Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Dekiku im erdhi pikerisht ne momentin kur hakrepi i mall i minutave i hipi
    siper atij te voglit te oreve dhe u be 12 e nates e dates 11 shkurt 2007.
    Me erdhi cudi kur teksa po pija nje kafe me nje turist shqiptar qe kishte vendosur
    te thente rrekordin e Makelanit per vende te vizituara (Emin te pershendes )
    kjo vajza qe shikoni ne foto mu afrua me konfidence te malle dhe me kerkoi ti thosha arsyen perse po i hillja veshtrime jo normale te cilat e irritonin pamase ne prani te familjes se saje.

Me respektin me te mall qe me karakterizon un ju pergjigja qe
    jam SHQIPTAR dhe qysh me daten 28 nentor 1920 une kam
    te drejte absolute te shikoj ME KRENARI ke te dua ne sy, dhe megjithese kam qene ne shum vende te botes dhe kam pare varietete te ndryshme njerezish nuk
    kam pare specie me te cuditshme se ajo. Kjo gje , vazhdova une,
    ishte nje ofense e nenkuptuar ndaj diturise dhe statusit intellektuall dhe gangsteresk qe me imunizon. Jam thedhesisht i shokuar dhe
    kjo me bente te humbja sensin e kohes dhe vendit!!! E gjitha kjo eshte rrjedhoje e pranise tende!
    Si rrjedhoje un te bej nje oferte qe ti nuk mundesh ta refuzosh! Te zhdukesh
    nje minute e me pare ose....ose do zhdukem une.
    Te zhdukesh ti qe pergjigja e saj normalisht.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Pa e zgjatur me lashe leket ne faturen e zeze ne forme blloku, mora paketen e cingareve dhe telefonin nga tavoluina dhe teksa un u ngrita ne kembe me ne nje menyre maskuline te ekzagjeruar dhe po behesha gati te ikja. ajo nuk u dura me te mbante te ndryllur instiktin e kureshtjes femerore dhe thua se kishte kuptuar dicka me pyeti " Cila eshte arsyeja e vertete qe po largohesh djal shqiptar?"
    Une drejtova trupin, perqendrova nje veshtrim romantik ne sy te saje dhe afrova fytyren time afer te sajes. Emini shtangu. Po ashtu dhe njerezit qe gjindeshin ne tavolinen e saj!
    Fjalet qe vijuan ajo i ka te shkruara ne zemren e saj dhe i ka print out (seriozisht)
    ne nje faqe te bardhe e i ka vendosur ne nje kornize qe e mban mbi komodinen \
    e shtratit te saj akoma sot.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    "A e ke provuar ndonjhere qe edhe pse ke pak minuta qe e shikon nje njeri te duket qe ke nje eternity qe e njeh? Provua a e ke ndalimin e zemres e te frymemarjes per disa sekonda kur ky njeri te qendron pake metra larg teje pa pasur mundesi t'ia thuash kete? E shpreson qe ajo te mos largohet asnjhere
    nga aty e ta vazhdosh soditjejn e saj pergjithmone duke shpresuar qe sapo
    ora 12 e nates te shenoje ardhjen e dites se re, te ngihesh e ti puthesh buzet e saja pa thene asnje fjale!!! Isha i sigurte dhe e kisha vendosur qe kjo dite e re te shenonte pikenisjen e nje jete te re !!! Se fillimi i jetes eshte gjetja e lumturise e qetesise shpirterore. prisja oren 12 me keto enderra dhe shpresa. Por fjalet e tua tani me dhane te kuptoj dicka te rendesihme qe ne njerezit shpeshhere e dijme por e ngelizhojme. Nese ne shpirtin tend ka shperthyer vullkani i ndjenjave mos prit te nesermen per tu bere i lumtur.....behu tani!! ne momentin e pare!
    me besim ne vehte e pa frike. jeta me frike nuk eshte jete. Ngrihu....hajde para...shprehe ate cfare ndien....behu i lumtur pasi ti din te ndiesh e te jesh njeri....mos mendo te nesermen....e nesermja mundet te mos vije kurr!!! Zoti e paska dasht
    per mua qe e nesermja te mos vije kurre....prandaj po largohem!!!

Djema as ne Kishen e malle te shkodres nuk ka mberteru qetesi me absolute
    se sa aty. Ajo dhe askush nuk foli asnje fjale vetme. Asnje fjale as peshperitje vecse veshtrimi mjaft domethenes (me shume se njemij fjale) po miksohej
    me lote qe filluan ti rridhnin krenarisht nga cepezat e syve te saj. Trupi i saj
    mori pozicionin karakteristik natyror te femres delikate qe kerkon mbrojtje. U hap ndaj meje dhe lekura e bute zeshkane e kraheve te saj u renqeth nga emocinet dhe ndjenjat. Perkuli koken lehte me nje buzeqeshje te embel e inkurajuese.
    Pa marr parasysh se kush ndollej aty une futa duart ne xhepa te pantollonave perkula koken poshte fytyres se saj e pashe ne sy per pak caste....tashme pak centimetra ndante buzet e mija prej te sajave ....ajo buzeqeshi perseri...me vuri duart ne gjoks e me shtyu lehte....! Une e mbeshtolla ne krahe te mij. vura re qe filloi te dridhej e te qante me ngasherim dhe lotet e saj kesaj here po me njomezonin gjoksin tim. Holla nje veshtrim krenar nga familja e saj... ne syte e tyre rezatonte nje aprovim i nenkuptuar!!!! E gjith kjo ndolli pa asnje fjale!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 30-03-2007 mė 10:46

i/e regjistruar Maska e vajzaevaleve
    Anėtarėsuar
    20-01-2007
    Postime
    10
    Bukur shum bukur Gango i Singaporit.Ke nje pen te bukur si fillestar ne krijimtari.Po te vazhdosh akoma ,ndonje dit do te blejm librat e publikuara nga ty neper librarit e Botes.
    Shpresoj ta vazhdosh historin tende.Besoj qe do te jen te shumt ata qe do te te lexojn.
    Histori e vertet nga jeta jote apo jo nuk ka rendesi.
    Pac Fat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vajzaevaleve : 01-04-2007 mė 13:11

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Vajzaevlerave faleminderit per fjalet inkurajuese.
    Historia eshte e vertete.
    Pac fat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 02-04-2007 mė 06:58
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Urime,me pelqen edhe mua historia jote GANGO.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Me pelqen shume kjo menyre te shkruari..
    Do te keshilloja te vazhdosh te shkruash ....qofshin keto te dhimbshme ose te lumtura!
    Suksese te metejshme..

respekte
    "Carpe Diem"

Perfection Maska e Kapriēozja ELB
    Anėtarėsuar
    16-02-2007
    Vendndodhja
    Aty ku s'ta pret menja
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG
    Me ne fund erdhi koha qe ta le ket tragjedi pas kraheve.
    Jam i lire perseri.
    Per te gjith ata qe nuk e dijna akoma se cka me ka ndollur mua, gje e cila eshte normale pasi familja ime e ka mbajt sekret, un jam Gangoja dhe sapo jam liru prej burgut.
    Skam nevoj qe te me thote kush qe burgosja ime pat zhgenjy, merzit e demoralizu krejt familjen time, shoket, shoqet, koleget, dhe qenushin e vogel. 4 muaj burg mu duken si 4 mauj e gjysem, dhe shoqeria me mungonte tmerresisht.
    Por gjithcka ka kalu tashme.
    Historia e tragjedise time vazhdon keshtu:

Isha me nje shok (i cili nuk eshte me shok)duke ba shoping ne nje shoping centre, ne dore kisha nje kuti plastike qumeshti. Gjate ecjes, ky ish-shoku im me ndeshi doren
    kutija ra...qumeshti u shpernda neper pllaka.
    Papritmas nje ze erdhi nga pas " A po ndyni vendet publike eeeee??" ishte nje si tip security-man i cili me tha qe do te me padiste tek autoritetet relevante per ndyrjen vendit publik.
    Duke menduar qe oficeri po bente vecse nje shaka me kripe , ish shoku im i tha " ahaha ky e ka zakon me ndy gjikund".
    "hahaha"-ja e vertete me erdhi pas nje jave....!!!!

Me erdhi si suprize kur teksa po laja pjesen e siperme te dhembeve, mu dorezu nje zarf i shenuar- "PRIVATE AND CONFIDENTIAL FROM GOVERNEMENT AUTHORITIES"
    per nje cast mendova qe ishte nje leter-thirrje per
    te me dergu ne IRAK por nuk ishte ashtu. Ishte me keq.
    Me kerkoin te merrja nje avokat dhe te shkoja ne gjykate.

Duke qene qe skisha shum leke iu drejtova nje shokut time
    qe te vishte nje kostum te zi dhe te pretendonte te ishte
    nje avokat. "Vavsh ne ferr" me tha. Un ju pergjigja qe un "ne ferr jam tashme", dukes shpresu qe kjo pergjigje simpati-krijuese- do ta prekte ne shpirt....bera gjasme se po iki ...! dera e tij ishte mbyllur.

Keshtu spata cka te bajn tjeter vecse te merrja nje avokat shqiptar te lire dhe shkuam ne gjykate.
    Gjykata nuk ishte ashtu sic e kisha menduar te ishte. salla ishte e vogel dhe e thjeshte tamam si kklase.
    Gjykatesi nuk kishte veshur ate rroben e zeze qe duhej ta vishte. E kishte vene afer vehtes ne menyre qe ta vishte shpejt neqoftese superiori i tij vinte per kontroll.
    Seanca zgjati 33 minuta. u denova 4 muaj burg. E GJITH BOTA MU DUK SE ME RA SIPER KOKES....

( historia vazhdon....)
    Hm... Interesante !
    SHQIPĖRIA ETNIKE

E VETMJA ALTERNATIVĖ

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    faleminderit te gjitheve.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Gango kam qene ne SIngapor nja 5 here nga viti 2002 -2003 dhe vend me te bukur ne Azi nuk kam pa. Kjo puna e burgut, na paten thene dhe ne te rrespektojme rregullat e shtetit pasi ha gjobe kot fare. Singapore is a fine city. Kot se kane bere biznes ket shprehjen ata. nejse, ti me ca merresh atje ? ku jeton ?
    NeverAgainVolunteerYourself

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berisha: Disa prej mediave, hanxharė tė mafies
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  2. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  3. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25
  5. E Verteta
    Nga baobabi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •