Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    kjo eshte shum e embel . faleminderit .....me te vertete faleminderit nga zemra
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Urime per pershrimin e hollesishem lale po na lej me keto hallet se po ja nisa une me hallet e mia do harrosh ti hallet e tua edhe do fillosh te qash hallet e mia derman.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO
    Urime per pershrimin e hollesishem lale po na lej me keto hallet se po ja nisa une me hallet e mia do harrosh ti hallet e tua edhe do fillosh te qash hallet e mia derman.

Gjithashtu edhe per te miat......

respekte Il santo
    "Carpe Diem"

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Shpeshhere dallget e furishme te vallzimit social jetsor na perplasin dhunshem ne brigje shkembore te pa eksploruara me pare. Dimbja e konfuzioni rezultant diskurajojne cdo tendenci per rimekebje. Jeta eshte lufte!
    Por sfiniks eshte ai i cili ngrihet ne hirin e tij dhe e sfidon jeten.
    keshtu nese "lufta" eshte mjeti te cilin jeta ka zgjellur per ne athere un them le ti japim asaj ate cka don....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 08-05-2007 mė 07:09
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Atehere kur mendon se 'supriza" eshte elementi ci i mungon dites tuaj, papriitmas dicka ndoll dhe ju ben te nderroni mendim.

Teksa po kthehesha ne shtepi me autobuzin e fundit te linjes orchar rd -bedoc (singapor) syte me zune nje shiponje te zeze dykrenore anese rruges. Ajo cendornte krenarisht ne fanelen e kuce te nje djaloshi rreth 30 vjec. Nje ndenje e fuscishme shpertheu ne mua dhe me te shpejte zbrita nga autobuzi dhe ju drejtova atij djali i cili me sa dukej po priste taksi. Teksa perparoja ne drejtim te tij veshtirmet tona u takuan dhe kur ju afrova i thash 'vlla....vlla" ...... "po' u pergjigj i mahnitur dhe i befasuar.....
    Tani sonte ai eshte ketu me mua ne shtepine e "tij" .....sepse cdo shtepija e shiptarit eshte per vllaznit shiptar....
    E kuj do ti shkonte mendja se do takoja nje shiptar ne singapor.....hmmm jeta eshte e bukur kur ndollin surpriza te tilla
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG
    Zoti ma ka marr jeten teme mua sot dhe sdo ma ktheje ma! Kurr ma. Kurr.
    Un ala ne ket jete jam por ajo ska ma vlere pa Ate. Ajo ka qene jeta jeme deri
    para 12 oresh. Ajo ka qene jeta jeme qe zoti ma pat fale mes shum dhimbjesh ne zemer. Ndjenja qe pata ndje kur pat ardhe ajo ne zemer teme asht kene dhimbje. Kur vjen dashuria te can zemren. Dhimbje e embel e dashurise. Ne ket dhimbje pata gjet rehatine teme un. Por Ajo vdiq dhe bashke me te ka vdekur dhe zemra jeme. E dashura jeme, shoqja jeme e mire prej 12 oresh nuk eshte ne kete jete ma. E un tash 12 ore endem ne ket jete pa dit se cka me ba.
    Zemer kur hyne ne jete teme me lendove zemren me thiken e dashurise,
    e ne at plage un pata gjet qetesine. Por hajde tash me shkattero perseri
    me lendo perseri, me mbyt ne lote perseri. o e pameshirshme ktheu nga parajsa, shfaqu edhe nje her prej diku.
    un jam akoma ne toke ..gjalle, por jete nuk gjej. Se ti ishe jeta jeme. e bashke me ty
    ajo humbi. Asgje ska me vlere pa ty. E po zemer e pranoj... Ti ishe jeta jeme.
    shume trishtuese ?
    jeta vazhdon ,por..........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2008
    Vendndodhja
    Diku
    Postime
    18

Pendimi

Po lexoja fjalet e shkruara dhe kujtova 2006 time ........... Kam bere nje nate burg dhe nuk doja te dilja me nga ai ferr ! Jo se me pelqeu por llafet dhe komentet e njerezve ishin nga me te ndryshmet . Aq me teper se jam vajze dhe askush s'po besonte qe nuk kisha gisht per ate qe une isha e dyshuar ! Me kishin pare me persona te dyshimte dhe me moren mua ! Imagjinojeni kur jam kthyer ne qytet te nesermen !!! Te gjithe shqyenin syte te shikonin dhe te komentonin !!! Ka qene nje ferr i vertete.......... Por si duket keto kohet e fundit eshte lene pas se te gjitheve u interesojne ndodhite e reja . E shkuara mbetet e shkuar si do qe te jete dhe me kalimin e kohes mundon ta fshehesh pas ditesh !!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Berisha: Disa prej mediave, hanxharė tė mafies
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25
  5. E Verteta
    Nga baobabi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •