Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
    Mire se erdhe ne Forum Gango.

Epo na ēan gangsterrat ore,car behet kshu.Po te pakten na mbroni vajzat,mos u zini me njeri tjetrin

P.S Ti Repisti i ardhesh i Durrsit,mos je gje vellai i Vagabondit,se nje rrepsit me emer ka Durresi

P.S 1 Uli pak shkronjat ore se jemi Forumi rinor jo forumi i aziles pleqve
    Ti gangster i kamufluar mos u perpiq te krijosh mjegull per te larguar vemendjen tone nga aktet e tua te vandalizmit))))))))

Pershendetje Gangoja i rradhes...ke rene tamam ne geton e duhur...te jesh i bindur se ketu do te gjesh njerez qe i vine per shtat asaj menyre komunikimi qe te karakterizon...te jesh i bindur se nuk ke per ta ndjere veten te huaj ne kete lagje...mireseerdhe!

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    mire se erdhe gango, qe ska pa asfalt me sy naj her.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Mariachi- Faleminderit per mikepritjen. Tingujt e fjaleve te tua jane me te embela e shprehese se te kitares .
    Thethki- Mireseardhesh te thofshin gjithmone ku vesh kembe vella. Faleminderit.
    Kusi- Faleminderit per mikepritjen e gzime pac tan jeten.
    Miri- Faleminderit per mikepritjen. Zanin e mire ta ndiesha gjithmone dush.
    Semilian- pershendetje. Suksese grupit tend. Enderrat tu befshin realitet.
    Por me nder e me erz gjithmone eee .
    DJ Gabriel- Faleminderit per mireseardhjen. Aftesite intellektualle dhe fizike te mija do ti ve ne sherbim te mbrojtjes se vajzave tona. Ashtu sikurse kam bere me
    ket vajzen singaporeane ne foto .
    Brigada- Faleminderit per mikepritjen. Mall te mall kam per kombin tim. Sado shoke q shoqe te huaj te kem askush nuk ju zevendeson juve. Askush. Malli me sjell merzi. Por ket merzi e dua. Mos mu heqte kurr malli e merzia per ju. Kjo vajza eshte e dashura ime dhe eshte Singaporeane e etnicitetit malajzian.
    Une studjoj ne Singapore por ne tailande shkoj shpesh ne fundjava pasi eshte lire bileta. Atje gjendja eshte normalizuar pas grushtit te shtetit.
    Nqoft se te bie rruga kendej dije mire qe nje cati, buk e kripe e zemer i ke te nje vlla shqiptar ketu ne Singapor.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Kapricozja. Faleminderit per mikepritjen dhe pelqimin e shkrimit tim. Shpresoj qe je kenaqur duke e lexuar ashtu sukurese jam kenaqur une duke e shkruar. Keanqei ndiesh gjithmone gjate interaktivitetit me mua dhe ne cdo aktivitet te jetes tende o zot.

Shoku- Tanku- Faleminderit per mikepritjen dhe inkurajimin. Ja ta sjell koken njehre dhe une thashe ....
    Homza - I fundit por jo me i pakti- Faleminderit per mikepritjen dhe faleminderit per suprizen duke ma shprehur ate ne dialekt special...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 27-03-2007 mė 00:36 Arsyeja: GABIM ORTOGRAFIK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    harove te shtosh se je dhe kriminel i cili ka bere 4 muaj burg per mos mbajtje ne menyre efektive te kutise qumbeshtit lol

mire se erdhe
    na duhen ca tipa interesant ne forum

sa per ate qe ste pelqen te vesh ne disko..hallall!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143

sa per ate qe ste pelqen te vesh ne disko..hallall!

Ok thellohu icik ktu ti? Ku eshte e shkrujtme qe te shkosh ne disko eshte gjitmone keq?

Gangsterro mbase jemi lexu ne AF jam kurioz te di kush je.

Urime per prezantimin shume interesant. Mireulexofshim.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    bayern ore ti sflas kot un.
    Ktu kercejn njerezit si kafsh ...nuk eshte per te vajtur ne ambiente te tilla. Se di ndoshta ne Europ eshte ndryshe se kshu kam degjuar, po ne Amerik nuk esht per te vajtur. Thjesht mendim personal, nuk do te thot qe njerezit qe ven ne disko jan te keqinj, po dhe po mos te vesh nuk humbet gje...perkundrazi fiton.
    Nefakt jam 100% kundra vajtjes e femrave (te pa shoqeruara nga i dashuri, vllai apo kushuriri) ne disko. Njerezit jan te dehur dhe ska rendesi je njeri i bukur apo i shpifur...do te ngjiten dhe do bejn/thon budalliqe!! Ne raste speciale nje here ne kaq koh nuk them jo (te jesh me shoqeri te madhe), po cdo te shtune si rrjepacak sikur sia vlen.
    Personalisht besoj se cunat qe nuk ven (apo ven me raste) ne disko jan me serioz dhe mua si fierakja143 () me pelqejn me shume cunat serioz dhe te urt sesa ata qe "tregojn gjoksin".

he e do me thell?

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une nuk e di ca pjese te USAs jeton ti po knej nga anet tona sikur nuk kam ven re te jene kaq mizore kto ambjentet.
    Thjeshte mu duk icik si shume i pergjithshem ai konkludimi yt. Don't stereotype for no reason.

Kjo nga nje mik qe diskot i viziton aq shpesh sa njeriu viziton henen
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Fierakja. Mire se te gjeta. Gjithmone kam pasur frike
    dhe e kam ditur qe do vije dita qe , pamarre parasysh magnituden e "krimit" tim, njerezit
    te me identifikojne mua si kriminel. Vecese nje gje te tille kurr nuk e kam pritur nga ty!
    Kurr nuk e kam menduar qe ti je e ashper ose te pakten do ishe e ashper me mua.
    Por kurr sduhet te jesh 100% i sigurte ne asgje. Ashtu sic thoshte Gjyshja ime
    'Never Say Never". Pasi nese beson 100% do zhgenjehesh dhe do lendohesh nje dite.
    dhe dita e lendimit erdhi per mua. Ti me lendove. Por une nuk do hakmerrem ndaj teje. Pasi
    'An Eye for an Eye makes the whole world go blind.
    Megjithate une jam ekstremisht i merzitur dhe me vjen te qaj. Por nese qaj cdo fitoj?
    Asgje. Keshtu eshte me mire te mos qaj por ashtu sic me thoshte DIKUSH ne nje teme tjeter ne F/SH
    te perpiqem qe te "mos le
    te ndikoje kjo gje shume ne jeten time...dhe te jem i sukseshem "" . That is my choice.
    Ndoshta keshtu njerezit do ndryshojne opinion per mua. Do luftoj qe te arrij suksese
    ne meyre qe te fitoj vemednjen dhe simpatine e njerezve. zakonisht djemte luftetare pelqehen nga shoqeria.

Bayern. Pershendetje. Te lutem mos mi hap plaget e albforumit. Ishte nje tmerr pa fund .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 28-03-2007 mė 03:15 Arsyeja: None

sexy_mama Maska e nadule
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ja dhe nje gango me shume...
    Hajde hyr, po me kembe te djathte qe te te veje mbare, se mesa ke pershkruar veten qenke mos o zot...
    Ja kalofsh mire dhe befsh qejf....
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •