Nadule Faleminderit per zerin autoritativ qe perdor (Hajde Hyr!!!) per
instruksionet e nevojshme dhe urimet e rastit.![]()
Nadule Faleminderit per zerin autoritativ qe perdor (Hajde Hyr!!!) per
instruksionet e nevojshme dhe urimet e rastit.![]()
mirse ke ardhure midis neshshpresoj ketu te ndihesh mire.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mire se ju gjeta Bebushja. Faleminderit per mirseardhjen dhe urimin.
Jam i kenaqur qe ndollem ketu mes jush.
Mire se ke ardhur ne mes nesh dhe uroj tja kalosh mire.
Ne kete forum ka njerez ne te vertete te mrekullueshem dhe ke per te pare qe mbas pak kohe do te ndjehesh ne nje shoqeri virtuale te dashur dhe te respektueshme.
Me pelqen humori yt dhe me vjen keq per peripecite qe te kane ndodhur ne jeten tende,po ja qe keshtu eshte jeta dhe qe te gjithe vuajme ,kush me shume e kush me pak!Rendesi ka fakti qe te luftojme duke pare vetem perpara...
Gjithe te mirat!
respekte
"Carpe Diem"
Diana Faleminderit per mikepritjen dhe urimet. Ketu gjithsecili me sinqeritet po
perpiqet te me krijoje nje ambient te ngrohte e familjar. Gje e rradhe kjo per mua se zakonisht njerezit dhe vecanarisht vajzat shqipetare me thojne 'zhduku".
Duhet ti jem mirenjohes zotit dhe ty qe ke shkruar 7 vargje fjalish pa me thene 'get lost".
Respekte
Gango me lot ne sy po shkruaj ne kte moment. Zemra po me dridhet dhe me vjen tia fus vehtes me grusht. SI? si them?...un guxova te lendoj ty me ate koment aq te rend? sja fal dot vetes....mos fol mos thuaj as gje se dhe ti po me fale per kte akt makaber, vet un nuk do tia fal vetes. Duro i dashur! e di qe opinioni im ka shume rendesi ne shumicen e njerezve, por ti duro dhe mundohu te jetosh jeten tende duke mos kujtuar me komentin tim. Kam besim total tek ty, u can do this!Fierakja. Mire se te gjeta. Gjithmone kam pasur frike
dhe e kam ditur qe do vije dita qe , pamarre parasysh magnituden e "krimit" tim, njerezit
te me identifikojne mua si kriminel. Vecese nje gje te tille kurr nuk e kam pritur nga ty!
Kurr nuk e kam menduar qe ti je e ashper ose te pakten do ishe e ashper me mua.
Por kurr sduhet te jesh 100% i sigurte ne asgje. Ashtu sic thoshte Gjyshja ime
'Never Say Never". Pasi nese beson 100% do zhgenjehesh dhe do lendohesh nje dite.
dhe dita e lendimit erdhi per mua. Ti me lendove. Por une nuk do hakmerrem ndaj teje. Pasi
'An Eye for an Eye makes the whole world go blind.
Megjithate une jam ekstremisht i merzitur dhe me vjen te qaj. Por nese qaj cdo fitoj?
Asgje. Keshtu eshte me mire te mos qaj por ashtu sic me thoshte DIKUSH ne nje teme tjeter ne F/SH
te perpiqem qe te "mos le
te ndikoje kjo gje shume ne jeten time...dhe te jem i sukseshem "". That is my choice.
Ndoshta keshtu njerezit do ndryshojne opinion per mua. Do luftoj qe te arrij suksese
ne meyre qe te fitoj vemednjen dhe simpatine e njerezve. zakonisht djemte luftetare pelqehen nga shoqeria.
![]()
Mire Se Erdhe ne Forumin tone.
Mire se erdhe gango![]()
**Wanted by many owned by none!!!**
Yasmin- Faleminderit. Mire se ju gjeta.
Idushe bukuloshe e vogel - te past Gangoja more. Faleminderit.
Fierakja...... God never burdens people more than they can bear.....
!
Pra ai ma ka dhene forcen e nevojshme per te perballu dhimbjen e shkaktume prej teje. He's been gracious and merciful to me all the time.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 30-03-2007 mė 02:34
mire se erdhe ja kalofsh si te duash vet!!!!
Krijoni Kontakt