Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637

GANGO of SG kėtu!

Emri im eshte Gango. Ashtu sic mund tjua marre mendja jam Shkodran. Megjithate nuk jam kultivues droge dhe trafikant armesh, as kam ndermend te behem I tille.
    Mama ime thote qe un flas marrezira gjithmone (92 % TE JETES TEME PER TE QENE I SAKTE). Por megjithese dua, e kam te veshtire te mos pajtohem me te. Njerezit thojne qe idete e mija jane lajthitje (prandaj me bene bann ne albforum) por un i konsideroj ato krijimtari. Me pelqen te analizoj njerez, gjera, e situata, shof anen e shnritshme te tyre pasi nese shof te zezen kam frike ase mund te shof nje vampir apo moderator te albforumit. Ndoshta jam i cuditshem , i papare ose weird.
    Pervec kesaj un jam nje djale i merzitshem. Un skam shoke as shoqe e askush sme don mua. Ndoshta kjo eshte rrjedhoje e faktit qe jam akoma ne vitet 90’ . Gjithmone jam ne shtepi duke prare serite e Tom and Jerry per zoti e din te saten here. Besoni ket tjetren qe un sdi as te blej bileta kinemaje as kam qene ne disko apo clubbing nojher. And un humbi rrugen ne qytet. Vec 1 her kam qene ne qender te shkodres. Tani djema ma merr mendja qe e keni kriju nje ide se sa I merzitur jam. Por pamvarsisht qe snjof shkodren un kam qene ne shumicen e shteteve te botes. Kam pa kullen e eilfeilit por asnjhere fabriken e telit. Gjithcka qe di rreth shkodres eshte qe ka nje lagje magjypesh ne hyrje te saj. Ne fakt ajo ka qene pika e orientimit imja kur vija nga fshati. Megjithate rradhe her qes kemben jashte pragut te deres pasi kam frike se me perdhunojne apo me molest. Por kajher kur kam nevoj per ajer te fresket shkoj tek ashensori ose u kerkoj femijeve te lagjes te luaj me ta kukamsheftasi, keshtu skam nevoj te largohem nga lagja ime.
    Ne kete forum do deshiroja te takoja shoket e mij te koheve te vjetra. Ata djema e vajza qe u ndollen perkrahr meje para 23 vjetesh – ne vitin 1983 kur u linda ne maternitet te shkodres. Me ka marr malli shum djema. Shkoet dhe shoqet e shkolles se mesme jordan misja. Sali Berishen e Nexho Shabanin, shum kohe ka kalu djema qe nuk kena lujt estrad bashke ne teatrin migjeni. Ju te dy keni taktika te persosura aktrimi dhe oratorie. Tjeter do deshiroja te takoja at plaken e vjeter qe kishte at kiosken ngjitur me qoshe te shkolles. Kam nevoj ti them te ndaloje se shituri cokollata te skaduara. Dua te takoj edhe Gjeloshin –ish komshiun tim dukagjins ne fillim te viteve 90’. Gjithmone me ulerinte kur luaja futboll ne corridor te tij dhe perdorja dritaret e tija si porta.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Mire se erdhe gango kalofsh sa me mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Mir se erdhe ne F/SH kalofsh sa me bukur ne mesin ton
    #VamosArgentina

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    mire se erdhe ...bofsh qef ne F/SH
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e miri uk
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Postime
    30
    mir, se erdhe he burrrrrr ,mall imadh te paska marr kalofsh sa ma mir ktu e kudo,po te uroj kthim te shpejt te shpia ete kojshia,me respekt miri

i/e regjistruar Maska e semilian
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Postime
    79
    hi gango ckemI une jam a gangster reper sem durrsaku nga milano

grupi im i repit quhet (the ghetto saints) JAM RREPISTI I ARDHSHEM I DURRSIT

Lexohet edhe me shkronja normale!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 26-03-2007 mė 15:55

i/e regjistruar Maska e semilian
    Anėtarėsuar
    09-03-2007
    Postime
    79
    Pershendetje Te Gjithe Durrsakeve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 26-03-2007 mė 15:52

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Mire se erdhe ne Forum Gango.

Epo na ēan gangsterrat ore,car behet kshu.Po te pakten na mbroni vajzat,mos u zini me njeri tjetrin

P.S Ti Repisti i ardhesh i Durrsit,mos je gje vellai i Vagabondit,se nje rrepsit me emer ka Durresi

P.S 1 Uli pak shkronjat ore se jemi Forumi rinor jo forumi i aziles pleqve
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e brigada138
    Anėtarėsuar
    06-06-2005
    Vendndodhja
    ZÜRICH
    Postime
    89
    GANGO mire se na erdhe ne forum,per fillim sqenke edhe aq i merzitur sa e pershkruan veten,(ajo goca ne foto nga tajlanda qenka apo?,kam kaluar andej pari , e di si shkojne punet)megjithate te pershendes dhe te deshiroj qaste te kendeshme ne forumin shqiptar tung tung,
    FAKTET JANE KOKEFORTA

Perfection Maska e Kapriēozja ELB
    Anėtarėsuar
    16-02-2007
    Vendndodhja
    Aty ku s'ta pret menja
    Postime
    72
    Gango mir se mgjete e mirse rrin.. Pershkrimi i vetes ishte shum origjinal.. me pelqevi... Nese tmos e zgjas shum un.. BAFSH QEJF !!!

Kapriēozja ELB
    SHQIPĖRIA ETNIKE

E VETMJA ALTERNATIVĖ

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •