There u go!!!
There u go!!!
Mire se erdhe ne forum ja kalofshe sa me mire ketu .
nice pic have nice time here brother
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
welcome have fun![]()
mire se vjen ne forum
have fun
ciao
««««W£AR»»»»
Faleminderit patriote...edhe ju ja kalofshi sa me mire!!!
Pershendetje te uroj edhe nje her mire se ardhjenPostuar mė parė nga MaRiNsIiI
Faleminderit patriote...edhe ju ja kalofshi sa me mire!!!
Po kushe eshte patrijoti?
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
te gjithe anetaret e forumit jane patriotet e tu edhe te mi bashke...(bashkatdhetare)
Pershendetje!
Po e shoh te arsyshem te hy edhe une ne kete diskutim.
Neqofse je me te vertete ne USMC te pergezoje, por per te besuar kete duhesh te vesh nje foto me uniforme ushtarake para Flamurit Amerikane qe eshte foto e pare per cdo listener ne Navy, Air Force, Marine etj.
Ka pasur, ka dhe do te kete amerikano-shqiptare apo shqiptaro-amerikane ne US Army. Kam lexuar edhe per 1 amerikano-shqiptar nga NY (Brooklu) me preardhje nga Kosova qe ka diplomuar ne West Point.
Kam kaluare nje kohe jo te shkurter pran nje familje amerikane me prapavije (background) shume te gjate ne Us Army (Navy dhe USMC). Per te hyre ne US Army eshte gjera me e lehte per te bere pas Gjimnazit, te jesh i shendoshem, mos te kesh ndonje rekord kriminale.
Para se t;ju uroj suksese ne te ardhmen, ju deshiroj kalim sa me te mire ne kete mes virtual.
no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.
heyy po ku je mo doni ku je e paske sjell dhe ti koken ketu hemir mir hajde ja kalofsh mire have fun mirse na erdhe
dhe good luck ne karieren tende qe ke nisur ti vraresh armiqte e tu se ti qenke e i funditlol
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
Krijoni Kontakt