Me ne fund erdhi koha qe ta le ket tragjedi pas kraheve.
Jam i lire perseri.
Per te gjith ata qe nuk e dijna akoma se cka me ka ndollur mua, gje e cila eshte normale pasi familja ime e ka mbajt sekret, un jam Gangoja dhe sapo jam liru prej burgut.
Skam nevoj qe te me thote kush qe burgosja ime pat zhgenjy, merzit e demoralizu krejt familjen time, shoket, shoqet, koleget, dhe qenushin e vogel. 4 muaj burg mu duken si 4 mauj e gjysem, dhe shoqeria me mungonte tmerresisht.
Por gjithcka ka kalu tashme.
Historia e tragjedise time vazhdon keshtu:
Isha me nje shok (i cili nuk eshte me shok)duke ba shoping ne nje shoping centre, ne dore kisha nje kuti plastike qumeshti. Gjate ecjes, ky ish-shoku im me ndeshi doren
kutija ra...qumeshti u shpernda neper pllaka.
Papritmas nje ze erdhi nga pas " A po ndyni vendet publike eeeee??" ishte nje si tip security-man i cili me tha qe do te me padiste tek autoritetet relevante per ndyrjen vendit publik.
Duke menduar qe oficeri po bente vecse nje shaka me kripe , ish shoku im i tha " ahaha ky e ka zakon me ndy gjikund".
"hahaha"-ja e vertete me erdhi pas nje jave....!!!!
Me erdhi si suprize kur teksa po laja pjesen e siperme te dhembeve, mu dorezu nje zarf i shenuar- "PRIVATE AND CONFIDENTIAL FROM GOVERNEMENT AUTHORITIES"
per nje cast mendova qe ishte nje leter-thirrje per
te me dergu ne IRAK por nuk ishte ashtu. Ishte me keq.
Me kerkoin te merrja nje avokat dhe te shkoja ne gjykate.
Duke qene qe skisha shum leke iu drejtova nje shokut time
qe te vishte nje kostum te zi dhe te pretendonte te ishte
nje avokat. "Vavsh ne ferr" me tha. Un ju pergjigja qe un "ne ferr jam tashme", dukes shpresu qe kjo pergjigje simpati-krijuese- do ta prekte ne shpirt....bera gjasme se po iki ...! dera e tij ishte mbyllur.
Keshtu spata cka te bajn tjeter vecse te merrja nje avokat shqiptar te lire dhe shkuam ne gjykate.
Gjykata nuk ishte ashtu sic e kisha menduar te ishte. salla ishte e vogel dhe e thjeshte tamam si kklase.
Gjykatesi nuk kishte veshur ate rroben e zeze qe duhej ta vishte. E kishte vene afer vehtes ne menyre qe ta vishte shpejt neqoftese superiori i tij vinte per kontroll.
Seanca zgjati 33 minuta. u denova 4 muaj burg. E GJITH BOTA MU DUK SE ME RA SIPER KOKES....
( historia vazhdon....)
Krijoni Kontakt