia beni askujt ate gje te pramolashme. Nese sot ke prishur virgjinitetin e nje goces, mos harro se shume shpejte do vije momenti te ia prish (pa kuror) vajzes sate ndokush.

Edhe shqiptaret jane ne hapa te degjenerimit, kjo eshte realitet e po shihet, sidomos ne Kosove e Shqiperi, ku vajzat ikin ne dete e pishina me prinderit e zhvishen para tyre si me qene prostitutka,.. po cfare prinder ore jane keta qe nuk i ndal te pakten ndergjegjja ti zhveshin vajzat e tyre ashtu si me qene lavira?

Experti!
    Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndėrgjegje, sinqeritet dhe karakter tė fortė. © Ylberi

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Nje i njohuri im dhe eshte histori e vertete...emigrant ne itali kishte hyre ne shtepine e nje zoterie dhe duke i drejtuar pistoleten i kishte thene : Un do rri ktu te shpia jote . Italiani i ishte pergjigjur po. Pas disa ditesh ai kishte patur nje mardhenie me vajzen e tij. PAs 2 javesh italiani i kish thene ne kafe ne muhabet e siper: Je i lumtur qe po rri me vajzen time, qe po rri ne shtepine time? Pune do te te gjej une, lek do te jap une, vajzen time mbaje sa te duash. Vetem mos na bej ndonje procke..ndonje vjedhje me arme.
    Ky tipi ishte habit. Ndejti ne ate familje per rreth 2 vjet dhe me pas u kthye ne shqiperi.

Per mu italionet jan mo te degjenerumit( mas grekve )

Citim Postuar mė parė nga Pedro
    Ik e bej seks, sepse dukesh qe nuk e ke ngjyer akoma penen ne kallamare, dhe pastaj nese te del koha pastaj jep ndonje mendim se si duhet te jetoje rinia shqiptare.

Bej seks, se seksi te ben esell.
    hihihi, plotsisht pajtohna. If the right people had the right amount of sex.

Pėr njė Shqipėri ETNIKE Maska e Ylber_Experti
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Nė Enciklopedinė: alb.exp@hotmail.com
    Postime
    25
    O ēuna, sonte jam ne qef per sex, a mi jepni motrat e juaja, ;lol; hahahaha?
    Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndėrgjegje, sinqeritet dhe karakter tė fortė. © Ylberi

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga Ylber_Experti
    Edhe shqiptaret jane ne hapa te degjenerimit, kjo eshte realitet e po shihet, sidomos ne Kosove e Shqiperi, ku vajzat ikin ne dete e pishina me prinderit e zhvishen para tyre si me qene prostitutka,.. po cfare prinder ore jane keta qe nuk i ndal te pakten ndergjegjja ti zhveshin vajzat e tyre ashtu si me qene lavira?
    C`te bejne edhe ato vajzat e shkreta...plazhet me burga jane njecike larg nga shqiperia......
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  3. Dialogu i kulturave
    Nga erzeni nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2002, 13:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •