Une nuk shkoj asnje here ne kishe.
Pse do thoni ju ?
Se nuk dij Greqisht e skuptoj asgje se cfare behet atje.
Une nuk shkoj asnje here ne kishe.
Pse do thoni ju ?
Se nuk dij Greqisht e skuptoj asgje se cfare behet atje.
shkoj per ditlidje apo pervjetorin e vdekjes se Mbretit tonê me kojshin time ne kishen e Laeken ku kam rast tja ap doren dhe te fotografohem me mbretreshen.
shkoj per dasma , kam qef me ndegju priftin si ju thot qifteve;keni marr sot gru e jo lop me lidh ne grazhd ...me ka pelqy kjo thenie shum shum....
shkoj per vizita qe bahen qdo vit kisha e klasifikueme dhe ne vizita te qyteteve te ndryshme...gjith e dhezi nga nji qiri ....kushton 50 cent me dhe nji qiri.nji deshir qe shpesh plotsohet ....veq kam gabu ne dy kisha kam ba te njeten lutje ....kam gabu![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Une shkoj cdo te diel ne Kishe.
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Asnjer.
Ka nje zot dhe jo Kisha dhe prifta si puna PAPAJANIT. Pa len pa permend XHAMI DHE HOXHAT qe jan te gjitha njesoj.
Jeto sikur do te vdesesh neser, dhe meso sikur do te jetosh gjithmon
Nje here ne vit per Pashket nga shoqeria me shume.Por Pashket i festoj ne shtepi ose me shoqerine varet.
Shkoj rralle ketu ku jam e kam larg kishen katolike .. kur shkoj ne shqipri shkoj shpesh...sidomos tek kisha e lacit
2-3 here ne vit
Ι DON'T HOPE FOR ANYTHING
I AM NOT AFRAID OF ANYTHING
I AM FREE
maksimumi per krishtlindje dhe pashke, ndodh ndonjehere per ndonje dasem ose pagezim, dhe sigurisht, kur shkoj diku per turizem ku ka ndonje objekt kulti interesant...
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
mundohem te shkoj cdo te diele (detyrim i cdo orthodhoksi mbi moshen 7 vjec)
rralle shkoj
1 here ne 3-4 muaj.
Krijoni Kontakt