o marins po ti je tired?
o marins po ti je tired?
hi
hihihihihihihihihihi bye the way avash me ate kallashin se kemi thika ne ktej
hi
Ti ore krize avash me ato thikat e tua ti...by the way, sa veta ke vrare deri tani ?? Edhe kujdes me ate Prishtinaliken ti la, more vesh!!
ahahahahahha Marinsi o vdica se tash sa po lexoj ur message.
Jam ne shkolle Marinsi edhe tash po lexoj ur tema and ur gettin there, ok ihera te pershendes. Mwahhhhh ur da best.
Sweet_Pliētinalikja17.
x marinsin
vazhdo ti lal se e ke mire ///
desha te te them dicka ;
arma qe ke ne dore nuk eshte AK47 por eshte AK mod56///
AK47 kane te gjithe qyte druri///
kurse AK56 ka qyte metalike te levizshme///
dhe eshte projektur x marinen dhe ish SPIETNATZ e ish URSS x arsye vendi ne marine dhe ne spietnatz x komoditet ne urban war///
megjithese jane arme te para 40 vjeteve jane ku e ku me lart se
M16///
biles tani ka dale edhe AKSU 100 qe eshte vleresuar si arma me e mire x urban war///
qitje teke,treshe dhe me bresheri///
pastaj ka dale edhe BRANKO qe eshte kopja e ingramMP10
por eshte shume here me e mire///
armet qe preferoj une jane :
pistoleta GLOCK 9x21 me kaliber te modifikuar 40
automatik aksu100,ose H e K minimi 7,62
xsa u perket armeve te precizionit nr 1 eshte H e K 50 me optike zeiss,pastaj vjen legjenda DRAGUNOV.
Ps ;remington 700 eshte vetem nje karabine e rendomte por ka shume reklame mrapa se eshte amerikane///
me te mira
bani palle sa te jeni GJALLE
Hey prishtinalikja, thanx lal. Edhe une po te shkruaj nga shkolla edhe flm per mesazhin. Une nuk e di qe te jem me i miri por meqenese po ma thua ti po e besoj :Pp...Te pershendes lal edhe ja kalofsh mire!!
Figo, flm per informacionin lal por me duket se nuk i je pergjigjur pyetjes time qe te kame bere tek nje teme me perpara (lexoje me larte). Edhe arma qe kame une ne dore eshte ak47, por nqs e ke parasysh kur u hapen depot ne Shqiperi ne 1997 njerezit filluan ja prisnin qyten prej druri Ak47 sepse i preferonin me te shkurtra, e njejta gje eshte bere edhe me armen qe kame unene dore ne foto...
O Fat(Marsid) kujdes me ato thinka se me trembe macen o la he te keqen..... [Kishe ndonje gje per te then]
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Macen e komshise e kisha fjalen..... HAha
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
o flor ik vrit veten. u idiot . Macen e komshise ( wut da fu%k)
hi
Hey avash ju ore karagjoza ca beni ketu ju, u lirua keshtu. Eshte tema ime kjo, o trapa, ju po deshet te shani njeri tjetrin ikni hapni nje teme te re....karagjoza.
Krijoni Kontakt