Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Pershendetje Ftn. une jetoj ne singapore prej gat 3 vitesh. studjoj ketu.
    Ya ke abolutisht te drejte. Singapori eshte 'Fine City". Jo vetem gjobe por Burg gjithashtu mban vendin e pare ne azi (per numer popullsie) te ekzekutimeve me varje nje litar.
    Po te ra rruga kendej perseri me len te dij se jam tha per shqiptare .
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Gango . rrofsh per mesazhin lal. Me te thene te drejten, burgun nuk e pashe ne singapor per javen e pire dhe cigaren e pija ne vendet e caktuara pasi na paten thene qe nuk pihet ne rruge duke ec. Per ekzekutimet e mbaj mend kam lexuar qe nuk ta falin shume atje, po ta kepusin kaptinen per njecike heroine Fine city ! Kot i thone demokraci se diktature eshte me shume. Te pakten tani lejohet camcakizi, un dikur e bija kontrabande Nejse, vendi me i preferum mu ne Singapor eshte Sentosa dne Boat Key & Clarke key
    NeverAgainVolunteerYourself

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Faleminderit ty . Ashtu eshte si thua ti. Sistemi politik eshte shum i perafert me diktaturen komuniste por sistemi ekonomik eshte puro kapitalist. habitem si e kan gershetu eee. Me bere te qesh per punen e cimcakesit ahahaa akoma ndalohet tregtimi i tij ahaha. mu tha goja per pak cimcakez.
    Po orchard road a te ka pelqy ndopak??? c'me thua per orchard towers ahaha?
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Nuk kam c'te them Gango miku...ndihem vertet i befasuar...per me teper nga efikasiteti i sistemit ligjor qe egziston ne ate vend..duhet te jete e veshtire te
    mbrosh idealet e tua gangster-eske ne kushte te tilla...ben mire te mos ta besh nese te dhimbset koka...ne fakt,mendoj se shume Shqiptare do te kishin nevoje te shkonin e te jetonin per disa kohe ne kete vend...besoj se ata qe do te ktheheshin gjalle prej andej..pa dyshim qe do te ishin bere njerez me te mire
    Bashkohem edhe une me mendimin e te tjereve...me pelqen origjinaliteti yt dhe natyra sarkastike qe mbizoteron ne shkrimet e tua...te keshilloj te vazhdosh keshtu...

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Ah kjo jeta jone...Duhet te dishe si ta jetosh. Te uroj shume fat.
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ke pas histori te dhimbshme, me vjen keq qe te lexoj kto vuajte..

E rendesishme eshte te mesojme ndonjehere dhe nga "gabimet" qe nuk i bejm me dashje...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    eh jeta e shqiptarit dihet me .me vuajtje kalon gjithmone paskemi lindur per te vuajtur .

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Faleminderit shoku tanku, igli, zemrushja scorpions. Perqafime nga Singapori .
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Zoti ma ka marr jeten teme mua sot dhe sdo ma ktheje ma! Kurr ma. Kurr.
    Un ala ne ket jete jam por ajo ska ma vlere pa Ate. Ajo ka qene jeta jeme deri
    para 12 oresh. Ajo ka qene jeta jeme qe zoti ma pat fale mes shum dhimbjesh ne zemer. Ndjenja qe pata ndje kur pat ardhe ajo ne zemer teme asht kene dhimbje. Kur vjen dashuria te can zemren. Dhimbje e embel e dashurise. Ne ket dhimbje pata gjet rehatine teme un. Por Ajo vdiq dhe bashke me te ka vdekur dhe zemra jeme. E dashura jeme, shoqja jeme e mire prej 12 oresh nuk eshte ne kete jete ma. E un tash 12 ore endem ne ket jete pa dit se cka me ba.
    Zemer kur hyne ne jete teme me lendove zemren me thiken e dashurise,
    e ne at plage un pata gjet qetesine. Por hajde tash me shkattero perseri
    me lendo perseri, me mbyt ne lote perseri. o e pameshirshme ktheu nga parajsa, shfaqu edhe nje her prej diku.
    un jam akoma ne toke ..gjalle, por jete nuk gjej. Se ti ishe jeta jeme. e bashke me ty
    ajo humbi. Asgje ska me vlere pa ty. E po zemer e pranoj... Ti ishe jeta jeme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 08-04-2007 mė 11:30
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Mos u hidhero miku im"...ajo shkoi ne nje bote me te mire!...ajo jeton ne lumturine e perjetshme"....ajo do te jetoje ne lumturine tende!....po po"..do te jetoje ne lumturine tende!...gjej force miku im....gjej forcen ne kete humbje"
    Nese ndihesh pertoke...nese ndihesh i humbur...nese ndihesh i pashprese...
    Kujto....kujto kete engjell te bukur"....lumturoju per faktin se dikur, ky engjell ka qene i yti...lumturohu per momentet qe ky engjell te ka dhuruar....lumturohu miku im sepse te tilla momente, do te na benin njerezit me fatlume sikur te na vinin qofte dhe nje here te vetme ne jete....eshte nje shprehje e cila thote..."ka njerez te cilet e jetojne jeten e tyre ne nje moment te vetem"
    Une besoj ne kete shprehje mik"...une besoj ne kete moment dhe do te ndihesha njeriu me me fat nese do ta perjetoja...do te jepja gjithshka qe ta perjetoja....ti e ke jetuar kete moment....ehh lum djali...lumturohu"...mund tu thuash te gjitheve se une e preka lumturine"...mund tu thuash te gjitheve se une e njoha ate"
    Jam i bindur se ajo do te vazhdoje te jetoje me ty...ajo eshte pjese e jotja"
    Edhe kur te ndihesh i gezuar,ajo do te jete aty,duke gezuar me ty...edhe kur te ndihesh i pafuqishem,i deshperuar,ajo do te jete perseri aty...do te te peshperise embel ne vesh...do te te jape force....pikerisht ate force per te cilen ke nevoje...
    Ajo jeton me ty,miku im.....ajo jeton nė ty"...ne kete bote,nuk ka ngushellim or mik.
    Ngushellimi i vetem,eshte te ecesh perpara...te shohesh perpara"...te vazhdosh kete vrap te cmendur pa stacione konkrete por me nje fund te perbashket,duke marre me vete vetem momentet e bukura....ato momente qe na bejne te ndihemi mire...ato momente qe na bejne te vazhdojme vrapin...qe na japin fuqine te vrapojme deri ne fund....kurajo mik...kurajo....kjo eshte jeta".....duhet ta jetojme"
    Duhet te behemi te forte per veten...per kujtimin e te dashurve qe na lane...dhe per te miren e te dashurve qe do te vine....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berisha: Disa prej mediave, hanxharė tė mafies
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25
  5. E Verteta
    Nga baobabi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •