Hey me falni por harrova tju thosha se mpfree gangsta eshte nje account qe kame hapur une qe ne fillim kur u hap forumi por nuk e kisha perdorur per nje kohe te gjate keshtu qe hapa nje account te re.)
Hey me falni por harrova tju thosha se mpfree gangsta eshte nje account qe kame hapur une qe ne fillim kur u hap forumi por nuk e kisha perdorur per nje kohe te gjate keshtu qe hapa nje account te re.)
mire se erdhe
ja kalofsh mire ketu midis nesh
Forza Milan
Ketu me duket se eshte kthyer ne nje zyre per rekrute te rinj te U.S force. CUNA a e dini se jeni SHQIPETARE apo kaq e patet atdhedashurine dhe jeni bere te huaj tani !
Mireserdhe Doshi ....ja kalofsh sa me mire ne forumne te pranojme dhe te huajzuar ......(prit ku te me perjashtoj nga forumi euzfor) lol
Hey EUZFOR!!! Cdo njeri ka pershtypjet dhe mendimet e tija, megjithate meqe une jam bere pjese e Unites States Marines nuk do te thote se kame humbur atdhedashurine, madje nuk e kame humbur aspak, edhe Atdheu im edhe njerezit e mi duhet te jene krenar per mua. Sa per dijenine tende la une kame xhaxhane oficer tek RENEA ne Tirane edhe po e shikoj se sa shume po e vlereson shteti edhe qeveria punen e mundishme qe ka bere ai bashke me shoket e tij(ka hequr mina ne kufirin shqiptar pas rezimit te komunizmit, qe me sa di une eshte pune me koke ne traste). Ai nuk eshte asnjegje tjeter vecse nje njeri i thjesht. Edhe te siguroj qe po te me kishte ofruar shteti shqiptar te njejten gje qe me ka ofruar United States Marines, une do te isha futur ne Albanian Marines edhe jo ne American. Shpresoj qe sado pak te kesh kuptuar pergjigjen time vella i dashur.
Edhe per ty Ana kisha nje pyetje, Cdo me thene ai emri Doshi???
Nuk e di por me duket se ti lufton nen flamurin amerikan ne U.S Marine dhe jo nen ate Shqiptar. Nqs e kam gabim me korrigjo. Nqs e ke degjuar per 30 komandot qe jane derguar ne afganistan qe ne gusht si forca paqeruajtese, ata po qe mund te quhen plot ze Shqiptar. Dhe nje gje tjeter eshte per Shqiptaret qe kane shkuar te luftojne ne Kosove dhe Maqedoni. Po e permend kete sepse nje Shqiptar ka rene nen flamurin Shqiptar per nje ceshtje Shqiptare ne forcat e UCK.
Ti Vella nuk me paske kuptuar mua, po nejse. Une kame dashur te bej nje gje te tille qe kur kame qene i vogel po asnjehere nuk me kishte vajtur mendja se mund te behesha U.S.Marine. Edhe arsyen perse nuk mund te beja nje gje te tille ne Shqiperi edhe per te luftuar nen flamurin shqiptar ta kame dhene tek mesazhi me lart, sepse kame njerez ne familjem time qe kane luftuar nen flamurin shqiptar edhe sot e kesaj dite mere vetem nje pension 80 mije lek shqiptare ne muaj qe nuk jane as per te ngrene buke.
Pastaj nqs do shkosh ne marine ke te besh me shtetin perpara se te besh me memedheun, edhe ti meqe qenke kaq shume atdhetar me mire se mua duhet ta dish se si eshte i ndertuar shteti shqiptar edhe se si funksionon sepse duhet te jesh shume i preokupuar per memedheun. Tani per tani une nuk kame pse te vete ti jap dicka nga vetja ime nje qeverie te tille, por nese me vone diskutohet ceshtje lufte apo memedheu do jem une nga ata te paret qe do kthehem atje...
Nuk dua ta vazhdoj me kete bisede vella dhe te uroj suksese ne marine![]()
o marinso ia kalofsh mir o la si ne forum po dhe ne U S M C
per sa me perket mua jam i sigurt nje mij perqind qe do me merrnin po ta kisha ate dreq karte (o whatever is that)po nejse po provoj forein legion per momentin po spo gjej dot nje adres te tij ne franc
nejse
dhe nje her urime
RESPECT...
Live and let the others live
see ya don`t wana bee ya
Si jeni mo shqipetare. Jam anetare i ri dhe tani sa po u regjistrova. Doshi mo lal ne deshe te futesh ne us Marine corps futu. Moj degjo ca te tjeret thone. Degjo zemren tende dhe deshirat e tua. Us marine corps eshte nje pun e forte qe do trup dhe mendje. Doshi ka vajte ne amerike qe eshte nje nga gjerat me te mira qe mund ti ndodhi nje shqiptare se sa te jetosh ne nje vend te piste dhe te qelbur.
Im out PEaze
Krijoni Kontakt