hahaha, o bloody_outlaw me shkrive se qeshuri o la. Edhe nga gjuha qe ke perdorur kame pershtypjen se ke afersisht 5 vjet ose me shume aty ne Calgary. Flm per mirepritjen qe me bere ketu ne forum edhe ty te uroj tia kalosh sa me mire ketu...peace!!!
hahaha, o bloody_outlaw me shkrive se qeshuri o la. Edhe nga gjuha qe ke perdorur kame pershtypjen se ke afersisht 5 vjet ose me shume aty ne Calgary. Flm per mirepritjen qe me bere ketu ne forum edhe ty te uroj tia kalosh sa me mire ketu...peace!!!
Hi Marinsi, mire se erdhe ketu ne forum. Te pershendes, ohh one more thing, "Believe in urself, screw others"
Sweet_Prishtinasja18
Hey Prishtinalikja, faleminderit per mirepritjen ne forum edhe une gjithashtu te uroj ty suksese ku do qe te jesh edhe tia kalosh sa me mire ketu ne forum.
Besimin ne vetevete e kame rusho edhe gjithmone do ta keme sepse ai me beri qe te futem tek "The Few the Proud", shume pak veta e mbajne kete titull, une jam njeri prej tyre edhe jam krenar...edhe njehere faleminderit per kurajon rusho.
hi marinsi
tu prifte e mbara ne rrugen qe ke nis///
mos jua ve veshin se ca te thojne te tjeret///
ketu ku punoj une kemi nja dy cuna qe kane qene ne seal
dhe jane me te vertete njerez persmari///
nuk ke gabuar asgje suksese edhe xhajes qe ke te reneja///
edhe une e kam pas qejf karrieren ushtarake
kam ba 3vjet shkolle skenderbej dhe kur e mbylli zhulali vitin e fundit e bera ne gjimnaz///
bani palle sa te jeni GJALLE
x kapedanin2001
nuk ke nevoje ta kerkosh shume mjafton te hysh ne territor francez dhe me pasaporte shqiptare ne dore te ikesh tek
zyra me e afert e guarde nationale(ose gandarmerie)
nje keshille
mos harro se po u fute aty ke x te firmos x 5 vjet
6muaj stervitje ne oubagne dhe ne korsica
pastaj 24muaj sherbim oltremer(pertejdetit)
mund te jete ne ishujte me te bukur te caraibeve ,por mund te jete ne xhunglen e bruneit,mund te jete ne avanpostet ne gabon,guadalupe.pas 6 muajve je qytetar frances
dhe kur ta kalojne 5 vjetet mund te punosh ne xhandarmerine francese,ne france ose neper koloni qe ka franca neper bote///
Ps mate veten mire para si ti futesh kesaj rruge
5 vjete nuk para kalojne aq shpejt///
bani palle sa te jeni GJALLE
yo dhe un jam i ri pse spo marr ndonje "Mireseerdhe Bloody " lol haha. Po behem xheloz :P
o bloddy ke shume te drejte por ti nuk ke hapur ndonje teme te re qe te prezantohesh dhe ne te te themi mirserdhe...........nejse mirserdhe bloody____ outlaw dhe marinsi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cristal : 11-11-2002 mė 00:26
* x 0 and case closed!
flm FIGO
me fal marinso se dola pak nga tema po gjithsesi ia kalofsh mir dhe nje here
have fun
Live and let the others live
see ya don`t wana bee ya
Hey Marinsi walcome ne forum lal have fun![]()
Krijoni Kontakt